30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА"
лудогорец да не играят срещу дечурлигата на минки или срещу левски, мача е х
- 1912chaflio
- Контакти:
1-1 И ЦСКА ШАМПИОНИ
А ЛЕВСКАРИТЕ И ЛОКУМИТЕ ЩЕ ДУХАТ СУПАТА
А ЛЕВСКАРИТЕ И ЛОКУМИТЕ ЩЕ ДУХАТ СУПАТА
Много ми харесва, че масово се подценява ЦСКА !
Нека е така до края на мача в сряда !
Нека е така до края на мача в сряда !
- D.Georgiev
- Контакти:
"ЦСКА" се подценява от фенове на трети отбори. Изключително труден и напрегнат мач ни очаква. Не мисля, че ще видим кой знае колко футболни достойнства, а основно нерви и здрави единоборства. "ЦСКА" имат предимство в точки, в опита и в традициите, а "Лудогорец" в домакинството и играта. Изключително непредвидим мач, когато всичко се решава в един сблъсък всичко е възможно, не винаги печели по-добрият (вярвам, че в случая това е "Лудогорец"). Хубавото за нас е, че скоро имахме два много ключови мача и се надявам нашите да са попретръпнали от напрежението. Очаквам голове и в двете врати. Пристрастна прогноза: 2:1

Господата от Подуене,стискат палци за Лудогорец,много сте жалки,видяхте ли до къде стигнахте?Да се радвате на победи на други отбори.Мача е 0:3 Хеттрик на Мораеш,както днес и след мача мощно ЦСКА Е ШАМПИОН,А ЗА ЛЕВСКИ ... ОТ СЛОН.
Angoff написа:kokorz написа:Лудогорец - ЦСКА 3:0 и Иван Стоянов става голмайстор на първенството.
Тая тема почва да ми прилича на Левски - ЦСКА 26 февруари 2011 ... някой да почва да събира "бисерите" и после да видим груповото покриване в миши дупки![]()
Нямали сме класа ... мале ще играем с/у сборен отбор на Барселона/Реал и Ман Сити, Лудогорец е отбор пълен с бивши футболисти на ЦСКА и такива опитвали шамарите на ЦСКА !
Нека по-добрия спечели титлата и съдията да не е главно действащо лице ето това искам !
Абе симпатяга,а сироп за кашлица ще пиете ли преди мача в Разград а?Ако си мислите,че сте кой знае колко силни отзад жестоко се лъжеш.Щом този слаб Левски успя да ви победи, а всички видяхме какво се случи преди 1 седмица в Перник-кандидат - шампион с 1 положения за гол?! Ако Лудогорец си играе футбола,нямате никакъв шанс,още повече там ще присъстват Бойко Борисов и сие

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
D.Georgiev написа:"ЦСКА" се подценява от фенове на трети отбори. Изключително труден и напрегнат мач ни очаква. Не мисля, че ще видим кой знае колко футболни достойнства, а основно нерви и здрави единоборства. "ЦСКА" имат предимство в точки, в опита и в традициите, а "Лудогорец" в домакинството и играта. Изключително непредвидим мач, когато всичко се решава в един сблъсък всичко е възможно, не винаги печели по-добрият (вярвам, че в случая това е "Лудогорец"). Хубавото за нас е, че скоро имахме два много ключови мача и се надявам нашите да са попретръпнали от напрежението. Очаквам голове и в двете врати. Пристрастна прогноза: 2:1
Интересно ми е,къде ще съберете всички желаещи от гостуващата агитка,тъй като това не е Светкавица Търговище?!Според мен минимум 2-3000 души гостуваща агитка ще има,а капацитетът на стадиона ви е 8000, тоест това означава 800 места?
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
- D.Georgiev
- Контакти:
eelche написа:D.Georgiev написа:"ЦСКА" се подценява от фенове на трети отбори. Изключително труден и напрегнат мач ни очаква. Не мисля, че ще видим кой знае колко футболни достойнства, а основно нерви и здрави единоборства. "ЦСКА" имат предимство в точки, в опита и в традициите, а "Лудогорец" в домакинството и играта. Изключително непредвидим мач, когато всичко се решава в един сблъсък всичко е възможно, не винаги печели по-добрият (вярвам, че в случая това е "Лудогорец"). Хубавото за нас е, че скоро имахме два много ключови мача и се надявам нашите да са попретръпнали от напрежението. Очаквам голове и в двете врати. Пристрастна прогноза: 2:1
Интересно ми е,къде ще съберете всички желаещи от гостуващата агитка,тъй като това не е Светкавица Търговище?!Според мен минимум 2-3000 души гостуваща агитка ще има,а капацитетът на стадиона ви е 8000, тоест това означава 800 места?
Е и? Тяхното домакинство мина. Ръководството им отпусна със 150 билета повече, но няма как всички желаещи да гледат този мач. Отборите с големите агитки да ни извинят, но няма смисъл за 2 мача на сезон да си правим 30 000 стадион, за да съберем гостуващата агитка. Догодина ще разширяват секторите, но засега това е положението

Обичам Левски написа:12-0![]()
Ехеее, те да няма да играят пак с юношите на Миньор?

shotgun blues написа:Надявам се Лудогорец да победи и да стане шампион,играчи като Марселиньо,Гъргоров,Стоянов могат да съсипят тази смешна защита на ЦСКА в състав Грънчов,Попов,Дюлгеров и т.н
прогноза 4:0
Доживях рогат добитък да се радва на Гъргоров и Ванката Стоянов. Живи и здрави да сте, пак обърнахте резбата. До днес "ЦСКА шампион, ЦСКА шампион", добутаха ви до звездното трето място и сега "4-0". Разбирачи сте големи. Ама Жилина ще дойде, не се притеснявайте.
Второто място за отбора ни е абсолютно геройство, впредвид развалината, която завари Бог Стойчо. Докато един друг отбор щеше да става шампион със звездната селекция, аутсайдерът се намести на първото място. Все пак си пожелавам победа и масово нахлуване на терена. А за агитката на ЦСКА не се безпокойте. Половината стадион ще е червен, ако не и повече.

- mad forest
- Контакти:
eelche написа:D.Georgiev написа:"ЦСКА" се подценява от фенове на трети отбори. Изключително труден и напрегнат мач ни очаква. Не мисля, че ще видим кой знае колко футболни достойнства, а основно нерви и здрави единоборства. "ЦСКА" имат предимство в точки, в опита и в традициите, а "Лудогорец" в домакинството и играта. Изключително непредвидим мач, когато всичко се решава в един сблъсък всичко е възможно, не винаги печели по-добрият (вярвам, че в случая това е "Лудогорец"). Хубавото за нас е, че скоро имахме два много ключови мача и се надявам нашите да са попретръпнали от напрежението. Очаквам голове и в двете врати. Пристрастна прогноза: 2:1
Стдиона има 6000 места , като в този капацитет е включен и гостуващия сектор! Това означава 600, а ръководството е решило да даде 750! Мисля си че все пак ръководството ще склони поне за 1000! Мисля, че не е проблем да се съберат толкова без проблеми в клетката и без опасност и риск за здравето на феновете, но не повече пт 1000! Всичко друго е в сферата на фантазиите! Дори и да има някой друг билет от другите сектори попаднал във фен на ЦСКА, то ще бъде единичен случай! Освен това билетите още не са пуснати в продажба, а 80% са разпределени!
Относно мача, мисля че дубъла не е мираж! Прогноза за труден мач - резултат 2-0!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!