Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ

Мнениеот marmi52 » 19 мар 2012 04:13

8-)

3:1 за Локо Пд. ! ;)
Лудогорец не е чак такова страшилище, каквото някой го представят, а Локо Пд. навлезе във форма.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 19 мар 2012 06:38

не ми е ясно как ше фкарате 3 ? като никой до ся не е успявал, и как точно очаквате да се спасите от атаките ни не знам ? едииинствения шанс за нещо е ако съдията е 70:30 и то за Х, Титлата се решава в Пловдив, всички имат гостувания там, да видим бате Коко на кой я е продал :) успех, нека се получи все пак добър мач!
Прогноза: твърда 2-ка ;х

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 мар 2012 08:02

Лудогорец ако вкара, от там всичко е лесно. Иначе Локо да вкара ще е много трудно, единствено късен гол за Локо Пд им дава шанс за пълен успех. Просто в защите Лудогорец изглежда супер стабилен единствените критични моменти са след като се изнервят от голова суша в първите 45 мин.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 19 мар 2012 09:41

Не се залъгвайте хора.
Лудогорец е класа-2 над всички добри отбори в страната.Купени мачове,работи да може и така да е,но поне играят футбол.И то много бърз,красив,европейски,нещо което ЦСКА и Левски особено тази пролет не показват.
Все пак домакинството е голямо предимство,и не изключвам и 1X,но много трудно може би с рамо от садията в полза Левски.Ще видим.
Прогноза 1:2

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 мар 2012 09:52

fire написа:Дори малките деца разбраха,защо беше отменен първия кръг от пролетния полусезон а именно нестабилното спортно-техническо(селекционно) състояние на Цска,Левски,но най-вече заради лидера от делиормана! "Другарите" от Лудогорец съвсем обмислено претендираха за отмяна,именно заради евентуална първа загуба още в началото на сезона! Тогава щяха да бъдат застигнати и даже задминати от преследвачите си,а когато си втори,позицията е неизгодна не само в спортен а предимно в псохологически план! Хорицата добре си знаят програмата,но също и добре знаят,че в Пловдив ще е адски трудно,...........и предпочетоха отлагането! Ето,че сметките им до момента излизат перфектно! Отбора натрупа изразителни победи срещу слабаците в групата,а покрай тях се пооформи и игрово! Това беше основното притеснение на спортния щаб на разградчани! В паузата те перманентно демонстрираха нестабилност в редиците си и добре знаеха,че това може да се поправи само в течение на мачовете от първенството!
В сряда обаче те така или иначе ще играят срещу Пловдивчани,а те все така яростно очакват отбора на временния лидер! ........................
Локомотив направи сериозна издънка в първия си мач за сезона,но после пое в правилната посока с победи над два от най-силните отбори у нас,Черноморец и Левски,като втория беше победен по запомнящ се начин,с много борба и себераздаване до последния миг! Нещо,което искат да виждат всички фенове от своите любими отбори!
Мача определено е "троен",но определено няма да е лесен за никой от двата отбора,въпреки предварителните прогнози,за това,че Лудогорец щели да спечелят,защото били по-добрия отбор!? Не и в този мач! В Плодив и то срещу Локомотив,не е достатъчно само да си добър отбор,а да можеш да се пребориш с неподражаемата атмосфера на "Лаута",която вдъхва на домакините,нещо повече от можене на терена!
Пожелавам успех на Локомотив Пловдив,и дано този мач да бъде спечелен от тях,като възмездие за поредната порция "игрички" на богатите клубове у нас,заради които се стигна до необяснимото и до днес отлагане на първия кръг от пролетта!

Дразня се като чета подобни неща за отлагането на полусезона!
Първо - имаше сериозна причина това да се направи и това беше късната сурова зима с много ниски температури и голяма снежна покривка. Второ - естествено е всеки да иска да нареди нещата в своя полза. Това го прави АБСОЛЮТНО всеки. Който не се опитва да го прави - няма шансове за успех. Лудогорец не е имал толкова сериозна причина в свой интерес за отлагане, защото си направи навреме и селекцията и подготовката. Сегашната дата на мача не е по-добра. Сериозен мач, но част от серия нагъсто разположени други сериозни мачове. Футболистите едновременно са и уморени и трябва да пазят силите си, да се пазят от трявми и картони, а някои вече са извън игра за известно време. Трето - едно е да искаш, но друг го решава това и претенциите трябва да са към БФС. Лудогорец много рядко иска промени. Тази промяна тръгна от зададен въпрос в интервю към Домусчиев дали смята,че сезона трябва да бъде отложен. И естествено идеята беше подета от ЦСКА и Левски, които продължиха да попълват отборите си едва ли не до първия пролетен мач. За справка - Лудогорец привлече последния си нов футболист месец по-рано.

А като пишете за неповторимата атмосфера на стадиона, все едно чета какво пишеха Ботев Пловдив преди техния мач. Още първия полусезон трябваше да разберете, че от такива неща на играчите на Лудогорецне им мигва окото.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 мар 2012 10:17

Това ще бъде най-спокойния ни мач на "Лаута" през целия втори полусезон.
Лудогорец не са отбор, който лично мен може да ме притесни - първия мач с тях В Каварна чисто си го бяха загубили, ако съдията не ни беше отменил чист гол...да не говорим, че нашите тогава играха безобразно слабо.
След това имахме 2 контроли с тях, в които Лудогорец не можа да ни победи, така че в Сряда на "Лаута" делиорманът ще бъде ударен челно от мощния Локомотив.
Харесвам Лудогорец и футболът, който играят...имат страхотни футболисти, като Дяков, Марселиньо и Гъргоров, които вдигат класата на тима и правят разликата с останалите отбори в "А"гр.
Голям + за нас ще бъде отсъствието на Марселиньо, иначе липсата на Иван Стоянов няма да се почувства, защото Кешада не е по-лош футболист, но пък той няма да играе щото Петев играе в схема с фалшива 9-ка, а Кешада си е типичен нападател - таран.Просто Петев ще пусне още един дефанзивен халф в средата, за да могат да ни спират атаките.
Много е важно да елиминираме Гъргоров от играта...той е нещо като Даксон за нас - върви ли му играта и на целия отбор му спори, но не е ли във форма - целия отбор играе слабо.
Така, че ще трябва да се справим с Гъргоров.
Тези, които дават така лековато Лудогорието да ни бие с разлика от 2-3 гола, нека да им кажа, че имаме футболисти, които не са по-слаби от тези на Лудогорец - Мишо Венков, Даксон, Здравко Лазаров, Де Карвальо и Караджов на вратата.
Лудогорец ще ги удари челно Локомотивът :!:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 19 мар 2012 10:33

Стегнахме редиците и предвид импулса от 3-те поредни победи имаме голям шанс да спечелим този мач. Много е важно за нашите амбиции да вземем мача и да наваксаме загубата в първия кръг!
прогноза - 2-1
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 19 мар 2012 10:46

Таско Тасков не е случаина фигура в този мач. Наблюдаваите го внимателно.

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 19 мар 2012 10:53

Фен съм на Моряците.......но много уважавам Локо Пд. За мен в момента имате супер отбор с що-годе добър треньор. Стискам ви палци да биете но с Таско Тасков....никакъв шанс..запомнете. Подгответе се да го линчувате след мача... Голям мръсник. За това и не идва във Варна защото знае какво му се пише.. Аз лично ще го млатя дори и после да ме съдят за дребно хулиганство.)) Няма по-голям Мръсник в Бг футбола от него. Моето мнение ..преди мача му набийте шамарите за да знае къкво го чака след него....Успех Локо.. :)

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 19 мар 2012 10:57

Интересен мач се очертава. Според мен или ще стане атракция с много голове, или затворен мач с много малко чисти положения с евентуален резултат 1 на мъка за някой от двата отбора. Не ми се вярва първият вариант - да се започне едно надиграване и ва банк атаки, така че по-скоро ще е затворен мач в средата на терена с надлъгване. Мен ме притеснява само Танка срещу техничните нападатели на Лудогорец - дано не се пропукаме там. Иначе мачовете им до тук и играта им не са показател за мен. Нямаха един мач срещу сериозен противник, макар че ако Бероето си бяха повярвали повече, можеше и да ги озорят доста повече.
Силно се надявам по Локомотивски - 1-0!!! (по известно като 1 на мъка ;) )
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Върни се в “Лудогорец”