Май се оказах прав са Яни Димитров
Човекът се извинил ...... это и линк към интервюто му..
http://www.sports.ru/tribuna/blogs/epic ... 56955.html
Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Г-н Яни Димитров се извини
Вчера всички гръмнаха с новината за Лудогорец и черното тото. Включително и Гонг. Макар и от всякъде да личеше, че това е доста целнасочено оклепване и опит за манипулиране не малко сайтове прилапаха горещата новина и дори сложиха и нещо от себе си. Днес самия Димитров казва, че злонамерено са изменени думите му и ще съдейства да се предприемат необходимите действия срещу автори на подобни манипулации. Тази новина е разбира се е много по- малко отразена- не е толкова интересна, не е толкова жълта, сензационна, оклепваща и т.н. В Гонг това не е отразено, нещо повече изчезна и жълтата манипулация от вчера ( намираме това на мястото на статията: http://gong.bg/404)
Що за журналистика е това? Колко от сайтовете публикували вчерашния пасквил ще имат доблестта да се извинят...отговора всъщност го знаем!
До колкото разбира Лудогорец е наел юристи, които да се занимаят със случая. Мисля, това ще е полезно и за други клубове, защото надали има клуб, който да не е бил клепан, да не бил подронван авторитета му.
Съобщението на Лудогоре и писмото от Яни Димитров:
Що за журналистика е това? Колко от сайтовете публикували вчерашния пасквил ще имат доблестта да се извинят...отговора всъщност го знаем!
До колкото разбира Лудогорец е наел юристи, които да се занимаят със случая. Мисля, това ще е полезно и за други клубове, защото надали има клуб, който да не е бил клепан, да не бил подронван авторитета му.
Съобщението на Лудогоре и писмото от Яни Димитров:
ПФК Лудогорец получи официално писмо от мениджъра Яни Димитров по повод интерпретации на негово интервю, с които ПФК Лудогорец злонамерено се набеждава в извършено престъпление. Моля, вижте текста на писмото, с което г-н Димитров се разграничава от написано. Уведомяваме ви, че поради тежестта на отправените клевети ПФК Лудогорец ангажира юристи и ще предприеме необходимите действия срещу автори на манипулативни статии, които петнят умишлено името на на Клуба.
ПФК Лудогорец благодари на всички журналисти, които спазиха професионалния стандарт и потърсиха ръководството на Клуба за коментар по създадения изкуствено скандал.
НА ВНИМАНИЕТО 12 Ноември 2015 г.
НА СОБСТВЕНИЦИТЕ И РЪКОВОДСТВОТО НА
ПФК ЛУДОГОРЕЦ, РАЗГРАД
Уважаеми г- н Домусчиев,
Уважаеми г-н Александров
Уважаеми г-н Петричев,
Днес прочетох статии в електроните медии, които се явяват манипулация на авторите, направени на база на мое интервю в руски сайт.
Моля да бъда извинен за създалото се неудобство.
Разбирам много добре , че някой целенасочено се старае да навреди на Вашият клуб, използувайки и манипулирайки моето интервю и имам искренно желание да Ви съдействувам за превръщане на създалата се ситуация в казус с положителен ефект за Вашият клуб.
В своето интервю аз съм изразил моето лично мнение по проблема , че интереса към българския футбол се губи, както поради спадането на качество, така и поради това че у хората има мнение че в българския футбол има много договорености.
Моите коментарии свързани с Вашият клуб можете да намерите на посочения по-долу адрес, но аз прилагам и тези текстове които имат някакво отношение към Вашият клуб.
Както ще видите там , аз съм дал едно свое мнение по повод отделни въпроси от друг характер, свързани с Вашият клуб, но считам,че те не могат да бъдат повод за заглавия, които да увреждат на имиджа на Вашия клуб.
Адресът на който се намира интервюто е http://www.sports.ru/tribuna/blogs/epicenter/
Уважаеми господа,
Завършвам това мое писмо до Вас, изразявайки моята готовност за сътрудничество с Вашия клуб за преодоляване на създаденото от определени хора неудобство за Вашия клуб.
По този повод, аз проведох вече разговор с г-н Марио Костурков, сътрудник на БФС по подобни въпроси и му предадох абсолютно същото становище като това което съм Ви написал по-горе.
С уважение,
Яни Димитров
Re: Лудогорец и Яни Димитров
anons написа:Май се оказах прав са Яни Димитров
Човекът се извинил ...... это и линк към интервюто му..
http://www.sports.ru/tribuna/blogs/epic ... 56955.html
А каква ще е "наградата" на ония "журналисти" - клеветници? Тези олигофрени са ненаказуеми, имат имунитет!
Няма да има нищо - такава ни е съдебната система.
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Ще предават ли някъде мача ви с Цървена Звезда?
Re: Г-н Яни Димитров се извини
Спортната журналистика пък и не само тя е много ниска топка у нас. При тях е важно да създадат новина без да проверят източника си. Цялото им "творчество" се състои в "една жена каза"......и после копи пейст във всики сайтове......Тъпо, много тъпо. Това не се прави само с Лудогорец а и с други клубове. Виждате как разчекнаха и ЦСКА и Левски и кой ли не, само и само новината на деня да я има. Жалки хорица.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- modor
- Контакти:
vladu написа:Ще предават ли някъде мача ви с Цървена Звезда?
Мисля че някои от диемите

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Всичко ще затихне след няколко дена.Отново няма да има виновни и наказани.Малко реклама не пречи никому,дори и да е от типа на тази статия.Всичко ще стигне до медиите контролирани от една дебела свиня и ще спре някъде там.Не вярвам да има последствия,срещу кристално чистите парцали на дебелян.
п.п.А за какво друго да пишат медиите?Как резервите на резервите повикани в националния отбор по футбол,успяха да победят с инфарктен гол юноши и деца-бъдещето на България в този спорт?За какво ги правят тези контроли,когато даже и журналистите не се интересуват от тях.И каква е ползата да обиграваш играчи,които най-вероятно НИКОГА да не помиришат терен по време на официален мач.Вероятно за да не излизат от игрови ритъм???
п.п.А за какво друго да пишат медиите?Как резервите на резервите повикани в националния отбор по футбол,успяха да победят с инфарктен гол юноши и деца-бъдещето на България в този спорт?За какво ги правят тези контроли,когато даже и журналистите не се интересуват от тях.И каква е ползата да обиграваш играчи,които най-вероятно НИКОГА да не помиришат терен по време на официален мач.Вероятно за да не излизат от игрови ритъм???

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Мача ще го дават със сигурност . Ще става здрав мач , поне така мисля. ЕДните са на върха...другите имат да наваксват.....
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Какво се извинява като негласно точно ви е обвинил http://www.sports.ru/tribuna/blogs/epic ... 56955.html.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА