Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Beladona » 04 ное 2015 18:58

Мъчейки се да ми кажеш , че 220 000 за мача ви с Локо Го вс е ок, ти ме караш да повярвам , че под вола има теле ! :)
Както и да е ! Ние трябва да се борим да възродим спорта и футбола в БГ , а не да гледаме некви нареждалки на някакви олигофренчета !

ПП

За сравнение : на мача ви с Локо Пд имаше 15 000 паунда на борсата !!! Там пак аутсайдера поведе ...както мача ви в Горна . Как може на единия мач 15 хил , на другия мач 220 хил ?! :) Странни работи стават ....

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 04 ное 2015 19:26

Стана ми интересно, а и звучиш логично без да разбирам от залози и хазарт. От тези пари на борсата можеш ли да видиш, дали са заложени от един човек или няколко? Можеш ли да видиш за кого и за какъв резултат е заложено?
Аз съм от Микре Юнайтед

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 ное 2015 21:28

mozart написа:Стана ми интересно, а и звучиш логично без да разбирам от залози и хазарт. От тези пари на борсата можеш ли да видиш, дали са заложени от един човек или няколко? Можеш ли да видиш за кого и за какъв резултат е заложено?

Аз и ти не можем да ги видим, но при разследване се виждат титулярите на сметките , защото всичко е по банков път , но те са поставени лица , когато се прави измама . Може да се види всичко при разследване ! Аз видях , че парите са заложени за следващ гол , защото в 85 минута на мача коеф за ъндър 1,5 гола беше 1.9 , което е нереално високо !
Т.е. това съчетано с липсата на писмо от УЕФА ме навява на мисълта , че тези необичайно големи пари са залагани на овър 1.5 гола . Следователно постановката е била , Локо Го ги пускаме малко в началото и после ги обръщаме ....едно време имаше подобен мач на Герена между Левски и Локо Мездра . Бет анд Хоум отказаха да ми изплатят един залог за точен резултат тогава 3:1 :)

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 04 ное 2015 22:33

Beladona написа:
mozart написа:Стана ми интересно, а и звучиш логично без да разбирам от залози и хазарт. От тези пари на борсата можеш ли да видиш, дали са заложени от един човек или няколко? Можеш ли да видиш за кого и за какъв резултат е заложено?

Аз и ти не можем да ги видим, но при разследване се виждат титулярите на сметките , защото всичко е по банков път , но те са поставени лица , когато се прави измама . Може да се види всичко при разследване ! Аз видях , че парите са заложени за следващ гол , защото в 85 минута на мача коеф за ъндър 1,5 гола беше 1.9 , което е нереално високо !
Т.е. това съчетано с липсата на писмо от УЕФА ме навява на мисълта , че тези необичайно големи пари са залагани на овър 1.5 гола . Следователно постановката е била , Локо Го ги пускаме малко в началото и после ги обръщаме ....едно време имаше подобен мач на Герена между Левски и Локо Мездра . Бет анд Хоум отказаха да ми изплатят един залог за точен резултат тогава 3:1 :)

Кой праща тези писма до УЕФА, букитата? А дали като са видяли задаващата се сензация към 85-тата минута хората да са се активизирали и да са почнали да залагат за гол в края? Ако трябва да съм честен и аз разбрах към 80-тата минута, че отиваме на загуба. Пак казвам, не разбирам от тези залози, просто разсъждавам!
Аз съм от Микре Юнайтед

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 ное 2015 22:45

mozart написа:
Beladona написа:

Кой праща тези писма до УЕФА, букитата? А дали като са видяли задаващата се сензация към 85-тата минута хората да са се активизирали и да са почнали да залагат за гол в края? Ако трябва да съм честен и аз разбрах към 80-тата минута, че отиваме на загуба. Пак казвам, не разбирам от тези залози, просто разсъждавам!

УЕФА си работи директно с Бетфеър . Никога не може да има близо 15 пъти повече от нормалното залози , независимо от отборите и независимо какъв е резултатът !

ПП ЦСКА - Левски събира 70-80 хил паунда интерес , Локо ГО - Лудогорец е нормално 15 хил .... То мача ви с Локо Пд го доказва .
Последна промяна от Beladona на 05 ное 2015 01:12, променено общо 1 път.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 04 ное 2015 22:51

А ти как разбра, че няма писмо от УЕФА? Вероятно са ми шантави въпросите, но наистина не ми е ясно!
Аз съм от Микре Юнайтед

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 ное 2015 23:01

mozart написа:А ти как разбра, че няма писмо от УЕФА? Вероятно са ми шантави въпросите, но наистина не ми е ясно!

Е, имам си начини ..., но като го казвам това , съм 100 % сигурен !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 ное 2015 10:49

Едо си е бил камшика с 200 ;)
Тръпнем в очакване на неговата версия и ....... нека цирка продължи сега :!: ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 06 ное 2015 11:15

Beladona написа:
mozart написа:А ти как разбра, че няма писмо от УЕФА? Вероятно са ми шантави въпросите, но наистина не ми е ясно!

Е, имам си начини ..., но като го казвам това , съм 100 % сигурен !

Гледам си на вътре с нещата, но пропускаш, че на борсата букито е само посредник и не е ощетен напрактика. Т.е. няма нужда и да подава сигнали.
Аз на този мач също сложих пари за обръщалка,защото в същите дни подобни мачове имаше и на Динамо Загреб и на Цървена Звезда(там обръщалките си излязоха без проблем на около 2.5коеф.).
Но като нищо може да има схема. Всеки отбор се отчита с някой тото мач. :)

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 06 ное 2015 11:43

Не ангажирам никой с мнението си, няма и да напиша нещо кой знае колко ново, но пък досега отричано.

Лудогорец свърши парите! (Или по-точно казано, на Домусчиев не му се дават вече.) Много по-рано отколкото очаквахме. Празните приказки, че видиш ли спечелените 50-60 милиона лева от ЕКТ и трансфери ще стигнат за следващите няколко години, се оказват факт в момента. Някой беше казал, че да си покриваш сметките (за отбор от нашия ранг и бедна държава) и да поддържаш високо ниво като това на Лудогорец, ти трябват поне десетина години участие в групите на ШЛ (говоря за участие като статистик, каквото е на българските отбори, а не за преминаване в следващата фаза). Спечелените пари са били изконсумирани още преди участието на отбора в групите и за да се поддържа нивото на клуба, собственика трябва да ги вади от собствения си джоб. Все си мисля, че става дума за около 30-40 милиона годишно. Е, на Киро хич не му е лесно в момента, поради няколко причини. Първата е, че отбора не е в ЕКТ. Втората е, че за пет години, нито един собствен читав юноша, даващ надежди за развитие и печалба от школата. Третата е липса на стимул в играчите, водещо до плащането на други "играчи". Четвъртата - скоро появилата се е "господата с другите начини". И много други. Та в момента Киро образно е казал на Петричев "Пич, не ми се дават 30-40 милиона на година, оправяй се" и Ангел е почнал да уволнява, да назначава и края скоро предстои. Отбора е разбит, едни получават милиони(новите), други примерно като българите и старите по-малко, говори се вече за трансфери и напускащи(а да ги заместят тях трябват нови, за които ще се плаща). Та в основата на всичко са парите. Клуба не може да ги заработва, остава собственика да ги даде. Високото ниво го зададе Домусчиев, сега трябва да го поддържа именно той. Изхода е да извади милиони от другите си бизнеси и да налее в клуба, ако ли не - до една-две години приключва в небитието.

Върни се в “Лудогорец”