Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Kostadinov
- Контакти:
Re: Димитър Васев нов треньор за Лудогорец
Нещата в Лудогорец си идват на мястото лека - полека! Постепенно ще се завърнат там, където им е мястото! Нищо лично, но това е реалността! Всеки изкуствен проект е обречен! Не става само с пари, а в малко градче като Разград не става и с много! Не се обиждайте Разградчани, но това е грозната истина!
T&T написа:... най-доброто решение за мен е орлите да назначат Стефан Генов - Чечо за старши треньор.![]()
![]()
Подписвам с две ръце.

В момента най-добрите треньори в България са от школата на Локо сф.Факт!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Много сте се загрижили за Лудогорец. Погледнете си в ко----те.
Лудогорец си има треньор, колкото и да не искате, и да пискате, пак ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ Е ШАМПИОН.
Лудогорец си има треньор, колкото и да не искате, и да пискате, пак ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ Е ШАМПИОН.
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Ей, лудогорци , някой от вас ще ми обясни ли защо на мача ви с Локо Горна имаше 220 000 паунда на борсата , като нормално трябваше да са около 20 000 ?! Да чакаме ли първият хабер от УЕФА до БФС за това първенство по темата съмнителни залози , а ? 

Beladona написа:Ей, лудогорци , някой от вас ще ми обясни ли защо на мача ви с Локо Горна имаше 220 000 паунда на борсата , като нормално трябваше да са около 20 000 ?! Да чакаме ли първият хабер от УЕФА до БФС за това първенство по темата съмнителни залози , а ?
Ние в Лудогорец не знаем защо на мача ни с Локо Горна имаше 220 000 паунда и не се занимаваме с глупости.
Явно, тези които питат знаят и се занимават с хазарт.

мили написа:Beladona написа:Ей, лудогорци , някой от вас ще ми обясни ли защо на мача ви с Локо Горна имаше 220 000 паунда на борсата , като нормално трябваше да са около 20 000 ?! Да чакаме ли първият хабер от УЕФА до БФС за това първенство по темата съмнителни залози , а ?
Ние в Лудогорец не знаем защо на мача ни с Локо Горна имаше 220 000 паунда и не се занимаваме с глупости.
Явно, тези които питат знаят и се занимават с хазарт.
Занимавам се с гроздобер. Ти може и да не знаеш, но някои хора от отборчето ви знаят със сигурност !

Ако не дойде хабер от УЕФА , значи са изяли двойна тесла : отпадане за купата и загуба на 200 000 паунда за обръщалка !

Аз искам само да попитам откъде я имате тази информация колко е заложено на даден мач. Просто ми е интересна и аз да я намирам. 

drvasko98 написа:Аз искам само да попитам откъде я имате тази информация колко е заложено на даден мач. Просто ми е интересна и аз да я намирам.
Безплатен урок номер 1 ! Отиваш в Бетфеър, избираш борса , а не букмейкър , избираш си мача на Лудогорец и гледаш маркет по маркет колко пари има посрещнати на Бг език , на английски е match. Маркет е 1х2 или под и над 2,5 гола в мача и тн.т . Събираш сумите на всички маркети и ако ти се получи число повече от 20 000 паунда ме алармираш и следва урок номер 2. Само , когато играете с Левски нормлното е 50 000 паунда иначе си е 20 както ти казах ! 220 000 паунда е все едно днес да си направиш здрасти с инзвънземното Ити ! Ок ?

УЕФА вече трябваше да е била камбаната за Локо Го , но тъй като не е , означава , че мача е бил реден за обръщалка и не е станала ! УЕФА не е била камбаната , защото няма ощетени, които да изпискат ! Значи тези , които са направили зулума са изяли дървото !

Ако нещо не ти е ясно, питай ! Аз съм насреща !
Beladona написа:drvasko98 написа:Аз искам само да попитам откъде я имате тази информация колко е заложено на даден мач. Просто ми е интересна и аз да я намирам.
Безплатен урок номер 1 ! Отиваш в Бетфеър, избираш борса , а не букмейкър , избираш си мача на Лудогорец и гледаш маркет по маркет колко пари има посрещнати на Бг език , на английски е match. Маркет е 1х2 или под и над 2,5 гола в мача и тн.т . Събираш сумите на всички маркети и ако ти се получи число повече от 20 000 паунда ме алармираш и следва урок номер 2. Само , когато играете с Левски нормлното е 50 000 паунда иначе си е 20 както ти казах ! 220 000 паунда е все едно днес да си направиш здрасти с инзвънземното Ити ! Ок ?![]()
УЕФА вече трябваше да е била камбаната за Локо Го , но тъй като не е , означава , че мача е бил реден за обръщалка и не е станала ! УЕФА не е била камбаната , защото няма ощетени, които да изпискат ! Значи тези , които са направили зулума са изяли дървото !![]()
Ако нещо не ти е ясно, питай ! Аз съм насреща !
Твърде много си информиран, а това ме навежда на мисълта, че може и ти да си вътре в нещата.
Не търсете теле под вола (воловете са мъжки).