Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот мили » 23 сеп 2015 12:17

BRF написа:
d.milanov написа:
мили написа:
d.milanov написа:------------------В същото време "стари кучета" са принудени да цъкат в Б група ;)------------------------

......, но в Б група по заплащане. Това ми се види най-големия проблем.

Става интересно. Форумци от Гонг се опитват да разрешат проблемите на Лудогорец. Най-важното без участието на фенове на Лудогорец. Да не говорим за ръководство.
Ще ми е интересно, дали ще успеят. Изтеглям се и аз, само ще чета

Лично аз нямам намерение да разрешавам нечии проблеми. Не си ме разбрал правилно, просто гадая, като за база ползвам някакви данни.

Иначе браво на ръководството на Лудогорец, че разрешава проблемите си заедно с вас - феновете, поне така се разбира в поста ти.

С кого решават проблеми :o :lol: ?Те тия фенове нямат собствено мнение,каквото им каже олигархчето това мислят!Те да си прочел:Ще ми се да играем с повече българи или Ераносян е добър избор или трябваше да дадем време на Рибейро или олигархчето ни излъга за стадиона?Не си и няма да видиш!

Върви да си чешеш езика в онова село - бяга ли беше тича ли. Има кой да се занимава с проблемите на Лудогорец.
Пет стотинки не струват мненията ти.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2015 14:23

мили написа:Върви да си чешеш езика в онова село - бяга ли беше тича ли. Има кой да се занимава с проблемите на Лудогорец.

Щом става въпрос за лудогорец,ничие мнение не струва 5 стотинки,освен едно!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 25 сеп 2015 12:31

BRF написа:
мили написа:Върви да си чешеш езика в онова село - бяга ли беше тича ли. Има кой да се занимава с проблемите на Лудогорец.

Роден съм в Разград, няма как да съм привърженик на ЦСКА или Левски!

Малко си рязък- но си точен!!

Живи и здрави.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 окт 2015 10:53

JACKO написа:
BRF написа:

Роден съм в Разград, няма как да съм привърженик на ЦСКА или Левски!

Малко си рязък- но си точен!!

Живи и здрави.

Хмммммм и двата клуба имат стабилна подкрепа от града!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 02 окт 2015 16:37

А значи 5000 на стадиона е "нямат публика " а по 10-тина от Левски и ЦСКА е стабилна подкрепа :lol: ? Половината от тези са ходили на мачове на Левски и ЦСКА , само когато са идвали в Разград ... че и в клетката се набутват .. :mrgreen: Лично познавам 2-ма от ЦСКА . Единия тапетчета , снимчици, статуси , хавлии , плакати ... а е не е ходил на мачове на цска освен в Разград . Даже и аз съм ходил и то още на оня мач в Ловеч .. където излезе лафа за " къщичката за птички " ...Много им се дразня чесно :Д

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 окт 2015 20:34

IvailoRz написа:А значи 5000 на стадиона е "нямат публика " а по 10-тина от Левски и ЦСКА е стабилна подкрепа :lol: ? Половината от тези са ходили на мачове на Левски и ЦСКА , само когато са идвали в Разград ... че и в клетката се набутват .. :mrgreen: Лично познавам 2-ма от ЦСКА . Единия тапетчета , снимчици, статуси , хавлии , плакати ... а е не е ходил на мачове на цска освен в Разград . Даже и аз съм ходил и то още на оня мач в Ловеч .. където излезе лафа за " къщичката за птички " ...Много им се дразня чесно :Д

Смисъла на моя пост беше друг!Ама ти пък за какви 5000 говориш :? !?За 5000 празни седалки може :lol: !

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 04 окт 2015 12:29

Няма по-смешен клуб от лудогорец в светонен мащаб. С бюджет 4 пъти по-голям от втория не може да му дръпне н класирането.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

мили

Мнениеот мили » 05 окт 2015 08:26

cska-632 написа:Няма по-смешен клуб от лудогорец в светонен мащаб. С бюджет 4 пъти по-голям от втория не може да му дръпне н класирането.

Пиши така - "Няма по-смешен клуб от Лудогорец, в световен мащаб. С бюджет 4 пъти по-голям от втория, не може да (му)се откъсне в класирането." Ще те разберем по-добре.
Ако дръпне, първо ти ще се отдръпнеш от стадиона и от форума.
Не, че ще е лошо де...!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 05 окт 2015 10:24

мили написа:
cska-632 написа:Няма по-смешен клуб от лудогорец в светонен мащаб. С бюджет 4 пъти по-голям от втория не може да му дръпне н класирането.

Пиши така - "Няма по-смешен клуб от Лудогорец, в световен мащаб. С бюджет 4 пъти по-голям от втория, не може да (му)се откъсне в класирането." Ще те разберем по-добре.
Ако дръпне, първо ти ще се отдръпнеш от стадиона и от форума.
Не, че ще е лошо де...!

Това е хубавото на лудогорци, че са самокритични дори по между си. Надявам се знаят, че cska-632 е един от тях.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 окт 2015 14:09

А лошото им е, че не знаят какво е да излезеш като аутсайдер в мач от първенството. Този урок ще се преподава скоро :)

Върни се в “Лудогорец”