iliev72 написа:Не претендирам , че съм много навътре в нещата , но пък затова чета като не знам преди да коментирам.
Още като влязоха предишният път в групите на ШЛ и всички говореха за големите пари аз си направих труда да прочета анализ на икономист точно какво печелиш и какво трябва да платиш и т.н. Не пазя линка , но от което ми е останало като спомен от този анализ беше , че едно участие в ШЛ не води до печалба.След едно участие си на минус.След второ участие като за предпочитане да са едно след друго излизаш на нула.В момента едва ли Киро е на плюс с този проект защото се публикуват само колко са взели Лудогорец от участието.Никъде не се посочва колко похарчил покрай това участие.Замислете на вас колко ще са ви разходите като фен за да сте на всеки мач без билетите и като ги умножите поне по 30 и като добавите заплати и премии си направете изводите.И се замислете колко похарчи Киро за да направи Лудогорец шампион от което едва ли е спечелил много и като знам колко много е спечелил от тв права на бг пръвенството дали са му стигнали да покрива заплатите от тези права![]()
![]()
Не мислете , че е случайно , че не е публикуван нито финансов отчет след 2010.За всяко нещо си има причина.И най-интересното - преди година отпуснаха заем на Киро за ПФК Лудогорец , а не отпуснаха заем на Киро за ПБМФ - защо ли ?! Да не би Лудогорец да има повече активи от ПБМФ ?! Тези въпроси май няма кой да отговори тук
Всеки може да отиде в Агенцията по вписванията, и да види финансовият отчет за годините след 2010.
Това че го няма в сайта, не означава че няма отчет.
Пуснах ти статия на капитал, хората твърдят че имат такъв за 2013 година като дават и цифри.
25 млн евро е спечеленото от ШЛ и ЛЕ когато участваха.
Взеха 6 евра от Кайсара.
Ебати и сиромаха.