bobo_13 написа:parazit написа:Бобо и фена с шала на Лудогорец няма смисъл да спорите с тях.Самото съществуване на Лудогорец е основният проблем.Ако Лудогорец изчезне ще изчезнат и всичките им проблеми.
Аз това го знам. Същото беше и с Литекс. В последните 2-3 години Литекс не си дава зор за титлата и сега около тях е спокойно, но преди това.....какви войни бяха на Герена и Армията на техни мачове....Преди година беше същото и с Ботев, когато се заформи още един провинциален отбор до Литекс и Лудогорец. Ботев на брокерите същата работа....Когато някой използва методите на Левски и ЦСКА с/у самите тях......реват, ама те като ги използваха толкова години....всичко бе наред.
Дори феновете на двата отбора не си признават, че са били и продължават да се подкрепят от Държавата, БФС и Партиите(БСП и ГЕРБ, дори се говори под сурдинка и за ДПС).
Виждам,че си много комплексиран на темата провинция- Столица,ти и много от пишещите ти „братя“

Гледам футбол от края на 70-те години и мога да кажа ,че дори да е имало някакво толериране на двата гранда,то не е било толкова нагло,безпардонно и очеизвадно,колкото сега, в полза на изброените по-горе от теб провинциални отбори

Говорите,че ЦСКА специално,е имал за сателити военните отбори,мога да кажа ,че аз лично съм се радвал да хванеме равен мач на „БОТЕВ“(тогава беше „Тракия“), в Пловдив даже чат -пат ни биеха и на „Армията“,беше си дерби,много трудно се играеше и срещу „Сливен“ и „Ч.море“ на техните стадиони-всеки може да види статистиката.Виждам,че си заслепен от омраза и невежество,но какво от това,проблема си е изцяло твой

Аз съм очевидец и на онзи и на този футбол,така че такива раздувки можете да разтегате на малолетните си фенчета и те да ви вярват!