Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Мнениеот GOLEADOR » 10 дек 2014 00:37

dunavfc написа:Правиш некоректно сравнение. Първо едното е елиминация, другото си е финал. И Берое срещу Монтана да играят на финал на ШЛ и те ще се радват на засилен интерес. Освен това, хората са чакали да гледат Барселона, не Стяуа, ако твърдиш обратното, аз ще се разсмея.
Аз, както и 90 % от хората, които гледат ШЛ, биха желали да гледат 7-я в Италия, 10-я в Англия и 5-тия в Испания, пред първия на България, Румъния, Полша, Малта, Чехия, Унгария, Естония, Финландия и т.н.

Но то има турнир където да гледаш 7-я в Италия, 10-я в Англия и 5-тия в Испания,гледай него.Шампионския турнир го остави за шампионите.Иначе става както твърди колегата онегавон.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 дек 2014 01:22

Аз нямам проблем с ШЛ, ти явно имаш. Мен си ми харесва сегашният формат, както казах на 90 % от останалите също. Тей, че няма за какво да гледам друг турнир.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 дек 2014 01:34

dunavfc написа:Аз нямам проблем с ШЛ, ти явно имаш. Мен си ми харесва сегашният формат, както казах на 90 % от останалите също. Тей, че няма за какво да гледам друг турнир.

Да,така е!Малко сме хората които са против модерния футбол.За това и на рицарското правило в тези турнири не се гледа с добро око.Това отдавна съм го разбрал.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2014 13:52

bobo_13 написа:
parazit написа:Бобо и фена с шала на Лудогорец няма смисъл да спорите с тях.Самото съществуване на Лудогорец е основният проблем.Ако Лудогорец изчезне ще изчезнат и всичките им проблеми.

Аз това го знам. Същото беше и с Литекс. В последните 2-3 години Литекс не си дава зор за титлата и сега около тях е спокойно, но преди това.....какви войни бяха на Герена и Армията на техни мачове....Преди година беше същото и с Ботев, когато се заформи още един провинциален отбор до Литекс и Лудогорец. Ботев на брокерите същата работа....Когато някой използва методите на Левски и ЦСКА с/у самите тях......реват, ама те като ги използваха толкова години....всичко бе наред.
Дори феновете на двата отбора не си признават, че са били и продължават да се подкрепят от Държавата, БФС и Партиите(БСП и ГЕРБ, дори се говори под сурдинка и за ДПС).

Виждам,че си много комплексиран на темата провинция- Столица,ти и много от пишещите ти „братя“ :!: Гледам футбол от края на 70-те години и мога да кажа ,че дори да е имало някакво толериране на двата гранда,то не е било толкова нагло,безпардонно и очеизвадно,колкото сега, в полза на изброените по-горе от теб провинциални отбори :!: Говорите,че ЦСКА специално,е имал за сателити военните отбори,мога да кажа ,че аз лично съм се радвал да хванеме равен мач на „БОТЕВ“(тогава беше „Тракия“), в Пловдив даже чат -пат ни биеха и на „Армията“,беше си дерби,много трудно се играеше и срещу „Сливен“ и „Ч.море“ на техните стадиони-всеки може да види статистиката.Виждам,че си заслепен от омраза и невежество,но какво от това,проблема си е изцяло твой ;) Аз съм очевидец и на онзи и на този футбол,така че такива раздувки можете да разтегате на малолетните си фенчета и те да ви вярват!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2014 14:30

Нямам нищо против проекта „Лудогорец“ ,но съм против прийомите ,които използва този отбор ,за да постига целите си-уредени мачове,съдии и не на последно място ...допинг ;) Този отбор,щеше да има симпатиите на всички, ако постигаше(дори и да не ги постигаше!) целите си честно и не на всяка цена :!:Цялото негодувание срещу този отбор,според мен се дължи,на грандоманията на собственика му :idea: :!:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 12 дек 2014 15:23

Red joker написа:
bobo_13 написа:
parazit написа:Бобо и фена с шала на Лудогорец няма смисъл да спорите с тях.Самото съществуване на Лудогорец е основният проблем.Ако Лудогорец изчезне ще изчезнат и всичките им проблеми.

Аз това го знам. Същото беше и с Литекс. В последните 2-3 години Литекс не си дава зор за титлата и сега около тях е спокойно, но преди това.....какви войни бяха на Герена и Армията на техни мачове....Преди година беше същото и с Ботев, когато се заформи още един провинциален отбор до Литекс и Лудогорец. Ботев на брокерите същата работа....Когато някой използва методите на Левски и ЦСКА с/у самите тях......реват, ама те като ги използваха толкова години....всичко бе наред.
Дори феновете на двата отбора не си признават, че са били и продължават да се подкрепят от Държавата, БФС и Партиите(БСП и ГЕРБ, дори се говори под сурдинка и за ДПС).

Виждам,че си много комплексиран на темата провинция- Столица,ти и много от пишещите ти „братя“ :!: Гледам футбол от края на 70-те години и мога да кажа ,че дори да е имало някакво толериране на двата гранда,то не е било толкова нагло,безпардонно и очеизвадно,колкото сега, в полза на изброените по-горе от теб провинциални отбори :!: Говорите,че ЦСКА специално,е имал за сателити военните отбори,мога да кажа ,че аз лично съм се радвал да хванеме равен мач на „БОТЕВ“(тогава беше „Тракия“), в Пловдив даже чат -пат ни биеха и на „Армията“,беше си дерби,много трудно се играеше и срещу „Сливен“ и „Ч.море“ на техните стадиони-всеки може да види статистиката.Виждам,че си заслепен от омраза и невежество,но какво от това,проблема си е изцяло твой ;) Аз съм очевидец и на онзи и на този футбол,така че такива раздувки можете да разтегате на малолетните си фенчета и те да ви вярват!

Жалко е че гледаш футбол от толкова отдавна, почти колкото и аз и не си видял толкова очевадни неща! :o
Това че отричаш очевидното не значи че не е било и всички трябва да приемем твоя "заслепен" от фенството мироглед!
Дори и да ти направя услуга, като почета паметта на БКП с примането на недъгавата теза за подкрепата на днешния Лудогорец, не мога да не отбележа факта, че Разградския клуб играе красив, стойностен и грамотен футбол - футбол какъвто ЦСКА (или който и да е отбор, чиято история е присвоил) не е играл нито за миг в своята история!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 дек 2014 17:44

volf написа: Дори и да ти направя услуга, като почета паметта на БКП с примането на недъгавата теза за подкрепата на днешния Лудогорец, не мога да не отбележа факта, че Разградския клуб играе красив, стойностен и грамотен футбол - футбол какъвто ЦСКА (или който и да е отбор, чиято история е присвоил) не е играл нито за миг в своята история!!

Никога няма да играете толкова красив футбол какъвто е играл ЦСКА!Гледай и се учи и после се извини на човека за глупостите които си написал!
П.П.
Вече ти преподадох един урок по история и те хванах , че не знаеш кога е създаден Лудогорец.Това е втори урок който получаваш нагледно , но другите вече ще трябва да ги заплащаш. :lol: :lol: :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GsRvsg72-X0[/youtube]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 12 дек 2014 18:11

GOLEADOR написа:
volf написа: Дори и да ти направя услуга, като почета паметта на БКП с примането на недъгавата теза за подкрепата на днешния Лудогорец, не мога да не отбележа факта, че Разградския клуб играе красив, стойностен и грамотен футбол - футбол какъвто ЦСКА (или който и да е отбор, чиято история е присвоил) не е играл нито за миг в своята история!!

Никога няма да играете толкова красив футбол какъвто е играл ЦСКА!Гледай и се учи и после се извини на човека за глупостите които си написал!
П.П.
Вече ти преподадох един урок по история и те хванах , че не знаеш кога е създаден Лудогорец.Това е втори урок който получаваш нагледно , но другите вече ще трябва да ги заплащаш. :lol: :lol: :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GsRvsg72-X0[/youtube]

Наистина много интересен мач.
На забавен каданс ли е излъчването или само изглежда така?!!! ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 дек 2014 18:32

volf написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GsRvsg72-X0[/youtube]

Наистина много интересен мач.
На забавен каданс ли е излъчването или само изглежда така?!!! ;)[/quote]
Ха ха ха!Този мач изглежда на бързи обороти спрямо мачовете на Лудогорец!Поне гледай видеото преди да говориш,че ставаш смешен.За какво ти преподавам уроци като пак не си подготвен? :?: :!: :?:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2014 18:37

volf написа:
Red joker написа:
bobo_13 написа:

Жалко е че гледаш футбол от толкова отдавна, почти колкото и аз и не си видял толкова очевадни неща! :o
Това че отричаш очевидното не значи че не е било и всички трябва да приемем твоя "заслепен" от фенството мироглед!
Дори и да ти направя услуга, като почета паметта на БКП с примането на недъгавата теза за подкрепата на днешния Лудогорец, не мога да не отбележа факта, че Разградския клуб играе красив, стойностен и грамотен футбол - футбол какъвто ЦСКА (или който и да е отбор, чиято история е присвоил) не е играл нито за миг в своята история!!

Така говориш ,защото си гледал май само твоето отборче- и преди и сега-какъв па толкова красив и стойностен футбол играете :? ,тичате повече заради допинга в някои мачове ,а в тези,в които се „чистите“ не може да откинете и тогава на помощ идват „другите начини“ :idea: 8-) !

Върни се в “Лудогорец”