Берое - Лудогорец - 0:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Луд Гидия 123
Контакти:

Re: Вече ме дразни Лудогорец!

Мнениеот Луд Гидия 123 » 05 дек 2014 21:52

groti написа:Хубу,де...Уредили били мача..Ама защо с такъв резултат ще го уреждат,а не с гол-два разлика и "мач на кръв"? Лудите са най-добрият отбор в момента в България и мачовете им в турнирите го доказват. Няма нищо страшно в това :roll:

Аз бих допълнил-защо ще играят с титулярите тогава, когато имат мач в ШЛ след няколко дни?
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

dodo7271
Контакти:

Re: Берое - Лудогорец - 0:4

Мнениеот dodo7271 » 05 дек 2014 22:00

Да, и аз не мога да се оплача от Лудогорец. Днес ме направиха по-богат от вчера. По-точно, благодарение на Берое станах по-богат. Тези мъртъвци се оказаха най-големите дупедавци в А група. Жалки помияри, които се продават на този, който го пожелае - я Лудогорец, я Хасково, я ЦСКА.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 дек 2014 22:01

Колко малоумници има в нашата мила татковина. Как ли се живее, когато цялото ти ежедневие е заето да мисли за конспирации, уговорки, завери и тъмни игри.
Берое ще пуска на Лудогорец мач и ще го направи с 4-0 ? А не е ли най-нормалното и логично нещо на тоя свят, ако има нещо подобно, мачът да завърши 0-1 ? Щом мачът е уговорен, защо им е на Берое да падат с 4-0 ?

Как свърши мачът на Берое и Лудогорец при първата им среща този сезон ? Или тогава Лудогорец не играеха в ШЛ ? Не им трябваха точки ?

stefsto
Контакти:

Мнениеот stefsto » 05 дек 2014 22:03

Берое са си един провинциален отбор с всичките му там мурафети. Тренират за пари, играят за пари и като ги натисне някой отбор издишат тотално. Така бяха срещу ЦСКА така и срещу Лудите. Левски понеже да тотално са зле не можаха да се справят.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 дек 2014 22:04

Teo написа:
Deluxe написа:
Teo написа:
Deluxe написа:Като стават шампиони с уредени мачове, защо имат успех в Европа да ви питам? А вие отпадате още от първия кръг от разни незнайни отбори. Като сте толкова ощетени (особено чорбарите) ЗАЩО НЕ СЕ ДОКАЖЕТЕ В ЕВРОПА? Вземете спечелете поне един мач следващия сезон, че не ви се е случвало скоро май май? Или бъркам?

Усещаш ли се какво говориш в момента?
Тия правят ТРАНСФЕРИ --> ВХОДЯЩИ за по 1-2-3 милиона € на парче... кога ние или подуяне сме имали такава възможност? :roll: :idea:

Тоест имат по-добър отбор от вашия ли?

Не, имат финансова мощ :idea:

Тео, ти си един от най-глупавите и бавно мислещи хора, които съм срещал някога, заклевам се. Сериозно ли не схващаш, това което те е попитал колегата и твоят отговор ?

stefsto
Контакти:

Re: Берое - Лудогорец - 0:4

Мнениеот stefsto » 05 дек 2014 22:05

Добра тренировка на Лудогорец преди мача с Реал.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 05 дек 2014 22:17

veni__85 написа:Мен ме подразни Дерменджиев в интервюто след мача , като каза навелики отбори-малко 5 пъти ,че им предстои мач в Мадрид. Все едно Левски , ЦСКА , Берое , Ботев и ч. наши отбори никога не са играли такива мачове и не са побеждавали велики отбори.

Кой велик отбор са побеждавали те че немога да се сетя ;) ;) :)

effect

Мнениеот effect » 05 дек 2014 22:18

Разградските траверси на гела да кажат защо днес нямаше НИТО 1 човек в гостуващия сектор? Защо :?:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 05 дек 2014 22:21

effect написа:Разградските траверси на гела да кажат защо днес нямаше НИТО 1 човек в гостуващия сектор? Защо :?:

Никой нормален човек не би искал да присъства на тотално изнасилване. 8-)

Draken
Контакти:

Мнениеот Draken » 05 дек 2014 22:37

effect написа:Разградските траверси на гела да кажат защо днес нямаше НИТО 1 човек в гостуващия сектор? Защо :?:

Защото господине на хората от Разград не им останаха финанси и отпуски да пътуват.Защото Лудогорец няма все още фен клубове във всички градове да им ходят по гостуванията.

Върни се в “Лудогорец”