СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот hristo1306 » 13 авг 2014 23:07

subzero написа:
petko.h.markov написа:Първоначално съдията не даде картон.После сигурно детето е казало нещо и тогава той го декорира.Тук съдията
сгреши.Можеше да извика при себе си и да му скара,все пак е по-голям.Мачът не заслужаваше толкова емоции.
Той обаче даде възможност да се развихрят такива такива долни страсти-направо ум да зайде.Какво са виновни
Лудогорец,че съдията е смотан и то не за първи път.

Ми що все на мачове на Лудогрец се падат смотани съдии ??? :roll:

Един мач ходи на вън на Цацоморец и орева орталъка !!! Ела да ти платя "екскурзията" ! Стига си ревал !!!!!! Не виждаш ли, че "Лудогорец" е СВЕТЛИНА в тунела !!!! За разлика от вашия крадлив "Цацоморец" !!!!! Поздрави и на Бала - мангала от бат Ицо, но най - вече на Кети !!!!!!!!!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 авг 2014 23:07

tony1977 написа:Цяла България вече мрази този смешен отбор от Разград!

Още има няколко заблудени дупевадци, ама и те ще се осъзнаят. 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 авг 2014 23:08

Ти недей да говориш от името на цяла България. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 авг 2014 23:08

1Neutralen написа:
Teo написа:
1Neutralen написа:Напълно нормален мач. Играчът на Ботев си получи жълт картон след реплика (така се прави), след това на играчите на Ботев им свършиха силите второто полувреме. Логична победа за Лудогорец. Нищо странно няма.

Неутрален... ще ви напълниме кошарата селска след няколко дена... ама така, че да ви държи влага до мача със Стяуа... там татко ти АристО Гелов го нема да купи съдията и да спечелите :idea:

Недей че ме хвана страх. :shock: . С нищо не ни плашите да знаеш. Ние си знаем класата, но вие не.

Добре бе, хубаво, че имате най-добрите играчи в момента - това никой не го отрича! Ама, какво е това самучувствие, все едно сте някакъв непобедим колос от ранга на Байерн или Мардид? Та в този ред на мисли, не ние, а вие не си знаете класата..

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 13 авг 2014 23:08

шивача написа:Неутралче1, кажи преди 3г от кой отбор си бил и аз ще ти кажа след още три, от кой ще бъдеш?!

Не се опитвай да ме искараш фен на някой "гранд" ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 авг 2014 23:09

1Neutralen написа:
шивача написа:Неутралче1, кажи преди 3г от кой отбор си бил и аз ще ти кажа след още три, от кой ще бъдеш?!

не е задължително, може да си бил от Светкавица :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 авг 2014 23:10

1Neutralen написа:

Глей се, че си сам, бе :lol: :lol: Десет човека те нареждат, един не изскочи от зелените ултраси :lol: да те защити. Лягай си ;) :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 13 авг 2014 23:10

ЛУДОГОРЕЦ като бие в ЕВРОПА печели българския футбол АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ .Единствено печели ЛУДОГОРЕЦ и ми вдигат някакъв коеф.за БЪЛГАРИЯ .Да ама на гол задник много важно .Те почти всички отбори едвам плащат заплати и т. н. не могат да си позволят качествени играчи и дали ще играят в 1-2-3 кръг поставени или не поставени пак ще загубят.Още в началото отпадат.Нямам нищо против ЛУДОГОРЕЦ но какво се разви футбола в БЪЛГАРИЯ за последните 3 години НИЩО КРЪГЛА НУЛА .Да не би дадоха 7-8 национала на ПЕНЕВ .Става като в ШОТЛАНДИЯ един максимум 2 отбора на върха националите трагични всяка година се знае кой ще е шампион още отначало.НЯМА ЛИ ПАРИ СПОНСОРИ ЕБ---О СИ Е М--------- :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 авг 2014 23:10

Player написа:Този мач едва ли някои може да обясни защо се игра. Според мен след като даден отбор направи дубъл трябва тази купа да му бъде дадена. Откъде накъде отбор без отличие ще играе за тази купа. По коя логика е по заслужил от втория в класирането например. Губиш финал и пак ти дават фина?!? А пък за самия мач от който изгледах около 30 мин. мога да кажа, че Лудогорец игра без да се напряга и въпреки това с лекота пропусна няколко чисти гола. Иначе ако бяха толкова добри жълтите, спокойно можеха да удържат едно полувреме за дузпи. Вижте как Левски вкара 2 гола на Берое преди година и малко с 10 души. Има начин, който го може, а който не може има рев и оправдания.

Тук съм съгласен. Даже мене, ако питаш, направо да я махат тази безмислена купа!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 13 авг 2014 23:11

Venko123 написа:

Още има няколко заблудени дупевадци, ама и те ще се осъзнаят. 8-)

Ние си ви знаем. Просто сте прекалено малки за ди ни дразните.

Върни се в “Лудогорец”