tsonpen написа:Andrew Eldritch написа:1Neutralen написа:Andrew Eldritch написа:tsonpen написа:Andrew Eldritch написа:Заяждането е подбрано спрямо аудиторията. На уличен пес не даваш телешки стек от пампасите.
И каква е аудиторията?
Хайде да започнем от теб. Опиши незавидното си ниво с две думи да видим с що за чудо си имаме работа, че явно сме ти ниска топка.
Не ми се губи време, а и не искам да ви затормозявам със сложна материя.
Аз имам докторска степен в точните науки. Не вярвам да си ми над нивото...Да те видим теб, или си само въздух под налягане?
Повевечето фенове на Лудогорец които пишат тук са доста интелигентни хора.
Всеки е свободен да вярва в каквото си иска. Но не разбирам защо такива високи класи и завидни нива като теб и останалите трима фена на Лудогорец, се занимават с моя скромен въздух под налягане.
П.С. Ако писането във форум е признак за интелигентност между феновете на Лудогорец ...
Чети нагоре. Каза нещо в смисъл, че аудиторията ни може да се оприличи на уличен пес. А ти явно си по-висшето същество, което може да подхвърли коричка или салам. Но отказваш да кажеш кое те кара да мислиш, че си в тази позиция. Чакаме я сложната материя като уличен пес телешки салам. Колко още да те подканяме? Хайде, похвали се, да започнем да цъкаме.
Хубаво е да не преувечичаваш. Никъде не съм казал, че аудиторията ви "може да се оприличи на уличен пес". Дали вие ще цъкате или не си е лично ваш проблем, но по никакъв начин няма да ме трогне.