Петев незабавно вън !!
Още преди втория мач, направо да го оставяме в Любимец !
ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец
Еми след тоя мач Лудогорец направи сериозна заявка за евроидиотската титла на Левски. Нарисуван мач за 2:0, а беше загубен и то с ... човек повече.
Напълно съм убеден, че Лудогорец няма да спечелят реванша, след такава загуба не мисля, че ще се вдигнат.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
shotgun blues написа:RedeviL написа:W84me написа:Супер убитаци! Това е заради всичката злоба, която се изсипа по Левски!
Не! По-скоро ще да е заради голямата уста на шотгъна...
хаЧе защо Лудогорец да плаща заради мен,аз не съм от Разград ,нито са ми любимият отбор,подкрепям ги защото са от провинцията
![]()
Иначе за мача ,прогнозата ми беше загуба и тя стана .....жалко че стана по този начин,след като Лудогоре имаха шанс за супер резултат
Но Петев и манталитета не прощават
Ти си карък! Не чакаш да стане 1-0 за Лудогорец и почна да говориш за отсрамване и т.н., а се оказа, че си имаме още едни евроидиоти..

Ботев играе най добър футбол....просто няма парите на олигарсите БАЙ ГАНЧО И ДОМУСА
Варна мрази софия
donDiego написа:а бе момчета, на слепи ли се правите,тези Слован ще размажат всички в А ПФГ,какви глупости ми пишете тук
Ей тва беше лафа на вечерта. Тези в нашто първенство не могат да влязат в тройката! Сами са си виновни, загубиха спечелен мач най-вече заради слаб треньор. Доказа го миналата година, сега го потвърди. На реванша имат шанс само ако имат нов опитен треньор. С Петев най-много до равен да го закърпят.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Словаците физически са много по-силни от Лудогорец не съм оптимист за реванша, статични положения,центрирания
всичко може да стане. Жалко че Лудогорец загуби един нарисуван мач за победа като гост.
всичко може да стане. Жалко че Лудогорец загуби един нарисуван мач за победа като гост.
Слушайте сега,ако не смените треньора потъвате. Успеха във футбола е 50% треньор,50% играчи.А при вас нещо първият липсва.Е,не съм толкова сигурен,че вторият си е на място,ама все пак по-става
.

Последна промяна от Jürgen на 17 юли 2013 23:24, променено общо 1 път.
Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT
С тамян го изгонете петев, белким стане чудо...
- D.Georgiev
- Контакти:
Да пускат Дерменджиев да води момчетата на реванша и да измитат това л*йно от отбора. Този същият стил на игра го гледахме срещу Добруджа и Несебър преди три години. Знаем си идеално откъде идва!

Грешка беше нашите да се връщат назад след като водеха с 1:0 и бяха с човек повече. Единствено това. Иначе добре, като изключим около 60-та минута, когато словаците буквално ни бяха притиснали. Браво на Петев, че накара отбора да играе добре (до средата на първото полувреме и от гола на Мантула до червения картон). Голям упрек към Петев, че не събра смелост да хвърли отбора в атака, а реши да пази победата. Лудогорец явно не умее да пази резултат. Ако умееше, щеше да е друго.
Хубавите новини са три. Първата е, че имаме гол на чужд терен. Втората е, че отборът играе много по-добре от това, което показа в София. И третата е, че се налага в Разград момчетата да играят за победа, не за равенство. Дано Петев не повтори грешката си за четвърти път ако нашите поведат.
Имаше много съмнителни две-три съдийски решения. Намаше добри кадри, които да показват истината. Говоря най-вече за първата дузпа и за играта с ръка на Безяк.
Аз съм по-скоро оптимист от това, което видях. Това е футболът, има и неприятни изненади. Петев си го знаем, че прави подобни неща. Но е абсурд да му лепим само негатива, а позитива да го приемаме просто така, като даденост. Имаше доста добри моменти в мача.
Много груба игра от словаците. Надявам се в Разград да са малко по-кротки. А Лудогорец за се реваншира. Дотогава нека злобарчетата си пеят песните. Нищо ново.
Хубавите новини са три. Първата е, че имаме гол на чужд терен. Втората е, че отборът играе много по-добре от това, което показа в София. И третата е, че се налага в Разград момчетата да играят за победа, не за равенство. Дано Петев не повтори грешката си за четвърти път ако нашите поведат.
Имаше много съмнителни две-три съдийски решения. Намаше добри кадри, които да показват истината. Говоря най-вече за първата дузпа и за играта с ръка на Безяк.
Аз съм по-скоро оптимист от това, което видях. Това е футболът, има и неприятни изненади. Петев си го знаем, че прави подобни неща. Но е абсурд да му лепим само негатива, а позитива да го приемаме просто така, като даденост. Имаше доста добри моменти в мача.
Много груба игра от словаците. Надявам се в Разград да са малко по-кротки. А Лудогорец за се реваншира. Дотогава нека злобарчетата си пеят песните. Нищо ново.
[center]
[/center]