bobonikolov написа:Хубаво храните тук публиката на ЦСКА и ги наричате повечето хулигани и не знам си какви ама ние наричаме ли ви вас такива заради хвърлените бутилки по треньорите на ЦСКА по време на мача?Не нали?Не слагайте всички под общ знаменател.Стюардите ви нямаха никакво право да млатят наред.Дори нямат право да носят палки там.Само полицията може да въдворява ред по този начин.Заради побоя на вашите стюарди са пострадали невинни хора,които са наръгани с ножове от тях и са бити с палки.Това е наказуемо по българският Наказателен кодекс.Част от биещите са от охраната на Домусчиев доколкото разбрах-още по-голям срам ако това е истина.
Не слагаме хората под общ знаменател,те само половината били хулигани,сами си признават вашите хора.....останалите били пълнеж.Та пълнежа в случая се оказват нормалните фенове...,но я кажи,ти беше ли там?Подесетвам-прегледайте видео материалите,ама така повечко,не само тези които са угодни вам.Простотиите започват много преди мача,в основата са ония дето не са пълнеж,даже и билети нямат.Почнаха да се разправят по между си разни офанзиви,пък другите на Дучето и съгледаха стюардите- после бой с камъни, и бутилки,че даже и буркан.Та така преминаваха нагоре дрогите.Още тогава трябваше да бъдат натоварени и обратно към шопландия.Но нали да няма напрежения.После по време на влизането има няколко записа,единия е над 5 минути.Гледайте и пак коментирайте.Не съм съгласен да носят оръжие и аз,има си записи ,който виновен-съден.Но погледнете реално,как са въоръжени......с някакви подръчни средства,гаечен ключ,чук,даже ми се стори някакъв с черпак ли нещо като домакински уред.Какво означава това?Ми най-вероятно,срещу винкелите от ограда да не си с голи ръце.Ясно е ,че не са въоръжени предварително,и повечето от стюардите нямаха оръжие.
Какво разбираш под невинни?Които се опитват да къртят железа,да съборят оградата ли,да замярат,плюят,псувните са ясни.Тези ли?
Ако не бяха респектирани малко лумпените,наистина можеше да стане страшно и наистина да пострадат невинни хора,не само от вашите.
Атакуват тези ,които се подхвърляха на ограда и мятаха винкели.Как се кефеха дрогите и се надяваха,че окото на единият е извадено с винкела.
Като разбиха оградата,щяха да нахлуят и така.
За мен единствената грешка е когато смъкваха знамената,но напълно обяснимо,че трябва да имат видимост.
Прочитайте всички коментари,гледайте повечко видео,че лично на мен ми писна да се повтарям,третям,подесетвам.