Не обвинявам никого, за нищо. Той сам каза каква е причината масата в България да мълчи и да се радва и на незначителни неща. Мажат ни очите с ремонти строежи, а зад кулисите е страшно. Кой може да спре това? Единственият начин е децата да се възпитат като свободни хора, а то от страх през комунизма стана чалга и страх.
Аз трибунка нямам, като ходя на мач си сядам в сектор В, така че. Аз си чакам нея!
Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Аз съм от Микре Юнайтед
BRF написа:mozart написа:Нека изчакаме, аз съм от скептиците, основно заради липсата на договор между страните и това кой кой какво трябва да даде, какви са сроковете, от какво зависят. За сега това, коуто се знае е, че пречката е липсата на концесия, защо се бави е друг въпрос. Документите са били внесени в Общината, но тя ги е върнала, заради някакви точки и сега се преправят. Дали е така, кой от нас би могъл да каже. Също можем само да се съмняваме дали док,ментите нарочно не са били написани така, че да ги върнат и да се печули време. Въпросителни защо не по
ват има, но хейтърското отношение е отвратително. Тук няма дискусия, всеки пише на изуст, следва отговор и накрая една осрана тема. Нека почакаме и видим какво ще стане, факт е, че бацата се разширява много сериозно, а това показва много сериозните намерения на собствениците. Нека намраме хубавото, а не само да се заяждаме. Мисля си, че до на пролет срокът за чакане е разумен.
Точно там е работата,че аз не се заяждам!Едва ли вярваш,че Община Разград ще върне нещо на олигархчето,същата Община която на минутата му отпусна парите!Точно това за договор призовавах,но бях наречен хейтър!
Това, че Общината е намерила начин е похвално, не е за упрек. За Общината е важно отборът да върви, доста хора са ангажирани покрай клуба, доста пари се харчат в града покрай отбора. Строителството на обект от такъв мащаб, ще раздвижи всичко свързано със строителния бизнес. Нормално е Общината да има желание да помага, а тя помагя и то доста. Всички режийни по стадиона се плащат от нея, има субсидия за ДЮШ, въпреки че не всички деца са местни. Всичко изглеода добре, остава Домусчиев да спази обещанието си за инвестицията в стадиона. Аз лично съм склонен да вярвам, че ще се случи до момента , в който се завърши базата. В момента, който е готова и стадионът не е почнат ще съм убеден за себе си, че няма да стане.
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:BRF написа:mozart написа:Нека изчакаме, аз съм от скептиците, основно заради липсата на договор между страните и това кой кой какво трябва да даде, какви са сроковете, от какво зависят. За сега това, коуто се знае е, че пречката е липсата на концесия, защо се бави е друг въпрос. Документите са били внесени в Общината, но тя ги е върнала, заради някакви точки и сега се преправят. Дали е така, кой от нас би могъл да каже. Също можем само да се съмняваме дали док,ментите нарочно не са били написани така, че да ги върнат и да се печули време. Въпросителни защо не по
ват има, но хейтърското отношение е отвратително. Тук няма дискусия, всеки пише на изуст, следва отговор и накрая една осрана тема. Нека почакаме и видим какво ще стане, факт е, че бацата се разширява много сериозно, а това показва много сериозните намерения на собствениците. Нека намраме хубавото, а не само да се заяждаме. Мисля си, че до на пролет срокът за чакане е разумен.
Точно там е работата,че аз не се заяждам!Едва ли вярваш,че Община Разград ще върне нещо на олигархчето,същата Община която на минутата му отпусна парите!Точно това за договор призовавах,но бях наречен хейтър!
Това, че Общината е намерила начин е похвално, не е за упрек. За Общината е важно отборът да върви, доста хора са ангажирани покрай клуба, доста пари се харчат в града покрай отбора. Строителството на обект от такъв мащаб, ще раздвижи всичко свързано със строителния бизнес. Нормално е Общината да има желание да помага, а тя помагя и то доста. Всички режийни по стадиона се плащат от нея, има субсидия за ДЮШ, въпреки че не всички деца са местни. Всичко изглеода добре, остава Домусчиев да спази обещанието си за инвестицията в стадиона. Аз лично съм склонен да вярвам, че ще се случи до момента , в който се завърши базата. В момента, който е готова и стадионът не е почнат ще съм убеден за себе си, че няма да стане.
Разбира се,че е похвално!Браво на кмета ви,който и да е той!Аз обвинявам олигрхчето в лъжа,както го казвах и от самото начало!Взе парите за трибуната със срамното(според мен) име моци и забрави за другите сектори!Това,че строй частната си академия,ами все едно да чакаме да кажете браво на Стойне Манолов!
mozart написа:Не обвинявам никого, за нищо. Той сам каза каква е причината масата в България да мълчи и да се радва и на незначителни неща. Мажат ни очите с ремонти строежи, а зад кулисите е страшно. Кой може да спре това? Единственият начин е децата да се възпитат като свободни хора, а то от страх през комунизма стана чалга и страх.
Аз трибунка нямам, като ходя на мач си сядам в сектор В, така че. Аз си чакам нея!
Затова не трябва да го обвиняваме,не само него,защото той има различен поглед над нещата!Това е различен начин на мислене и предполагам,че човека е разсъждавал от гледна точка-все едно ситуацията е в Америка.
BRF написа:mozart написа:Не обвинявам никого, за нищо. Той сам каза каква е причината масата в България да мълчи и да се радва и на незначителни неща. Мажат ни очите с ремонти строежи, а зад кулисите е страшно. Кой може да спре това? Единственият начин е децата да се възпитат като свободни хора, а то от страх през комунизма стана чалга и страх.
Затова не трябва да го обвиняваме,не само него,защото той има различен поглед над нещата!Това е различен начин на мислене и предполагам,че човека е разсъждавал от гледна точка-все едно ситуацията е в Америка.
При положение, че е работил тук би трябвало да може да се абстрахира от Америка (не знаех къде е ). Факт е, че в България всичко се прави на обратно, факт е обаче, че ако искаш да си изряден във всичко или ще изтървеш срока или нещо друго. Бизнесът отговаря на тези административни пречки и това не е само с нашия стадион. Отношението на Бобониколов обаче към Лудогорец си е умишлено лошо. Вероятно е ЦСКА-р и си ни мрази, просто защото им взехме паничката. Искам да го видя Бобониколов, какво ще напише за строителството на ст.Варна например, как ТИМ ще строи (едва ли ще дострои някога) с договор за концесия с общински пари и накрая Община Варна ще има 30% от построеното върху нейн имот с нейни пари. Защо този борец за справедливост не говори и за парите на стадиона на Ботев? Защо? Той се държи така, сякаш Лудогорец и в частност Домусчиев са изнасили на центъра и ще ги мрази цял живот. Мисля, че ме разбра!
Последна промяна от mozart на 09 сеп 2015 22:13, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:BRF написа:mozart написа:Не обвинявам никого, за нищо. Той сам каза каква е причината масата в България да мълчи и да се радва и на незначителни неща. Мажат ни очите с ремонти строежи, а зад кулисите е страшно. Кой може да спре това? Единственият начин е децата да се възпитат като свободни хора, а то от страх през комунизма стана чалга и страх.
При положение, че е работил тук би трябвало да може да се абстрахира от Америка (не знаех къде е ). Факт е, че в България всичко се прави на обратно, факт е обаче, че ако искаш да си изряден във всичко или ще изтървеш срока или нещо друго. Бизнесът отговаря на тези административни пречки и това не е само с нашия стадион. Отношението на Боби обаче към Лудогорец си е умишлено лошо. Вероятно е ЦСКА-р и си ни мрази, просто защото им взехме паничката. Искам да го видя Боби, какво ще напише за строителството на ст.Варна например, как ТИМ ще строи (едва ли ще дострои някога) с договор за концесия с общински пари и накрая Община Варна ще има 30% от построеното върху нейн имот с нейни пари. Защо този борец за справедливост не говори и за парите на стадиона на Ботев? Защо? Той се държи така, сякаш Лудогорец и в частност Домусчиев са изнасили на центъра и ще ги мрази цял живот. Мисля, че ме разбра!
Кой Боби?
Ако смяташ,че някой пречи на отбора ти,просто няма какво да кажа!
Ставаше въпрос за потребител bobonikolov. Май четеш първите три реда! Няма смисъл да си чешем езиците за глупости! Факт е,ч е Лудогорец има трибуна, а ЦСКА е във В група с опция закриване. Има и още факти, които не ми се описват в момента. Лека вечер!
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:Ставаше въпрос за потребител bobonikolov. Май четеш първите три реда! Няма смисъл да си чешем езиците за глупости! Факт е,ч е Лудогорец има трибуна, а ЦСКА е във В група с опция закриване. Има и още факти, които не ми се описват в момента. Лека вечер!
Да бе да!Такива като Боби и мене сме проблема

ЦСКА игра преди малко,безмислен мач за Купата пред 4 000 души,голяма част от които деца!В отбора ми играят българчета,а три от головете вкараха млади юноши на Клуба!Не ми остава време да ви мразя,сещаш ли се

- bobonikolov
mozart написа:BRF написа:mozart написа:Не обвинявам никого, за нищо. Той сам каза каква е причината масата в България да мълчи и да се радва и на незначителни неща. Мажат ни очите с ремонти строежи, а зад кулисите е страшно. Кой може да спре това? Единственият начин е децата да се възпитат като свободни хора, а то от страх през комунизма стана чалга и страх.
При положение, че е работил тук би трябвало да може да се абстрахира от Америка (не знаех къде е ). Факт е, че в България всичко се прави на обратно, факт е обаче, че ако искаш да си изряден във всичко или ще изтървеш срока или нещо друго. Бизнесът отговаря на тези административни пречки и това не е само с нашия стадион. Отношението на Бобониколов обаче към Лудогорец си е умишлено лошо. Вероятно е ЦСКА-р и си ни мрази, просто защото им взехме паничката. Искам да го видя Бобониколов, какво ще напише за строителството на ст.Варна например, как ТИМ ще строи (едва ли ще дострои някога) с договор за концесия с общински пари и накрая Община Варна ще има 30% от построеното върху нейн имот с нейни пари. Защо този борец за справедливост не говори и за парите на стадиона на Ботев? Защо? Той се държи така, сякаш Лудогорец и в частност Домусчиев са изнасили на центъра и ще ги мрази цял живот. Мисля, че ме разбра!
За стадиона във Варна нищо не мога да кажа, защото там все още нещата са голи обещания и все още няма никакви действия до колкото знам. Аз и за вашата трибуна го казах още много отдавна - нямам нищо против това да имате нова трибуна с пари от държавата. Нямам нищо против държавата да влага пари в стадионите. Но искам всичко да става както е по закон. А във вашия случай Домусчиев ревна като малко бебе, че иска пари за трибуна и хоп държавата веднага даде 4 млн. Но това, което ме издразни истински бяха последвалите действия от негова страна. Изключително нахалство е първо да търсиш пари от държавата и после ти да пишеш документацията за да може ти да лапнеш поръчката. По последни данни в България 30 % от всички поръчки са нагласени. Ето затова не харесвам вашия собственик- защото е нарцис, егоист, наглец, лицемер и алчен. Погрешно си разбрал, че мразя отбора. Не мразя отбора а мразя собственика му. И всички подобни на него нагли, лицемерни, егоистични и алчни типове. Но най-много ме дразни това, че тези хора се изживяват като крале слънца и командват държавата. За стадиона на Ботев мога да кажа само добри думи, защото там хората спазиха всички букви на закона. Взеха си стадиона на концесия и започнаха строеж със собствени средства и въпреки лошото им състояние в момента се опитват да го завършат със собствени сили без да търсят помощ.
BRF написа:mozart написа:Ставаше въпрос за потребител bobonikolov. Май четеш първите три реда! Няма смисъл да си чешем езиците за глупости! Факт е,ч е Лудогорец има трибуна, а ЦСКА е във В група с опция закриване. Има и още факти, които не ми се описват в момента. Лека вечер!
Да бе да!Такива като Боби и мене сме проблема,че ви мразим
!За какво ли трябва да го правя
!
ЦСКА игра преди малко,безмислен мач за Купата пред 4 000 души,голяма част от които деца!В отбора ми играят българчета,а три от головете вкараха млади юноши на Клуба!Не ми остава време да ви мразя,сещаш ли се!?
В момента бягате на различни писти с Лудогорец и го знаеш много добре.

А играете с българчета и юноши по простата причина, че няма с какви други да играете в аматьорския футбол. Някой като Марселиньо няма да отиде във "В" група, сещаш се.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!