мили написа:bobonikolov написа:... А на мили ще кажа следното - има достатъчно хора около мен, които ми вярват и чието доверие съм спечелил с действията и съветите си, така че хич не ми дреме кой ми вярва тук и кой не....
Всеки може да твърди, че е спечелил доверието на много хора, нали не може да се провери и затова се проявяват тук като специалисти. Ама и тук не им се получава.Но съм сигурен, че един ден, когато господарите на Кирето решат да го отстранят ще цъфнат доста интересни неща за него включително и за прословутия ви стадион. Айде със здраве.
Да, точно ти беше този, който беше сигурен, че парите ще се откраднат, сроковете ще се изпуснат и още какво ли не и трибуна Моци няма да се строи. Сега сядам там и си гледам мачовете. А ти продължаваш да пророкуваш вече за края на Кирето.![]()
Стадиона е "прословут", защото го прославихте ти и другите като теб. То не бяха мнения, теми, статии от вестници...
Искаш ли да ти извадя тука старите пророкувания? Няма ли да се засрамиш?![]()
Затова помисли и замълчи.
Моме хубаво българско както съм казал и преди в България съм работил в тази област и знам доста тънкости в тази област. Ако се спазваха буквите на закона поръчката за трибуната щеше да има доста проблеми с обжалванията. Има обаче една тъмна практика фирмите участници в поръчката да се пазарят помежду си за поръчки и да се отказват от обжалвания. Действат на принципа аз ще ти дам тази поръчка ти на мен онази. За съжаление в България всички правораздавателни органи са притиснати политически да не закачат определени бизнесмени. Иначе прокуратурата трябваше до сега да се е задействала и да има арести, защото точно в официалния форум на Лудогорец вашите съграждани тръбяха навсякъде, че процедурата за трибуната се бави, защото документацията се пише от юристи на Домусчиев и се чудят какви изисквания да заложат за да спечелят те поръчката. Само, че един ден ще дойде времето, когато Кирето ще трябва да си плати масрафа към господарите си и тогава ще става интересно. Сега ще кажеш, че предричам нещо. Аз нищо не предричам. Просто имам предчувствия и това, че всичко, което съм казал не е станало до сега, не означава, че няма да стане в бъдеще. Те и феновете на Ботев си мислиха, че всичко е 6 с Цветан Василев и че никога няма да има проблеми с властта ама ей го на - има и то доста. Почти до фалит го докараха. Гриша Ганчев също има проблеми с властта за разлика от преди няколко години. Пред Кирчо се очертава същото и въпроса не е дали ще го прекарат по същия начин а кога ще стане това. Един ден ще се убедиш, че нещата, които казвам са истина.