Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот bobonikolov » 09 сеп 2015 15:59

мили написа:
bobonikolov написа:... А на мили ще кажа следното - има достатъчно хора около мен, които ми вярват и чието доверие съм спечелил с действията и съветите си, така че хич не ми дреме кой ми вярва тук и кой не....

Всеки може да твърди, че е спечелил доверието на много хора, нали не може да се провери и затова се проявяват тук като специалисти. Ама и тук не им се получава.

Но съм сигурен, че един ден, когато господарите на Кирето решат да го отстранят ще цъфнат доста интересни неща за него включително и за прословутия ви стадион. Айде със здраве.

Да, точно ти беше този, който беше сигурен, че парите ще се откраднат, сроковете ще се изпуснат и още какво ли не и трибуна Моци няма да се строи. Сега сядам там и си гледам мачовете. А ти продължаваш да пророкуваш вече за края на Кирето. :o
Стадиона е "прословут", защото го прославихте ти и другите като теб. То не бяха мнения, теми, статии от вестници...
Искаш ли да ти извадя тука старите пророкувания? Няма ли да се засрамиш? :oops:
Затова помисли и замълчи.

Моме хубаво българско както съм казал и преди в България съм работил в тази област и знам доста тънкости в тази област. Ако се спазваха буквите на закона поръчката за трибуната щеше да има доста проблеми с обжалванията. Има обаче една тъмна практика фирмите участници в поръчката да се пазарят помежду си за поръчки и да се отказват от обжалвания. Действат на принципа аз ще ти дам тази поръчка ти на мен онази. За съжаление в България всички правораздавателни органи са притиснати политически да не закачат определени бизнесмени. Иначе прокуратурата трябваше до сега да се е задействала и да има арести, защото точно в официалния форум на Лудогорец вашите съграждани тръбяха навсякъде, че процедурата за трибуната се бави, защото документацията се пише от юристи на Домусчиев и се чудят какви изисквания да заложат за да спечелят те поръчката. Само, че един ден ще дойде времето, когато Кирето ще трябва да си плати масрафа към господарите си и тогава ще става интересно. Сега ще кажеш, че предричам нещо. Аз нищо не предричам. Просто имам предчувствия и това, че всичко, което съм казал не е станало до сега, не означава, че няма да стане в бъдеще. Те и феновете на Ботев си мислиха, че всичко е 6 с Цветан Василев и че никога няма да има проблеми с властта ама ей го на - има и то доста. Почти до фалит го докараха. Гриша Ганчев също има проблеми с властта за разлика от преди няколко години. Пред Кирчо се очертава същото и въпроса не е дали ще го прекарат по същия начин а кога ще стане това. Един ден ще се убедиш, че нещата, които казвам са истина.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 сеп 2015 16:01

boabbb написа:Какво се строи :?: Ракета ли :lol: :lol:

Строят си школата. Ама по стадиона нищо не се прави в момента май. Уж чакат концесията.

мили

Мнениеот мили » 09 сеп 2015 16:45

bobonikolov написа:

Строят си школата. Ама по стадиона нищо не се прави в момента май. Уж чакат концесията.

Има си ред и дисциплина. Не е като някъде на друго място. Вие по-добре знаете къде са те.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 сеп 2015 16:55

мили написа:
bobonikolov написа:

Има си ред и дисциплина. Не е като някъде на друго място. Вие по-добре знаете къде са те.

Така трябва да бъде. Да има ред и дисциплина.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 09 сеп 2015 21:00

Боби заради предчувствията си ли си забегнал зад граница? Нали ти казват звездите, че ще се оправят нещата? Върни се, тук ще стане по-хубаво!
Истината е, че мафиотите ще продължат да управляват страната още дълго. Другарите си преразпределиха богатствата и така ще бъде още дълго за съжаление. Хората тук нямат сили, а голямата част са вече толкова доволни от това, че не са гладни, че пият вечер бира, че имат интернет, че не можеш да очакваш нищо друго освен да чакат да им се подари някое зрелище. В това число не е само Домусчиев, а и всички бизнесмени в България. В тази държава не се инвестира от нюх, за всяко нещо е ясно кога и колко ще се изкара, просто те си ни управляват, като едно време. Върни се в България и се бори за по-добра нация, а не от позицията на живеещ в чужбина да викаш ей, бъркате.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 сеп 2015 21:02

[quote="мили"
Да, ти беше вторият пророк и продължаваш. Не бързай, всичко ще си дойде с времето. Но вече не за Моци, а за другите сектори. Имай в предвид, че в Разград продължава да се строи, и ще се строи.
Ще ви затапим устата.[/quote]
Моята уста да затапиш :o ,това ли ти е селската мечта!Виж сега олигархчето каза,че държавата /общината ако даде 4 милиона,той ще даде другите 16 за стадиона!Така ли беше?Той даде ли ги?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 сеп 2015 21:06

mozart написа:Боби заради предчувствията си ли си забегнал зад граница? Нали ти казват звездите, че ще се оправят нещата? Върни се, тук ще стане по-хубаво!
Истината е, че мафиотите ще продължат да управляват страната още дълго. Другарите си преразпределиха богатствата и така ще бъде още дълго за съжаление. Хората тук нямат сили, а голямата част са вече толкова доволни от това, че не са гладни, че пият вечер бира, че имат интернет, че не можеш да очакваш нищо друго освен да чакат да им се подари някое зрелище. В това число не е само Домусчиев, а и всички бизнесмени в България. В тази държава не се инвестира от нюх, за всяко нещо е ясно кога и колко ще се изкара, просто те си ни управляват, като едно време. Върни се в България и се бори за по-добра нация, а не от позицията на живеещ в чужбина да викаш ей, бъркате.

Тук получавам това, което в България не успях да получа и няма и да го получа. Тук имам спокойствие. Тук няма мутри като Домусчиев и други подобни, с които хората в България постоянно се съобразяват. Тук мога да изказвам мнение без да ме е страх дали някой около мен не слухти и няма да го предаде някъде. В България и да искам да направя нещо никой няма да ме подкрепи защото всички ги е шубе

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 сеп 2015 21:10

mozart написа:Боби заради предчувствията си ли си забегнал зад граница? Нали ти казват звездите, че ще се оправят нещата? Върни се, тук ще стане по-хубаво!

Ти пък сега ще обвиниш човека,че е напуснал България ли,кво?Вместо да търсиш сметка на олигархчето ,че ви/ни излъга,точно си седиш кротичко,защото си имаш трибунка!Тъпо!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 09 сеп 2015 21:12

Нека изчакаме, аз съм от скептиците, основно заради липсата на договор между страните и това кой кой какво трябва да даде, какви са сроковете, от какво зависят. За сега това, коуто се знае е, че пречката е липсата на концесия, защо се бави е друг въпрос. Документите са били внесени в Общината, но тя ги е върнала, заради някакви точки и сега се преправят. Дали е така, кой от нас би могъл да каже. Също можем само да се съмняваме дали док,ментите нарочно не са били написани така, че да ги върнат и да се печули време. Въпросителни защо не по
ват има, но хейтърското отношение е отвратително. Тук няма дискусия, всеки пише на изуст, следва отговор и накрая една осрана тема. Нека почакаме и видим какво ще стане, факт е, че бацата се разширява много сериозно, а това показва много сериозните намерения на собствениците. Нека намраме хубавото, а не само да се заяждаме. Мисля си, че до на пролет срокът за чакане е разумен.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 сеп 2015 21:16

mozart написа:Нека изчакаме, аз съм от скептиците, основно заради липсата на договор между страните и това кой кой какво трябва да даде, какви са сроковете, от какво зависят. За сега това, коуто се знае е, че пречката е липсата на концесия, защо се бави е друг въпрос. Документите са били внесени в Общината, но тя ги е върнала, заради някакви точки и сега се преправят. Дали е така, кой от нас би могъл да каже. Също можем само да се съмняваме дали док,ментите нарочно не са били написани така, че да ги върнат и да се печули време. Въпросителни защо не по
ват има, но хейтърското отношение е отвратително. Тук няма дискусия, всеки пише на изуст, следва отговор и накрая една осрана тема. Нека почакаме и видим какво ще стане, факт е, че бацата се разширява много сериозно, а това показва много сериозните намерения на собствениците. Нека намраме хубавото, а не само да се заяждаме. Мисля си, че до на пролет срокът за чакане е разумен.

Точно там е работата,че аз не се заяждам!Едва ли вярваш,че Община Разград ще върне нещо на олигархчето,същата Община която на минутата му отпусна парите!Точно това за договор призовавах,но бях наречен хейтър!

Върни се в “Лудогорец”