Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Kви лицензи кви 5 лева бе ?! Кви са тия простотии . Лудогорец мина през В , където печели промоция за Б - където става шампион и логично влиза в А гр.... Не като някои други , които от създаването си са почнали от А гр и не знаят що е то изкачване ... засега
IvailoRz написа:Kви лицензи кви 5 лева бе ?! Кви са тия простотии . Лудогорец мина през В , където печели промоция за Б - където става шампион и логично влиза в А гр.... Не като някои други , които от създаването си са почнали от А гр и не знаят що е то изкачване ... засега
Тия друго имат предвид, но са забравили 1999-а година и задължението всички профи отбори да са АД. Естествено, по тяхната логика на горди армейци, Лудогорец е трябвало да стане АД преди още да влезе официално в Б ПФГ. Забравили са и, че по тази наредба на БФС, всички клубове, преминаващи от нестопански към търговски статут автоматично стават правоприемници, като старото дружество, регистрирано по ЗЮЛНЦ се закрива.
Както писах в друга тема: Преяждането с цесекарство води до ментални проблеми!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- bobonikolov
Кашчей написа:IvailoRz написа:Kви лицензи кви 5 лева бе ?! Кви са тия простотии . Лудогорец мина през В , където печели промоция за Б - където става шампион и логично влиза в А гр.... Не като някои други , които от създаването си са почнали от А гр и не знаят що е то изкачване ... засега
Тия друго имат предвид, но са забравили 1999-а година и задължението всички профи отбори да са АД. Естествено, по тяхната логика на горди армейци, Лудогорец е трябвало да стане АД преди още да влезе официално в Б ПФГ. Забравили са и, че по тази наредба на БФС, всички клубове, преминаващи от нестопански към търговски статут автоматично стават правоприемници, като старото дружество, регистрирано по ЗЮЛНЦ се закрива.
Това, че БФС са го приели този начин на работа съвсем не означава, че е правилен. ЮЛНЦ се създава за нестопански цели. То може да извършва продажби, но приходите от тях трябва да отиват изцяло за целта на съществуване на ЮЛНЦ. То не може да генерира печалба. Търговското дружество цели точно това - посредством извършване на търговска дейност да генерира печалба. Сами по себе си двете юридически лица са коренно различни и не могат да бъдат правоприемници по смисъла на българското законодателство. Това е все едно кон да бъде обявен за наследник на човек. И двете са живи същества, но са различни живи същества.
bobonikolov написа:Кашчей написа:IvailoRz написа:Kви лицензи кви 5 лева бе ?! Кви са тия простотии . Лудогорец мина през В , където печели промоция за Б - където става шампион и логично влиза в А гр.... Не като някои други , които от създаването си са почнали от А гр и не знаят що е то изкачване ... засега
Това, че БФС са го приели този начин на работа съвсем не означава, че е правилен. ЮЛНЦ се създава за нестопански цели. То може да извършва продажби, но приходите от тях трябва да отиват изцяло за целта на съществуване на ЮЛНЦ. То не може да генерира печалба. Търговското дружество цели точно това - посредством извършване на търговска дейност да генерира печалба. Сами по себе си двете юридически лица са коренно различни и не могат да бъдат правоприемници по смисъла на българското законодателство. Това е все едно кон да бъде обявен за наследник на човек. И двете са живи същества, но са различни живи същества.
На теб вече никой не ти вярва!

Знаеш защо, нали?

Затова разсъждавай на друго място, не в този подфорум.
Справка: многото разсъждения за Лудогорец Арена.

bobonikolov написа:Кашчей написа:IvailoRz написа:Kви лицензи кви 5 лева бе ?! Кви са тия простотии . Лудогорец мина през В , където печели промоция за Б - където става шампион и логично влиза в А гр.... Не като някои други , които от създаването си са почнали от А гр и не знаят що е то изкачване ... засега
Вий тогаз, гордите армейци, що бълнувате за 32 титла?!
След като клубовете от професионалните лиги бяха принудени да станат АД, как мислиш-дали БФС има право да ги лиши от историята им само затова?!
Побъркахте се цесекарите, направо се побъркахте от злоба..... и вечно някой друг ви е виновен-Държавата, БФС, Лудогорец, Левски, УЕФА, само вие сте чисти и неопетнени!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- bobonikolov
Кашчей написа:bobonikolov написа:Кашчей написа:IvailoRz написа:Kви лицензи кви 5 лева бе ?! Кви са тия простотии . Лудогорец мина през В , където печели промоция за Б - където става шампион и логично влиза в А гр.... Не като някои други , които от създаването си са почнали от А гр и не знаят що е то изкачване ... засега
Вий тогаз, гордите армейци, що бълнувате за 32 титла?!
След като клубовете от професионалните лиги бяха принудени да станат АД, как мислиш-дали БФС има право да ги лиши от историята им само затова?!
Побъркахте се цесекарите, направо се побъркахте от злоба..... и вечно някой друг ви е виновен-Държавата, БФС, Лудогорец, Левски, УЕФА, само вие сте чисти и неопетнени!
Приятелю титлите на отбора са там, където е публиката. Ако не вярваш питай феновете на Ботев къде са им титлите и успехите- дали при сегашния Ботев или при фалиралия Христолов Ботев. А на мили ще кажа следното - има достатъчно хора около мен, които ми вярват и чието доверие съм спечелил с действията и съветите си, така че хич не ми дреме кой ми вярва тук и кой не. Но съм сигурен, че един ден, когато господарите на Кирето решат да го отстранят ще цъфнат доста интересни неща за него включително и за прословутия ви стадион. Айде със здраве.
bobonikolov написа:... А на мили ще кажа следното - има достатъчно хора около мен, които ми вярват и чието доверие съм спечелил с действията и съветите си, така че хич не ми дреме кой ми вярва тук и кой не....
Всеки може да твърди, че е спечелил доверието на много хора, нали не може да се провери и затова се проявяват тук като специалисти. Ама и тук не им се получава.
Но съм сигурен, че един ден, когато господарите на Кирето решат да го отстранят ще цъфнат доста интересни неща за него включително и за прословутия ви стадион. Айде със здраве.
Да, точно ти беше този, който беше сигурен, че парите ще се откраднат, сроковете ще се изпуснат и още какво ли не и трибуна Моци няма да се строи. Сега сядам там и си гледам мачовете. А ти продължаваш да пророкуваш вече за края на Кирето.

Стадиона е "прословут", защото го прославихте ти и другите като теб. То не бяха мнения, теми, статии от вестници...
Искаш ли да ти извадя тука старите пророкувания? Няма ли да се засрамиш?

Затова помисли и замълчи.
мили написа:bobonikolov написа:... А на мили ще кажа следното - има достатъчно хора около мен, които ми вярват и чието доверие съм спечелил с действията и съветите си, така че хич не ми дреме кой ми вярва тук и кой не....
Всеки може да твърди, че е спечелил доверието на много хора, нали не може да се провери и затова се проявяват тук като специалисти. Ама и тук не им се получава.Но съм сигурен, че един ден, когато господарите на Кирето решат да го отстранят ще цъфнат доста интересни неща за него включително и за прословутия ви стадион. Айде със здраве.
Да, точно ти беше този, който беше сигурен, че парите ще се откраднат, сроковете ще се изпуснат и още какво ли не и трибуна Моци няма да се строи. Сега сядам там и си гледам мачовете. А ти продължаваш да пророкуваш вече за края на Кирето.![]()
Стадиона е "прословут", защото го прославихте ти и другите като теб. То не бяха мнения, теми, статии от вестници...
Искаш ли да ти извадя тука старите пророкувания? Няма ли да се засрамиш?![]()
Добре е да ги изкараш тия пророкувания,особено онези които бяха за графика на построяването на стадиона,сектор шМоци,после еди кой си после другия,само да свършим тоя,започваме ония и така!Накрая стана това,което казвахме повечето от нас(за съжаление) ще се направи само държавната трибуна!
BRF написа:мили написа:bobonikolov написа:... А на мили ще кажа следното - има достатъчно хора около мен, които ми вярват и чието доверие съм спечелил с действията и съветите си, така че хич не ми дреме кой ми вярва тук и кой не....
Всеки може да твърди, че е спечелил доверието на много хора, нали не може да се провери и затова се проявяват тук като специалисти. Ама и тук не им се получава.Но съм сигурен, че един ден, когато господарите на Кирето решат да го отстранят ще цъфнат доста интересни неща за него включително и за прословутия ви стадион. Айде със здраве.
Да, точно ти беше този, който беше сигурен, че парите ще се откраднат, сроковете ще се изпуснат и още какво ли не и трибуна Моци няма да се строи. Сега сядам там и си гледам мачовете. А ти продължаваш да пророкуваш вече за края на Кирето.![]()
Искаш ли да ти извадя тука старите пророкувания? Няма ли да се засрамиш?![]()
Добре е да ги изкараш тия пророкувания,особено онези които бяха за графика на построяването на стадиона,сектор шМоци,после еди кой си после другия,само да свършим тоя,започваме ония и така!Накрая стана това,което казвахме повечето от нас(за съжаление) ще се направи само държавната трибуна!
Да, ти беше вторият пророк и продължаваш. Не бързай, всичко ще си дойде с времето. Но вече не за Моци, а за другите сектори. Имай в предвид, че в Разград продължава да се строи, и ще се строи.
Ще ви затапим устата.