Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот PFC Litex » 03 сеп 2015 15:24

mozart написа:Според тази таблеца не сме втори, а трети по средна посещаемост. Втори са Пирин. Факт е обаче, че след Левски предизвикваме най-голям интерес като гостуваме. После нека ми обясняват кой е вреден за футбола.

Славия предизвиква по-голям интерес, като гост.
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 сеп 2015 15:47

snakebite написа:
mozart написа:Според тази таблеца не сме втори, а трети по средна посещаемост. Втори са Пирин. Факт е обаче, че след Левски предизвикваме най-голям интерес като гостуваме. После нека ми обясняват кой е вреден за футбола.

абе какво им се обяснявате на тези като ученички...дори на мача със Славия в който сме имали "обидно малко" публика :lol: . имахме към 2800 толкова колкото имат Берое за ДВА мача, за отбори като Литекс и Славия даже и не коментирам там тая бройка я трупат за 4-5 мача. Айде у лево !

2800 :o ,какъв е тоя регрес?Вие нали във В група ходехте по 4 хиляди :lol: !?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 03 сеп 2015 16:04

BRF написа:
snakebite написа:

абе какво им се обяснявате на тези като ученички...дори на мача със Славия в който сме имали "обидно малко" публика :lol: . имахме към 2800 толкова колкото имат Берое за ДВА мача, за отбори като Литекс и Славия даже и не коментирам там тая бройка я трупат за 4-5 мача. Айде у лево !

Истината е постоянните фенове са около 3 000 души за Б група и около 3500 в А група, за мачовете с Левски и ЦСКА около 5000 души, при някои решителни мачове също около 5000..
Въпреки това цифрите са доста сериозни - 1/10 от населението...
Не знам кой е твърдял че имаме 4 000 във В група, освен някое дерби с Дунав и Дорсостол, аз такова нещо не съм твърдял !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 сеп 2015 16:23

snakebite написа:
BRF написа:
snakebite написа:

Истината е постоянните фенове са около 3 000 души за Б група и около 3500 в А група, за мачовете с Левски и ЦСКА около 5000 души, при някои решителни мачове също около 5000..
Въпреки това цифрите са доста сериозни - 1/10 от населението...
Не знам кой е твърдял че имаме 4 000 във В група, освен някое дерби с Дунав и Дорсостол, аз такова нещо не съм твърдял !

Стига с тия глупости за града!На вашите мачове нали ходят от цялата околия!Нали сте шампиони,нали ви взимат скъпи маймуни,нали ви направиха трибуна-модерна!Нали имахте фен клуб Варна(пристанището),Бургас)пристанището),София?Тя и София е 1.3 милиона,ама колко отбора има там?7,8?Падат се по 200 000 на отбор ;) !
100 пъти тук обяснявахте(не се сещам кои точно потребители,ако имат чест ще си признаят),че сте си обичали отбора и нямало значение групата и такива други глупости!Че нормалната посещаемост била 3-4 хиляди!Друг е въпроса,че това не е оригиналния лудогорец!
Целият този проект е вреден за футбола,но по съвсем различни причини!Последната простотия е това с Б група,ама както и да е!И това ще си признаете след време,както сега ти обясняваш,че не сте твърдели,че сте били 4000 във В!
Същата работа и със стадиона-казваше ви се,че ще се направи само това,което даде държавата,ама не олигархчето е боК,пък аз съм хейтър!Той каквото каже го прави!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 сеп 2015 19:28

Ако броят към посещаемостта на даден отбор и гостуванията трябва да се отчете факта, че логично там евентуалните големи цифри идват от чужда, домакинската публика. И тя е там първо за да подкрепи своите, после защото мача е с отбор от силните на деня.

С оглед на факта, че ЦСКА и Левски имат фенове в цялата страна те биха били изключение, могат да са отбори закарали доста свои фенове и на гостуване. За останалите отбори това може да стане по-скоро ако гостуването е някъде наблизо.

То като се замисли човек по тази логика Чепинец може да претендира за висока посещаемост, щото са играли с ЦСКА като гости пред там колко души, немалко за В група :D

Между другото е крайно време лудогорци да спрат да се връзват на тия глупости с броя фенове. И да се връзват и да не се връзват Разград е малък град и няма да извади 20 000 фена на мач, свои фенове, математически е невъзможно. Ако не греша за да си напълнят стадиона трябва там да иде над 1/5 от населението на града :D Докато се връзват ще бъдат дразнени, това е ясно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 03 сеп 2015 19:32

Написал съм, предизвиква, а не има голяма гостуваща публика, което означава, че хората отиват да видят на живо най-силният отбор в страната последните години на живо. Не случайно където отидем има завишена посещаемост!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 сеп 2015 14:52

mozart написа:Написал съм, предизвиква, а не има голяма гостуваща публика, което означава, че хората отиват да видят на живо най-силният отбор в страната последните години на живо. Не случайно където отидем има завишена посещаемост!

По въпроса за домакинската публика:
И тя е там първо за да подкрепи своите, после защото мача е с отбор от силните на деня.

Не отричам, че мача с лидер в шампионата носи увеличение, но това за малко отбори е основен фактор.
Както и да е, целта ми не беше спор.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 06 сеп 2015 15:08

snakebite написа:
zuekaa написа:
snakebite написа:

Лудогорец имат средно по 1000 души на мач това много добре сес вижда на ТВ-то

Лудогорец Арена

Капацитет на "Лудогорец Арена" по сектори:

Централна трибуна - 650 места
Сектор А - 991 места
Сектор А1 - 640 места
Сектор Б (трибуна МОЦИ) - 2308 места
Сектор В - 2034 места
Сектор Г - 999 места

Срещу Славия на око - сектор В - 70 процента запълняемост (трибуната срещу камерата) = 1400 души,60 % в Централна трибуна = 400 , 30 % в Сектор А = 500 души, 50 % в Трибуна Моци = 1100 души колко станаха около 3400 души ..плюс ВИП - 50 човека, плюс 10 фена на Славия ;)

Аз съм дал 2800 за конкретния мач...колкото пишат и по източниците, това е абсолютния минимум за тоя мач !. Пък ти си приказвай каквото ти хрумне, не пречиш..

Ебаси. Какво искате от един Разград. 1000 души там са все едно 10 000 в София. 1000 ако събира Лудогорец е ФЕНОМЕНАЛНА ПОСЕЩАЕМОСТ. Да се замисли ЦСКА, която от цяла София събира по няколко хиляди при към 1,5 милн. живущи.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 сеп 2015 14:57

matador1 написа:Ебаси. Какво искате от един Разград. 1000 души там са все едно 10 000 в София. 1000 ако събира Лудогорец е ФЕНОМЕНАЛНА ПОСЕЩАЕМОСТ. Да се замисли ЦСКА, която от цяла София събира по няколко хиляди при към 1,5 милн. живущи.

:o Ти не си добре бе!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 сеп 2015 17:36

BRF написа:
boabbb написа:
BRF написа:http://7dnifutbol.bg/archives/8356
Интересен документ!

Това трябва да се занесе и покаже в УЕФА ;)

Просто трябва като начало бфс да обясни какво е това!

Прочети го още веднъж, както и текстът под него, и обърни внимание на датата 27.07.2010 когато е учредено ТД. Двамата, заедно с Боаббчо, като можете да викнете и драскача от 7 дни футбол!
Последна промяна от Кашчей на 09 сеп 2015 01:58, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Лудогорец”