snakebite написа:BRF написа:snakebite написа:mozart написа:Според тази таблеца не сме втори, а трети по средна посещаемост. Втори са Пирин. Факт е обаче, че след Левски предизвикваме най-голям интерес като гостуваме. После нека ми обясняват кой е вреден за футбола.
абе какво им се обяснявате на тези като ученички...дори на мача със Славия в който сме имали "обидно малко" публика

. имахме към 2800 толкова колкото имат Берое за ДВА мача, за отбори като Литекс и Славия даже и не коментирам там тая бройка я трупат за 4-5 мача. Айде у лево !
2800

,какъв е тоя регрес?Вие нали във В група ходехте по 4 хиляди

!?
Истината е постоянните фенове са около 3 000 души за Б група и около 3500 в А група, за мачовете с Левски и ЦСКА около 5000 души, при някои решителни мачове също около 5000..
Въпреки това цифрите са доста сериозни - 1/10 от населението...
Не знам кой е твърдял че имаме 4 000 във В група, освен някое дерби с Дунав и Дорсостол, аз такова нещо не съм твърдял !
Стига с тия глупости за града!На вашите мачове нали ходят от цялата околия!Нали сте шампиони,нали ви взимат скъпи маймуни,нали ви направиха трибуна-модерна!Нали имахте фен клуб Варна(пристанището),Бургас)пристанището),София?Тя и София е 1.3 милиона,ама колко отбора има там?7,8?Падат се по 200 000 на отбор

!
100 пъти тук обяснявахте(не се сещам кои точно потребители,ако имат чест ще си признаят),че сте си обичали отбора и нямало значение групата и такива други глупости!Че нормалната посещаемост била 3-4 хиляди!Друг е въпроса,че това не е оригиналния лудогорец!
Целият този проект е вреден за футбола,но по съвсем различни причини!Последната простотия е това с Б група,ама както и да е!И това ще си признаете след време,както сега ти обясняваш,че не сте твърдели,че сте били 4000 във В!
Същата работа и със стадиона-казваше ви се,че ще се направи само това,което даде държавата,ама не олигархчето е боК,пък аз съм хейтър!Той каквото каже го прави!