miroxp написа:Трябва да е много отвратително да си българин! Крадливи, зависливи, неграмотни, прости, продажни...Имате проект, който прави това, което никой преди или 100 години след него няма дори да доближи, а вкупом, с цялата злоба и мръсотия го теглите обратно в лайната, там където прекарвате порутения си животец! Вместо стадиона да се пръска по шевовете, имаше една шепа глухонеми! По форумите - помия! По улиците - лайна! В главите ви - тишина и ехо от мизерните ви душици, които фалцетно пищят от злоба и ненавист към всички и всичко! Вас, българите, трябва да ви забранят със закон!
PS Искрени извинения за думите към малцината нормални и разумни хора, чието мнение прочетох! Само че, Вие трябваше отдавна да сте на хиляди мили от това място...
Не знам откъде си , но Алекси с неговите апели и глупостите които говориха по медии Киро и Ангел изгониха феновете на играта и те вече не искат да гледат Лудогорец и да пълнят джобовете на досадника Кирил.
Когато играеха в ЛЕ непрекъснато се натрапваше с реклами и какво ли още , че трябва да сме на стадиона.
Реклами дори вървеха денонощно е метрото.И от тогава като чуя Лудогорец и ми се присира.
Преди това нито съм обичал , нито съм ги мразел , но благодарение на Смукачев и Домуса вече не мога да ги понасям.