Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Мнениеот subzero » 09 дек 2014 17:37

alexpetrof написа:Лудогорец стана омразен на некадърниците, защото за 3 години показа това, което всички други казваха, че е много трудно, а именно български отбор да играе красив европейски футбол.

И не знам на базата на какво според Лавчис Цска трябва да стане шампион, може би заради доброто представяне в Европа тази година или може би заради "успехите" си срещу прекия конкурент за титлата ? :?

Предлагам да си махнеш снимката от подписа и тогава да ръсиш мозък.
Или първо реши от кой отбор си.
Не ми казвай от "български". Аман от таквиЗ патриоти. Дето догодина ще са с друго шалче. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 дек 2014 18:05

Моята грешка е месеца, април 8. Морето бяха между изпадащите заедно със Спартак. Гледам накрая Спартак са го отнесли:

Ти продължаваш, да доказваш колко е твоя акъл,как един изпадащ ще завърши 7 :?: на 4 точки от 3 място.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 дек 2014 18:23

Да речем ''Лудогорец'' станал омразен , но омразен на кой :?: Към днешна дата на ''гордите армейци'', по-миналия сезон на ''отборът на народа''.Киро колел и бесел, днес е той, до вчера беше Гришата, Батков, Георги Илиев,Черепа, а за най-наглия период от 2000 до 2002, тогава не помня някой да беше радетел за морал във футбола.
А сетих се и за един съдия , зверски пребит от Сикаджиите на Маджо, през 1995-96.Същия съдия наскоро разказка, как лично Кано му е звънял да го заплашва с побой.Просто паметта на феновете, на закритите през 1985 г отбори, и основани през същата 1985 г е къса, или по-скоро избирателно пропусклива.
Футболът като цяло е черно тото, корупция,допинг и ако наистина претендирате, че сте наясно с процесите в играта, няма какво толкова да ви учудва.Плачът на Стою от Плоски, е продължение на ''директивата'' от 2012-13.Тогава това мина, сега се надява отново да се случи.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 09 дек 2014 18:54

subzero написа:Предлагам да си махнеш снимката от подписа и тогава да ръсиш мозък.
Или първо реши от кой отбор си.
Не ми казвай от "български". Аман от таквиЗ патриоти. Дето догодина ще са с друго шалче. ;)

Подписа ми е очевидна провокация :oops:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 09 дек 2014 19:17

ДПС имат много пари,няма да оставят отрочето с в калта.Чудя се как не са сменили досега името на лудатасарай или лудогорбахче!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2014 23:19

GOLEADOR написа:@dunavfc
Ми виж!С шампиона на Англия и актуален шампион на Европа,шампиона на Испания,шампиона на Германия и шампиона на Северна Ирландия.Като записва пет (5) победи,две (2) загуби) и един (1) равен.При това правилата на турнира са рицарски - два отбора се изправят един срещу друг и по-добрият продължава,а другия спира участието си в ЕКТ!Сега всичко е комерсиално и има възможност да победиш и в двата мача даден отбор,но да отпаднеш от ЕКТ за сметка на победения.За това аз също съм за връщането на рицарските правила в ЕКТ.За мен ШЛ е измислена за пари,защото това го налага модерния футбол.Сега в ШЛ е пълно с отбори които не са шампиони на своите страни или Европа и колегата onegavon е напълно прав,че името на турнира лъже.Турнира си е като ЛЕ,само,че с много голям награден фонд!Ако не си съгласен бих прочел с интерес доводите ти "против" връщането на рицарските правила във футбола и "за" ШЛ в комерсиалния му вариант!

За мен, категорично ШЛ в този си вид е 981237 пъти по-интересна и атрактивна отколкото КЕШ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 дек 2014 23:59

dunavfc написа:
Ми виж!С шампиона на Англия и актуален шампион на Европа,шампиона на Испания,шампиона на Германия и шампиона на Северна Ирландия.Като записва пет (5) победи,две (2) загуби) и един (1) равен.При това правилата на турнира са рицарски - два отбора се изправят един срещу друг и по-добрият продължава,а другия спира участието си в ЕКТ!Сега всичко е комерсиално и има възможност да победиш и в двата мача даден отбор,но да отпаднеш от ЕКТ за сметка на победения.За това аз също съм за връщането на рицарските правила в ЕКТ.За мен ШЛ е измислена за пари,защото това го налага модерния футбол.Сега в ШЛ е пълно с отбори които не са шампиони на своите страни или Европа и колегата onegavon е напълно прав,че името на турнира лъже.Турнира си е като ЛЕ,само,че с много голям награден фонд!Ако не си съгласен бих прочел с интерес доводите ти "против" връщането на рицарските правила във футбола и "за" ШЛ в комерсиалния му вариант!

За мен, категорично ШЛ в този си вид е 981237 пъти по-интересна и атрактивна отколкото КЕШ.

Ок,това си е твое мнение.Но се замисли защо всички чакат да започнат директните елиминации в турнира. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 дек 2014 00:12

GOLEADOR написа:
dunavfc написа:

Ок,това си е твое мнение.Но се замисли защо всички чакат да започнат директните елиминации в турнира. ;)

Елементарно, защото тогава се срещат най-големите отбори. Да не мислиш, че някой чака елиминациите, заради сблъсък Барселона - Стаяуа или Челси - Малмьо.
Представи си, какви ще бъдат елиминациите, ако участват само шампионите.
Като изключим Реал Мадрид, Байерн ( М ) , Ювентус , Челси и ПСЖ, всичко останало ще бъде пълнеж. А да не изброявам, колко велики и атрактивни отбори, няма да помиришат изобщо турнирът.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 дек 2014 00:21

dunavfc написа:Елементарно, защото тогава се срещат най-големите отбори. Да не мислиш, че някой чака елиминациите, заради сблъсък Барселона - Стаяуа или Челси - Малмьо.
Представи си, какви ще бъдат елиминациите, ако участват само шампионите.
Като изключим Реал Мадрид, Байерн ( М ) , Ювентус , Челси и ПСЖ, всичко останало ще бъде пълнеж. А да не изброявам, колко велики и атрактивни отбори, няма да помиришат изобщо турнирът.

Разсмя ме,посочил си мач който Европа е чакала и гледала с интерес.А великите и атрактивни отбори да станат шампиони на страната си или Европа и да заслужат участието в шампионския турнир.Като се провалят ще ритат в УЕФА.Да гледаш седмия в калчото да се бори за влизане в ШЛ,е не е сериозно!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 дек 2014 00:25

Правиш некоректно сравнение. Първо едното е елиминация, другото си е финал. И Берое срещу Монтана да играят на финал на ШЛ и те ще се радват на засилен интерес. Освен това, хората са чакали да гледат Барселона, не Стяуа, ако твърдиш обратното, аз ще се разсмея.
Аз, както и 90 % от хората, които гледат ШЛ, биха желали да гледат 7-я в Италия, 10-я в Англия и 5-тия в Испания, пред първия на България, Румъния, Полша, Малта, Чехия, Унгария, Естония, Финландия и т.н.

Върни се в “Лудогорец”