angelco77 написа:BRF написа:demarkos написа:BRF написа:Реалната ми лична цел в това участие на Лудогорец в ШЛ е да отида на мача с Ливърпул!Повечето ще кажете "Ами то е лесно".Така е,лесно е,но трябва да отида без да троша пари!Не,че не мога да си го позволя,но това не е за ЦСКА!Добре е,че мача е последен от групата и ще е през зимата.Тогава на "феновете" на отбора от Разград въобще няма да им е до футбол
,особено ако са натрупали 4-5 загуби.И тогава изскачам с безплатна екскурзиика и безплатен билет
!Все пак някой трябва да отиде на стадиона,познавайки мисленето на олигарха
!
Сам казваш, че симпатизираш на Ливърпул и личната ти цел е да отидеш да ги гледаш-защо намесваш тогава ЦСКА и ги сравняваш с Лудогорец?!
Къде съм ги намесил или още повече сравнил
?
Ще го напиша по друг начин,дано този път разбереш!Ходи ми се на мач на Ливърпул,но не и на цена 50лв,бих ги дал за мач на ЦСКА,но не и на друг отбор!Имам достатъчно пари за такова нещо,но не ми се дават!Затова ако натрупат 4-5 загуби(понеже мача е последен и това е напълно възможно) и при студено време,предполагам,че ще се отпуснат още повече безплатни автобуси с безплатни билети за този мач!Така по-лесно ще се сдобия с билет без да плащам!
Като ти се ходи на мач с Ливърпул,цецка да влезе в групите на ШЛ.
Тъп ловешки селяндур!
Аз съм ходил на мач на ЦСКА и Ливърпул в ШЛ!
Това,че изписваш ЦСКА подигравателно,доведе ли те до ерекция(ако знаеш какво е)?