Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот BRF » 16 сеп 2014 09:25

angelco77 написа:
BRF написа:
demarkos написа:
BRF написа:Реалната ми лична цел в това участие на Лудогорец в ШЛ е да отида на мача с Ливърпул!Повечето ще кажете "Ами то е лесно".Така е,лесно е,но трябва да отида без да троша пари ;) !Не,че не мога да си го позволя,но това не е за ЦСКА!Добре е,че мача е последен от групата и ще е през зимата.Тогава на "феновете" на отбора от Разград въобще няма да им е до футбол :lol: ,особено ако са натрупали 4-5 загуби.И тогава изскачам с безплатна екскурзиика и безплатен билет :mrgreen: !Все пак някой трябва да отиде на стадиона,познавайки мисленето на олигарха :lol: !

Сам казваш, че симпатизираш на Ливърпул и личната ти цел е да отидеш да ги гледаш-защо намесваш тогава ЦСКА и ги сравняваш с Лудогорец?!

:shock: Къде съм ги намесил или още повече сравнил :? ?
Ще го напиша по друг начин,дано този път разбереш!Ходи ми се на мач на Ливърпул,но не и на цена 50лв,бих ги дал за мач на ЦСКА,но не и на друг отбор!Имам достатъчно пари за такова нещо,но не ми се дават!Затова ако натрупат 4-5 загуби(понеже мача е последен и това е напълно възможно) и при студено време,предполагам,че ще се отпуснат още повече безплатни автобуси с безплатни билети за този мач!Така по-лесно ще се сдобия с билет без да плащам!

Като ти се ходи на мач с Ливърпул,цецка да влезе в групите на ШЛ. :mrgreen:

Тъп ловешки селяндур!
Аз съм ходил на мач на ЦСКА и Ливърпул в ШЛ!
Това,че изписваш ЦСКА подигравателно,доведе ли те до ерекция(ако знаеш какво е)?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 сеп 2014 09:27

ralka_levskarka написа:
angelco77 написа:
BRF написа:
demarkos написа:
BRF написа:Реалната ми лична цел в това участие на Лудогорец в ШЛ е да отида на мача с Ливърпул!Повечето ще кажете "Ами то е лесно".Така е,лесно е,но трябва да отида без да троша пари ;) !Не,че не мога да си го позволя,но това не е за ЦСКА!Добре е,че мача е последен от групата и ще е през зимата.Тогава на "феновете" на отбора от Разград въобще няма да им е до футбол :lol: ,особено ако са натрупали 4-5 загуби.И тогава изскачам с безплатна екскурзиика и безплатен билет :mrgreen: !Все пак някой трябва да отиде на стадиона,познавайки мисленето на олигарха :lol: !

Сам казваш, че симпатизираш на Ливърпул и личната ти цел е да отидеш да ги гледаш-защо намесваш тогава ЦСКА и ги сравняваш с Лудогорец?!

:shock: Къде съм ги намесил или още повече сравнил :? ?
Ще го напиша по друг начин,дано този път разбереш!Ходи ми се на мач на Ливърпул,но не и на цена 50лв,бих ги дал за мач на ЦСКА,но не и на друг отбор!Имам достатъчно пари за такова нещо,но не ми се дават!Затова ако натрупат 4-5 загуби(понеже мача е последен и това е напълно възможно) и при студено време,предполагам,че ще се отпуснат още повече безплатни автобуси с безплатни билети за този мач!Така по-лесно ще се сдобия с билет без да плащам!

Като ти се ходи на мач с Ливърпул,цецка да влезе в групите на ШЛ. :mrgreen:

Голямо мнение.. Те и да влязат каква е гаранцията, че ще се паднат с Пуул?

Тук е важно да се изпише неправилно ЦСКА и да се намекне,че ЦСКА не е играл в групите на ШЛ!

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 16 сеп 2014 09:43

Успех на Лудогорец довечера! Вярвам, че може да се изкопчи точка от Ливърпул, но каквото такова. Тръпката преди мача естествено е голяма, и наистина се надявам да запазят малко повече самообладание спрямо сините през онази далечна година в първото участие. И тогава и сега, много от българските отбори си живеят с негативната мисъл че не са от една черга с другите, и излизат предимно като опълченци и обречени. Радвам се, че Лудогорец е малко по-друга бира и на отбора не му пука особено нито от пълни трибуни, нито от воя на ултрасите, нито от имена... Иначе, една нова разлика между зелените и останалите динозаври от българското първенство. Лудогорец не е само отбор, но вече е и бизнес модел, който си носи милиончетата. Напълно естествено е, когато наливаш в друг нещастен български отбор и само наливааш, наливаш, и нищо не се връща щото в Бългаиря пари от тоя спорт няма, да зарежеш спонсорството в един момент. Но ако Лудогорец я кара в същия дух и носи печалба, няма бизнесмен дори и след Киро Гела, който да не се заинтригува от нещо което носи печалба. Ако зелените съумеят да станат горе долу редовен участник в лигата,и междувременно редуват и добри участия в лига Европа, то като нищо ще бъдат това, което дълги години бе ЛукОйл Академик в баскетбола - тотален хегемон!

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 16 сеп 2014 10:21

"Никак не е случайно, че Лудогорец стигна до мачове срещу отбори като Ливърпул. Нормално е след като 2-3 години се работи в един и същи състав да се постигне това ниво", смята Георги Василев, който бе начело на Левски при сблъсъците на "сините" с Ливърпул преди 10 години. "Миналата година Лудогорец също играха със силни съперници, но Ливърпул вече е друг дразнител. И тях ги нямаше в Шампионската лига последните години, така че съм сигурен, че и те като момчетата на Георги Дерменджиев чакат мача с нетърпение. Трудно ми е да прогнозирам какво ще стане в този двубой, но смятам, че Лудогорец има сили да не го загуби. Дори и да падне обаче, съм убеден, че тимът ще направи хубав мач. Когато аз с Левски трябваше да се изправя срещу Ливърпул на този стадион, мачът бе съвсем различен. Сега става въпрос за груповата фаза и трябва да се взимат точки. Дори и минимални загуби не вършат работа. Сега Лудогорец е много по-силен отбор, отколкото тогава бе Левски. Едва ли откривам топлата вода, като ви казвам това. По-голямата класа идва от силните футболисти от чужбина. Лудогорец има изграден стил, умее да държи топкака продължително време и това изнервя противника. Успява успешно да намира празните пространства. Рядко използва центрирания, които все повече излизат от мода. Остротата на атаките идва предимно през центъра. Не очаквам силен натиск на Ливърпул в началото. Стилът им не предполага такова нещо, а това е добре за Лудогорец. Ако Ливърпул подцени българите, може да изпадне в доста неприятно положение", смята Гочето.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=508619

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 16 сеп 2014 10:24

BG-BateGoyko написа:Успех на Лудогорец довечера! Вярвам, че може да се изкопчи точка от Ливърпул, но каквото такова. Тръпката преди мача естествено е голяма, и наистина се надявам да запазят малко повече самообладание спрямо сините през онази далечна година в първото участие. И тогава и сега, много от българските отбори си живеят с негативната мисъл че не са от една черга с другите, и излизат предимно като опълченци и обречени. Радвам се, че Лудогорец е малко по-друга бира и на отбора не му пука особено нито от пълни трибуни, нито от воя на ултрасите, нито от имена... Иначе, една нова разлика между зелените и останалите динозаври от българското първенство. Лудогорец не е само отбор, но вече е и бизнес модел, който си носи милиончетата. Напълно естествено е, когато наливаш в друг нещастен български отбор и само наливааш, наливаш, и нищо не се връща щото в Бългаиря пари от тоя спорт няма, да зарежеш спонсорството в един момент. Но ако Лудогорец я кара в същия дух и носи печалба, няма бизнесмен дори и след Киро Гела, който да не се заинтригува от нещо което носи печалба. Ако зелените съумеят да станат горе долу редовен участник в лигата,и междувременно редуват и добри участия в лига Европа, то като нищо ще бъдат това, което дълги години бе ЛукОйл Академик в баскетбола - тотален хегемон!

Абсолютно прав си,но..Нека не забравяме,че Домуса е изключителен нарцис.Личи от всяко негово интервюНего не го блазнят толкова милионите,колкото това да чуе десетки хиляди да пеят песни за отбора му и да скандират името му.А това няма как да стане в Разград.Ето защо,след като си начеше егото няколко години,ще дръпне ръчната.И понеже сега някой ще ми даде за пример Ловеч, и как и тях “ги закривате всяка година”.По-паметливите сигурно се сещат как реагира Ганчев ,като паднаха от някакви поляци 7,8-0 преди години.Размина им се на косъм.Същото се случи и преди две години като беше с единия крак в ЦСКА.Та веднъж стомна за вода,два пъти...И всичко това заради липсата на публика.Да,в Разград си пълнят стадиона,но нямат истински запалянковци.Такива ,които да пеят и скандират цял мач.Като армейците на Тича.И от това Домуса много го боли!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 16 сеп 2014 11:00

Той сам си го е направил. Можеше да вземе и друг отбор ако това му беше целта. Защо не хвана да кажем Дунав (Русе) или Шумен или Добрдужа (Добрич)? Това са отбори от района с футболна история и които имат фенски капацитет много по-голям от този на Разград. На всичкото отгоре са и предимно български градове. Разбирам защо не е тръгнал към Варна - там има ТИМ и разни други играчи, които може да му създават проблеми. Вероятно се е ориентирал към трета глуха, за да е сам и единствен и да няма ой да му се бърка.

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 16 сеп 2014 11:47

matador1 написа:Той сам си го е направил. Можеше да вземе и друг отбор ако това му беше целта. Защо не хвана да кажем Дунав (Русе) или Шумен или Добрдужа (Добрич)? Това са отбори от района с футболна история и които имат фенски капацитет много по-голям от този на Разград. На всичкото отгоре са и предимно български градове. Разбирам защо не е тръгнал към Варна - там има ТИМ и разни други играчи, които може да му създават проблеми. Вероятно се е ориентирал към трета глуха, за да е сам и единствен и да няма ой да му се бърка.

Съгласен съм с теб,че е искал спокойствие,но и е подценил фактора"фен".Или по-точно е надценил "фенщината" на разградчани.И тук не говоря за мятане на факли ,бомби др,а за онова ядро от 3-5000 човека ,което имат няколко отбора у нас.Точно това са хората ,които подкрепят отбора НАВСЯКЪДЕ с песни и скандирания.А лудогорци ги видяхме в Пловдив."Има ли?Има!Колко сте?ТРИМА :shock: :lol:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 сеп 2014 12:10

Винаги ми е бил чужд начина ви общуване и обиди във форума по всяка тема.Много ме впечатли пресконференцията на треньора на Ливърпул вчера.Страхотен пример за професионалист.Той познава играта,футболисти и схемата на игра на
Лудогорец.Цитира много точно,което означава само едно-как там се подготвят за всеки мач.Не скачайте на следващото
изречение предварително.Спомням си Мъри преди техните мачове в ШЛ-ние си играем нашата игра,противника не ни
интересува.Довечера ако ще всички 7млн.българи да викаме за Лудогорец,няма да им помогне,просто разликата
в класите е огромна.Да играят колкото си могат,да не се изплашат много,пък каквото стане.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 16 сеп 2014 13:36

Avanti_Ragazzi написа:Искам само да попитам без да целя напрежение и конфронтация къде ще се събират ултрасите на Лудогорец да гледат мача довечера?

Понеже по някакво стечение на обстоятелствата в нас имам останали 2 франзели и 3 багети. :( И много ми се дояде Хот-Дог ама само с франзели и багети не става, трябват и кренвирши! :cry: А аз нямам пари за кренвирши и понеже знам, че Киро Гела ги раздава на ултрасите, та и аз реших да отида да си взема малко, та да си направя после и аз Хот-Дог най-накрая! :| 8-)

Завалията! "Отборът на народа" да остане без Телешки или Камчия "Народен" :shock: Ужас :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 сеп 2014 13:53

russia написа:
Avanti_Ragazzi написа:Искам само да попитам без да целя напрежение и конфронтация къде ще се събират ултрасите на Лудогорец да гледат мача довечера?

Понеже по някакво стечение на обстоятелствата в нас имам останали 2 франзели и 3 багети. :( И много ми се дояде Хот-Дог ама само с франзели и багети не става, трябват и кренвирши! :cry: А аз нямам пари за кренвирши и понеже знам, че Киро Гела ги раздава на ултрасите, та и аз реших да отида да си взема малко, та да си направя после и аз Хот-Дог най-накрая! :| 8-)

Завалията! "Отборът на народа" да остане без Телешки или Камчия "Народен" :shock: Ужас :lol:

Аз ям само от новите луканкови кренвирши, другите не стават за Хот-Дог! :| :cry:

п.с. Другарю русофил защо си сложил този гей Роб Халфорд на аватара ти? Това не е нито православно, нито руско? :| :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Лудогорец”