dreben23 написа:Байерн М
Базел
Ливърпул
Лудогорец
И втори вариант:
Арсенал
Зенит
Галатасарай
Лудогорец
И трети опит:
Реал М
Борусия Д
ЦСКА М![]()
Лудогорец
3 от 4 съм ги натъкмил.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
dreben23 написа:Байерн М
Базел
Ливърпул
Лудогорец
И втори вариант:
Арсенал
Зенит
Галатасарай
Лудогорец
И трети опит:
Реал М
Борусия Д
ЦСКА М![]()
Лудогорец
Stahlgewitter написа:Дребна душица си ти Конане.Вашето жалко тимче никога няма да изпита тая радост,само злобата ще ви остане.
trokadero_ написа:tihomir_rs написа:Първите мачове са след 2 седмици.
Датите са 16-17.09
Откъде е тази информация ?
ronnie написа:revo3 написа:сега феновете които не подкрепят лудогорец, кво става сега ? нали неходите на мачове на лудогорец . нещастници
ще се изтрепете За билети е това сте вие едни отворени нещастници кристиано роналдо ще разбере че има и държава България
Първо аз на мач няма да ходя, защото ако се израдвам на някой гол на Пул нищо чудно мутрите на домуса да ми организират един образователен кютек на тема кой е единствения отбор когото можеш да подкрепяш в тази държава. Или пък да пренощувам в ареста заради "провокация към гостуващата агитка". Второ хората дето ше идат на мач няма да ходят там за да пеят лудогорецсамупубеда а за да видят Джерард и Роналдо.
RedeviL написа:Басирам се, че поне 1/3 от заявилите желание да посетят мачовете на Лудогорец, в живота си не са стъпвали на стадион, камоли на международен мач. Смятай, щом някои отсега питат за цени на билети, дали щяло да има много хора и тем подобни глупости!
trokadero_ написа:tihomir_rs написа:Първите мачове са след 2 седмици.
Датите са 16-17.09
Откъде е тази информация ?
RedeviL написа:Басирам се, че поне 1/3 от заявилите желание да посетят мачовете на Лудогорец, в живота си не са стъпвали на стадион, камоли на международен мач. Смятай, щом някои отсега питат за цени на билети, дали щяло да има много хора и тем подобни глупости!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта