ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот molteni » 28 дек 2013 16:36

Говоря за Левски-Лудогорец 0:2.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 дек 2013 16:41

molteni написа:Говоря за Левски-Лудогорец 0:2.

Аха ок :)
Лудогорец май ще си подсилват дефанза...
http://gong.bg/view_article.php?article_id=393859

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 дек 2013 17:04

Andrew Eldritch написа:Заяждането е подбрано спрямо аудиторията. На уличен пес не даваш телешки стек от пампасите.

И каква е аудиторията?
Хайде да започнем от теб. Опиши незавидното си ниво с две думи да видим с що за чудо си имаме работа, че явно сме ти ниска топка.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 дек 2013 19:29

Лацио смениха треньора.
Съперникът на Лудогорец в Лига Европа Лацио вече има нов треньор. Това е 68-годишният Едуардо Рея, който сменя уволнения заради слаби резултати Владимир Петкович. Специалистът подписа договор до юни 2015 година. Така за втори път в своята кариера Рея заема треньорския пост на "орлите". Първия път той отново дойде да помага на тима, като бе повикан през зимата на 2010 година, когато замени Давиде Баладрини 14 кръга преди края на сезона, а лациалите завършиха на 12-оо място и кръг преди края се спасиха. Последваха два добри сезона с едно пето и едно четвърто място преди Еди Рея да напусне през лятото на 2012 година.

Именно с Рея начело Лацио държи своя рекорд за най-добър старт в серия "А" През сезон 2010/2011 година тима записва 22 точки след девет кръга, нещо, което не се случва и в сезоните на двете титли, спечелени от "бианкочелестите".

Лошо... още повече, че добре понзава отбора и играчите. Ще знае как да вдигне отбора.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 дек 2013 20:30

D.Georgiev написа:Лацио смениха треньора.
Съперникът на Лудогорец в Лига Европа Лацио вече има нов треньор. Това е 68-годишният Едуардо Рея, който сменя уволнения заради слаби резултати Владимир Петкович. Специалистът подписа договор до юни 2015 година. Така за втори път в своята кариера Рея заема треньорския пост на "орлите". Първия път той отново дойде да помага на тима, като бе повикан през зимата на 2010 година, когато замени Давиде Баладрини 14 кръга преди края на сезона, а лациалите завършиха на 12-оо място и кръг преди края се спасиха. Последваха два добри сезона с едно пето и едно четвърто място преди Еди Рея да напусне през лятото на 2012 година.

Именно с Рея начело Лацио държи своя рекорд за най-добър старт в серия "А" През сезон 2010/2011 година тима записва 22 точки след девет кръга, нещо, което не се случва и в сезоните на двете титли, спечелени от "бианкочелестите".

Лошо... още повече, че добре понзава отбора и играчите. Ще знае как да вдигне отбора.

Нищо. Нека се мерим със силните, когато са силни. Пък и не се знае...

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 29 дек 2013 01:31

Andrew Eldritch написа:
tsonpen написа:
Andrew Eldritch написа:Заяждането е подбрано спрямо аудиторията. На уличен пес не даваш телешки стек от пампасите.

И каква е аудиторията?
Хайде да започнем от теб. Опиши незавидното си ниво с две думи да видим с що за чудо си имаме работа, че явно сме ти ниска топка.

Не ми се губи време, а и не искам да ви затормозявам със сложна материя.

Аз имам докторска степен в точните науки. Не вярвам да си ми над нивото... :oops: Да те видим теб, или си само въздух под налягане?
Повевечето фенове на Лудогорец които пишат тук са доста интелигентни хора.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 29 дек 2013 01:37

1Neutralen написа:
Andrew Eldritch написа:
tsonpen написа:

И каква е аудиторията?

Аз имам докторска степен в точните науки. Не вярвам да си ми над нивото... :oops: Да те видим теб, или си само въздух под налягане?

Всеки е свободен да вярва в каквото си иска. Но не разбирам защо такива високи класи и завидни нива като теб и останалите трима фена на Лудогорец, се занимават с моя скромен въздух под налягане.

П.С. Ако писането във форум е признак за интелигентност между феновете на Лудогорец ...
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 29 дек 2013 01:49

mozart написа:Като гледам какво е станало тук, май някои българи не са празнували много ;)!

Сaмо ще спомена едни прости факти: 1:1, 4-0-2. Надявам се че Andrew ще се сети за какво става въпрос... ;)

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 29 дек 2013 08:20

1Neutralen написа:
Andrew Eldritch написа:
1Neutralen написа:
Andrew Eldritch написа:
tsonpen написа:

И каква е аудиторията?

Всеки е свободен да вярва в каквото си иска. Но не разбирам защо такива високи класи и завидни нива като теб и останалите трима фена на Лудогорец, се занимават с моя скромен въздух под налягане.

П.С. Ако писането във форум е признак за интелигентност между феновете на Лудогорец ...

Тогава ти за какво се правиш на интересен?

Значи който има различно мнение от твоето се прави на интересен, така ли? Достигнали сте 1/16 финал и имате право да се радвате и надявате, но... малко в повече ми идват глупостите за националната кауза, геройство и призоваването феновете на другите отбори да подкрепят Лудогорец. Изразих това мнение, бях репликиран и така стигнахме дотук.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 29 дек 2013 12:14

Andrew Eldritch написа:
1Neutralen написа:
Andrew Eldritch написа:
tsonpen написа:

И каква е аудиторията?

Чети нагоре. Каза нещо в смисъл, че аудиторията ни може да се оприличи на уличен пес. А ти явно си по-висшето същество, което може да подхвърли коричка или салам. Но отказваш да кажеш кое те кара да мислиш, че си в тази позиция. Чакаме я сложната материя като уличен пес телешки салам. Колко още да те подканяме? Хайде, похвали се, да започнем да цъкаме.

Върни се в “Лудогорец”