Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 02:29

Кашчей написа:70 милиона за 22 000 места?!

Очевидно иде реч за целия проект,заедно с хотелската част...звучи ми съвсем правдоподобно....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 02:33

El Commandante написа:

Очевидно иде реч за целия проект,заедно с хотелската част...звучи ми съвсем правдоподобно....

Може би, но е стряскащо като го прочетеш така.

ПП-Миналият месец минах покрай вашият стадион и ми е интересно наистина къде ще е хотелската ви част :roll:
За да не ме питаш излишно- Бул. Източен 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 14 окт 2013 04:05

Кашчей написа:
stoyankd написа:Лудогорец-това е Домусчиеви и обратното. Изчезнат ли Домусчиеви, изчезва и Лудогорец или поне отива там където винаги е бил. Защо му е тогава стадион 4та категория?

Това ли ви е съкровеното желание на левскарите-да изчезне Домусчиев, да изчезне Ганчев.. въобще да ги няма всички, които пречат на софийското недоразумение Левски да е Щампион навръх 100 годишнината си?!?

Ай стига глупости бе. Аз съм левскар и много се кефя, че има още един силен отбор в България, дай боже и стадиона да си направят. Пък тия дето плюят, като че ли Домуса в гроба ще си го завлече тоя стадион. Ай сиктир и плювачи...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 14 окт 2013 04:18

dunavfc написа:Домусчиев и всички свързани с Лудогорец в момента правят много елементарни и грозни "схеми" ! Като си тръгнал да правиш нещо,направи го до край,без недомлъвки без малоумни искания и претенции. Аз ще си отворя фирма,ще инвестирам 20 млн. и ще помоля държавата,ако може да ми даде 3-4-5 млн. за да я довърша,що за малоумна логика ? Да,спорта е с по-специален социален аспект,но нормално ли е държавата да инвестира в частно дружество ? Нали това нарушава нормални конкурентни принципи ? Щом ще дават 4 млн. на Лудогорец да дадат по толкова и на останалите 13 клуба в "А" група. А след като държавата не може да си позволи подобно нещо,просто да не инвестира в подобни частни проекти.

Ами да им даде държавата. Ама и 13-те президенти да извадят по 16 милиона на калпак.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 14 окт 2013 04:22

dunavfc написа:
El Commandante написа:
dunavfc написа:Щом ще дават 4 млн. на Лудогорец да дадат по толкова и на останалите 13 клуба в "А" група. А след като държавата не може да си позволи подобно нещо,просто да не инвестира в подобни частни проекти.

Не е точно така. Реално Кирил дава 16 милиона и иска от общината да се включи с 4-на фона на цялостната инвестиция тва е доста скромен процент.
Както казах-той ако е намислил да го направи,ще го направи и без общински пари, но що па да не иска общината да прояви поне проформа загриженост за фактически нейната собственост...

Ама,това е несериозна раобта,бе приятелю....Като си тръгнал да правиш нещо,бъди коректен и го направи до край ! Сега държавата,трябва да се чувства длъжна на Домусчиев,че бил инвестирал 16 млн. ? Някой с пистолет ли го е карал да го прави ? Съгласен съм държавата да не взема от данъците на клубове,да ги спонсорира дали от тотализатора или някакви подобни структури,но не намирам логика в това,държавата да инвестира в частни клубове.
Щом може да го направи сам,защо ги прави тия евтини и елементарни номерца ?
Нали все България му е виновна на Домусчиев и все гледа към Запада ? Да попита своите колеги от Франция,Германия или Англия,колко пари са получили от държавата за стадионите и базите си...

Да не ги гледаме франция, Германия и т.н. Той Домъсчиев точно това беше казал преди, мисля че беше дал пример със Словакия и Румъния, или нещо подобно. В богатите страни пари има, ама в такива като нашите без държавна помощ е трудно.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 окт 2013 04:48

Към стадиона са включени бизнес сградите и спортен комплекс.Първоначално проекта е бил за 100 милиона евро.Стадионът ще може да увеличи капацитета си до 30 000 в бъдеще.Той ще е и националния стадион на Словакия.

Към края на страницата :arrow: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 968&page=2

[SIZE="4"]National Football Stadium, Bratislava[/SIZE] (capacity: 22 500)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 окт 2013 08:11

Кашчей написа:
subzero написа:Много добре разбра.
Нека уточня. През оная работа ми е за Марек,Левски,ЦСКА,Миньор и Лудогорец. За мен не е нормално Марек да излезе с юношите срещу Левски. Не е нормално обаче и Миньор да направят същото срещу Лудогорец. И нещо много съвпадения взеха да стават.

Миньор тогава излязоха предварително с декларация, с която подсещаха ЦСКА за нещо, но титаните или не се усетиха, или не пожелаха да се усетят.
Това не е проблем на Лудогорец, а на ЦСКА.. или е и прлоблем на черноморец.
Вие що не бихте Левски в Бургас преди месец?

Ми ние не бихме и Локо Сф и Славия и дори Нефтохимик. Толкова можем. В интерес на истината,Левски не искахме да ги бием. Това е моя отговор. И понеже въпроса ти е продиктуван от темата за Миньор,да считам ли че отговора е същия??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 08:13

tiamat написа:
Кашчей написа:
stoyankd написа:Лудогорец-това е Домусчиеви и обратното. Изчезнат ли Домусчиеви, изчезва и Лудогорец или поне отива там където винаги е бил. Защо му е тогава стадион 4та категория?

Това ли ви е съкровеното желание на левскарите-да изчезне Домусчиев, да изчезне Ганчев.. въобще да ги няма всички, които пречат на софийското недоразумение Левски да е Щампион навръх 100 годишнината си?!?

Ай стига глупости бе. Аз съм левскар и много се кефя, че има още един силен отбор в България, дай боже и стадиона да си направят. Пък тия дето плюят, като че ли Домуса в гроба ще си го завлече тоя стадион. Ай сиктир и плювачи...

Ти си от малкото левскари, които се кефят на това. Не съм от вчера във форума, ако ми погледнеш рега, и съм прочел какво ли не от левскари, цесекари и канари. Най-вече съм чел клетви по адрес на Ганчев, а отскоро и по Домусчиев, и Василев, защото не са в София най-вече и правят нещо хубаво не с тези, които са свикнали хубавото да е само за тях.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 08:24

[offtopic]Извинявам се предварително за вулгарният език.
Кирил Домусчиев отново го вади голям ама мек или както би казал един дядо реве като девица за к.у.р !
До кога бе Киро ?!
1. Ревахте да играете на НС Васил Левски - играхте
2. Ревахте Софиянци да ви напълнят стадиона като играете щото нямало капанци в София - напълнихме ви стадиона
3.Ревете за 4 млн за да строите стадион - Тук има думата Орешарски
4. Да не вземете после да ревете някой да ви напълни стадиона в Разград а? - Да вземем да ви направим деца , че да има кой да идва на този стадион след 10г. а ;)
Още за какво ще ревеш бе Кире ?! Толкова ли няма к.у.р.в.и. в Разград да те изчукат и да се успокоиш а ?![/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 окт 2013 09:14

iliyan написа:[offtopic]Извинявам се предварително за вулгарният език.
Кирил Домусчиев отново го вади голям ама мек или както би казал един дядо реве като девица за к.у.р !
До кога бе Киро ?!
1. Ревахте да играете на НС Васил Левски - играхте
2. Ревахте Софиянци да ви напълнят стадиона като играете щото нямало капанци в София - напълнихме ви стадиона
3.Ревете за 4 млн за да строите стадион - Тук има думата Орешарски
4. Да не вземете после да ревете някой да ви напълни стадиона в Разград а? - Да вземем да ви направим деца , че да има кой да идва на този стадион след 10г. а ;)
Още за какво ще ревеш бе Кире ?! Толкова ли няма к.у.р.в.и. в Разград да те изчукат и да се успокоиш а ?![/offtopic]

Мек к*р и жълти стотинки всеки може да ти извади, да знаеш :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”