Кашчей написа:70 милиона за 22 000 места?!
Очевидно иде реч за целия проект,заедно с хотелската част...звучи ми съвсем правдоподобно....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Кашчей написа:70 милиона за 22 000 места?!
Очевидно иде реч за целия проект,заедно с хотелската част...звучи ми съвсем правдоподобно....
Кашчей написа:stoyankd написа:Лудогорец-това е Домусчиеви и обратното. Изчезнат ли Домусчиеви, изчезва и Лудогорец или поне отива там където винаги е бил. Защо му е тогава стадион 4та категория?
Това ли ви е съкровеното желание на левскарите-да изчезне Домусчиев, да изчезне Ганчев.. въобще да ги няма всички, които пречат на софийското недоразумение Левски да е Щампион навръх 100 годишнината си?!?
dunavfc написа:Домусчиев и всички свързани с Лудогорец в момента правят много елементарни и грозни "схеми" ! Като си тръгнал да правиш нещо,направи го до край,без недомлъвки без малоумни искания и претенции. Аз ще си отворя фирма,ще инвестирам 20 млн. и ще помоля държавата,ако може да ми даде 3-4-5 млн. за да я довърша,що за малоумна логика ? Да,спорта е с по-специален социален аспект,но нормално ли е държавата да инвестира в частно дружество ? Нали това нарушава нормални конкурентни принципи ? Щом ще дават 4 млн. на Лудогорец да дадат по толкова и на останалите 13 клуба в "А" група. А след като държавата не може да си позволи подобно нещо,просто да не инвестира в подобни частни проекти.
dunavfc написа:El Commandante написа:dunavfc написа:Щом ще дават 4 млн. на Лудогорец да дадат по толкова и на останалите 13 клуба в "А" група. А след като държавата не може да си позволи подобно нещо,просто да не инвестира в подобни частни проекти.
Не е точно така. Реално Кирил дава 16 милиона и иска от общината да се включи с 4-на фона на цялостната инвестиция тва е доста скромен процент.
Както казах-той ако е намислил да го направи,ще го направи и без общински пари, но що па да не иска общината да прояви поне проформа загриженост за фактически нейната собственост...
Ама,това е несериозна раобта,бе приятелю....Като си тръгнал да правиш нещо,бъди коректен и го направи до край ! Сега държавата,трябва да се чувства длъжна на Домусчиев,че бил инвестирал 16 млн. ? Някой с пистолет ли го е карал да го прави ? Съгласен съм държавата да не взема от данъците на клубове,да ги спонсорира дали от тотализатора или някакви подобни структури,но не намирам логика в това,държавата да инвестира в частни клубове.
Щом може да го направи сам,защо ги прави тия евтини и елементарни номерца ?
Нали все България му е виновна на Домусчиев и все гледа към Запада ? Да попита своите колеги от Франция,Германия или Англия,колко пари са получили от държавата за стадионите и базите си...
Кашчей написа:subzero написа:Много добре разбра.
Нека уточня. През оная работа ми е за Марек,Левски,ЦСКА,Миньор и Лудогорец. За мен не е нормално Марек да излезе с юношите срещу Левски. Не е нормално обаче и Миньор да направят същото срещу Лудогорец. И нещо много съвпадения взеха да стават.
Миньор тогава излязоха предварително с декларация, с която подсещаха ЦСКА за нещо, но титаните или не се усетиха, или не пожелаха да се усетят.
Това не е проблем на Лудогорец, а на ЦСКА.. или е и прлоблем на черноморец.
Вие що не бихте Левски в Бургас преди месец?
tiamat написа:Кашчей написа:stoyankd написа:Лудогорец-това е Домусчиеви и обратното. Изчезнат ли Домусчиеви, изчезва и Лудогорец или поне отива там където винаги е бил. Защо му е тогава стадион 4та категория?
Това ли ви е съкровеното желание на левскарите-да изчезне Домусчиев, да изчезне Ганчев.. въобще да ги няма всички, които пречат на софийското недоразумение Левски да е Щампион навръх 100 годишнината си?!?
Ай стига глупости бе. Аз съм левскар и много се кефя, че има още един силен отбор в България, дай боже и стадиона да си направят. Пък тия дето плюят, като че ли Домуса в гроба ще си го завлече тоя стадион. Ай сиктир и плювачи...
iliyan написа:[offtopic]Извинявам се предварително за вулгарният език.
Кирил Домусчиев отново го вади голям ама мек или както би казал един дядо реве като девица за к.у.р !
До кога бе Киро ?!
1. Ревахте да играете на НС Васил Левски - играхте
2. Ревахте Софиянци да ви напълнят стадиона като играете щото нямало капанци в София - напълнихме ви стадиона
3.Ревете за 4 млн за да строите стадион - Тук има думата Орешарски
4. Да не вземете после да ревете някой да ви напълни стадиона в Разград а? - Да вземем да ви направим деца , че да има кой да идва на този стадион след 10г. а
Още за какво ще ревеш бе Кире ?! Толкова ли няма к.у.р.в.и. в Разград да те изчукат и да се успокоиш а ?![/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта