Това е последното което пиша тук за този мач,защото виждам че няма смисъл.
Няма лошо да качиш видео от мача ама така изберателно!
Съжелявам много че нямаше тв. излъчване та да види цяла България как играхте вчера.Лесно разгадаемо без идея какво да правите с топката когато е във вас, с къси пасчета стил Барселона( не ми харесва изобщо начина им на игра) е това бяхте вчера.И съм се убедил че вкарат ли ви гол ставате нервни и незнаете какво да правите.Щом аз ги виждам тези работи предтавете си един добър треньор като Херо дали не ги е знаел.Никъде не е казано че сме ви смачкали просто ви надиграхме тактически и това е най важното.Млади момчета се справиха с национални играчи.Мисля че думите са излишни.Наистина имате добри играчи за нашите стандарти ама мислеха че едва ли не ще се бием сами.Засада ако има след игра на ваш играч с топката това е нещо ново за което не съм чувал.Само ако можехте да видите израженито на безпомошност на деко,бадема и Минев в края на мача когато нищо не им се получаваше.На другия капацитет който разбира от баскетбол където разправяше че нямало преса,да ходи да се занимава с баскетбол.Трябваше Домусчиев да докара 6 птс че барем прогледнете.Едно птиченце ми каза че се е празнувало вчера в Разград ама нещо друго.Приемете че загубихте от отбор който повече желаеше победата и бе стъпил здраво на земята.Не е срамно да загубиш от отбор който целия мач се е раздавал като за последно и чисто футболно е победил.Желая ви лека вечер и искам да сте тихи.
X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
Кой е казал, че се срамува от загубата? Иван, ако 56 ти е набора съм доста потресен от последните изказвания в поста ти, въпреки че се стараеш да запазиш тон, което аз аплодирам. Както и да е, затворена страница и кръг. Гледаме напред и това е!
Напред и нагоре Орли!
Напред и нагоре Орли!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

- mad forest
- Контакти:
ivan56 написа:Това е последното което пиша тук за този мач,защото виждам че няма смисъл.
Няма лошо да качиш видео от мача ама така изберателно!
Съжелявам много че нямаше тв. излъчване та да види цяла България как играхте вчера.Лесно разгадаемо без идея какво да правите с топката когато е във вас, с къси пасчета стил Барселона( не ми харесва изобщо начина им на игра) е това бяхте вчера.И съм се убедил че вкарат ли ви гол ставате нервни и незнаете какво да правите.Щом аз ги виждам тези работи предтавете си един добър треньор като Херо дали не ги е знаел.Никъде не е казано че сме ви смачкали просто ви надиграхме тактически и това е най важното.Млади момчета се справиха с национални играчи.Мисля че думите са излишни.Наистина имате добри играчи за нашите стандарти ама мислеха че едва ли не ще се бием сами.Засада ако има след игра на ваш играч с топката това е нещо ново за което не съм чувал.Само ако можехте да видите израженито на безпомошност на деко,бадема и Минев в края на мача когато нищо не им се получаваше.На другия капацитет който разбира от баскетбол където разправяше че нямало преса,да ходи да се занимава с баскетбол.Трябваше Домусчиев да докара 6 птс че барем прогледнете.Едно птиченце ми каза че се е празнувало вчера в Разград ама нещо друго.Приемете че загубихте от отбор който повече желаеше победата и бе стъпил здраво на земята.Не е срамно да загубиш от отбор който целия мач се е раздавал като за последно и чисто футболно е победил.Желая ви лека вечер и искам да сте тихи.
Гледах ситуацията доста пъти и не успях да разбера кой играе с топката ти как видя не знам, но да приемем, че е Моци и всичко е наред! Не това е най-важното в момента, а това, че наистина сме изглеждали зле! Я кажи какво се е празнувало в Разград, че нещо не се досещам?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
Байряма празнуваха в Разградско как не си разбрал

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- mad forest
- Контакти:
OOP написа:Байряма празнуваха в Разградско как не си разбрал![]()
![]()
Въпросът беше с ясен отговор, но аз такива празници не празнувам, а не съм забелязал и някакви празненства (то ми е малко трудно), но господина от Бургас явно е запознат, то там не липсват, пък може и той да е от празнуващите

mad forest написа:Гледах ситуацията доста пъти и не успях да разбера кой играе с топката ти как видя не знам, но да приемем, че е Моци и всичко е наред! Не това е най-важното в момента, а това, че наистина сме изглеждали зле! Я кажи какво се е празнувало в Разград, че нещо не се досещам?
На мен ми изглежда, че наистина е Моци. Т.е. - голът е чист. Още повече, че няма реакция от Лудогорец, а те имат видеото в доста по-добро качество и предполагам добре са огледали положението.
[center]
[/center]

- mad forest
- Контакти:
tsonpen написа:mad forest написа:Гледах ситуацията доста пъти и не успях да разбера кой играе с топката ти как видя не знам, но да приемем, че е Моци и всичко е наред! Не това е най-важното в момента, а това, че наистина сме изглеждали зле! Я кажи какво се е празнувало в Разград, че нещо не се досещам?
На мен ми изглежда, че наистина е Моци. Т.е. - голът е чист. Още повече, че няма реакция от Лудогорец, а те имат видеото в доста по-добро качество и предполагам добре са огледали положението.
Възможно е! Не случайно изказах съмнение, а не го обявих за достоверно, както биха направили повечето фенове, включително и повечето от Бургас! В началото ми се видя че футболист в синьо подава топката , но при десетките повторения на ситуацията, не мога да съм сигурен! Жалко че няма ТВ предавания, да могат да се видят и анализират такива ситуации от повече гледни точки!
- mad forest
- Контакти:
Разгледах положението още няколко пъти и вече съм сигурен, че Моци играе с топката! 

mad forest написа:Разгледах положението още няколко пъти и вече съм сигурен, че Моци играе с топката!
Значи няма...засада.
Това е разликата, между нас и черноморци явно, щото те цяла година тръбяха за съдийска гавра, даже тази победа била "отмъщение" някакво си ! Сякаш футбола е война !
Затваряме страницата Черноморец, гледаме напред, а там ни чакат много тежки мигове с оглед на играта която показваме напоследък !
Само Лудогорец !
snakebite написа:mad forest написа:Разгледах положението още няколко пъти и вече съм сигурен, че Моци играе с топката!
Значи няма...засада.
Това е разликата, между нас и черноморци явно, щото те цяла година тръбяха за съдийска гавра, даже тази победа била "отмъщение" някакво си ! Сякаш футбола е война !
Затваряме страницата Черноморец, гледаме напред, а там ни чакат много тежки мигове с оглед на играта която показваме напоследък !
Само Лудогорец !
Е,не е това,ама айде. Щом казваш. Между другото миналата година ни отмениха редовен гол в Пловдив срещу Локото,свириха безобразно срещу Берое в Бургас. Да си чул да се оплакваме цяла година ?? Не. Щото не това беше причина за загубата на точки. Обаче в Разград беше друго. Не искам обаче пак да почваме спора. Омръзна ми. Аре,живи и здрави. Наистина това е за последно.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]