1 полувреме - http://youtube.com/watch?v=BZpBAI5iO2E
2 полувреме - http://youtube.com/watch?v=XGamC9_tqeU
Награждаване - http://youtube.com/watch?v=on5RjSCnJgM
30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Penchevweb
- Контакти:
- mad forest
- Контакти:
Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0
Да ни е честита първата титла! Мисля си, че няма да се задоволим само с нея! Всичко относно мача е казано и няма да измисля нещо ново, така че няма да коментирам мача!
Много съм разочарован обаче от червените фенове! Чаках 2 часа пред входа на откъм гостуващия сектор на сектор В и там имаше около 40 -50 цесекарчета, повечето от тях откровено пияни, държащи се нагло и надменно с околните граждани! Голямата част от тях са си чисти рецидивисти! Хубавото бе, че повечето не бяха допуснати до сектора, някои от които грубо изблъскани и понабити от стюардите! Не, че оправдавам стюардите, но си мисля, че тези наглеци напълно си заслужиха юмруците! Щели да пробиват, 2000 , 3000
! Пак казвам, на Армията не могат да си напълнят стадиона, а ми дошли на 400 км и щели да бъдат домакини
! Е нека да знаят какво се случва в Разград и да не си мислят да правят зулуми догодина! Не знам защо полицията не взе мерки и да изведе от сектора за гости тези които хвърляха бомбички по мирните зрители от Разград! Дано камерите са ги уловили и да им излезе солено всичко, което са направили!
Относно нашата публика! Нямаше тихи сектори! Всички ревяха и викаха! Аз лично такава публика в Разград не помня! Остава само едно, да можем да бъдем единни в скандиранията си и тогава ще сцепим въздуха дори!
Много съм разочарован обаче от червените фенове! Чаках 2 часа пред входа на откъм гостуващия сектор на сектор В и там имаше около 40 -50 цесекарчета, повечето от тях откровено пияни, държащи се нагло и надменно с околните граждани! Голямата част от тях са си чисти рецидивисти! Хубавото бе, че повечето не бяха допуснати до сектора, някои от които грубо изблъскани и понабити от стюардите! Не, че оправдавам стюардите, но си мисля, че тези наглеци напълно си заслужиха юмруците! Щели да пробиват, 2000 , 3000

Относно нашата публика! Нямаше тихи сектори! Всички ревяха и викаха! Аз лично такава публика в Разград не помня! Остава само едно, да можем да бъдем единни в скандиранията си и тогава ще сцепим въздуха дори!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
Честита побета и титла на Лудогорец!
Страхотно първо полувреме за нашите, ЦСКА не знаеха къде се намират. Втората част вече нещата бяха доста по-трудни и по-важното беше, че удържахме победата!
За публиката - нашата беше страхотна, видяхте и колко деца имаше по трибуните, какво по-хубаво от това да можеш спокойно да си заведеш детето на мач на любимия отбор, но не така мислеха феновете на ЦСКА, щом си позволиха да замерват невинни хора по трибуните. Явно с културата на фена са много, много по-назад от нас.
Страхотно първо полувреме за нашите, ЦСКА не знаеха къде се намират. Втората част вече нещата бяха доста по-трудни и по-важното беше, че удържахме победата!
За публиката - нашата беше страхотна, видяхте и колко деца имаше по трибуните, какво по-хубаво от това да можеш спокойно да си заведеш детето на мач на любимия отбор, но не така мислеха феновете на ЦСКА, щом си позволиха да замерват невинни хора по трибуните. Явно с културата на фена са много, много по-назад от нас.
- mad forest
- Контакти:
Сега видях коментарите за уцеленото дете! Тези говеда няма ли кой да ги тикне, където им е мястото? Няма стадион, на който да не са създавали проблеми!
mad forest написа:Сега видях коментарите за уцеленото дете! Тези говеда няма ли кой да ги тикне, където им е мястото? Няма стадион, на който да не са създавали проблеми!
Тия не бяха дошли да гледат мача,иначе ербапи като са на стадо,но по отделно....Да знаете какви ми ги наприказва приятел полицай днес-насрани,напикани,хленчещи,сумтящи,сополиви и ревящи,събути гащи и др.простотии.Да им имам великата публика,да си се гордеят с нея.
Да се благодарят на адекватните действия на ченгетата и стюардите.
И някой от модовете доста постове ми трие,аз пак ще повторя.Щели да пробиват, 3000,погроми,освобождения ,палежи,тупалки.Нямаха и 1000, и да спрат долнопробната дрога,че наистина стават свине,пък били те и татуирани.
- mad forest
- Контакти:
ЛУДОГОРЕЦ написа:mad forest написа:Сега видях коментарите за уцеленото дете! Тези говеда няма ли кой да ги тикне, където им е мястото? Няма стадион, на който да не са създавали проблеми!
Тия не бяха дошли да гледат мача,иначе ербапи като са на стадо,но по отделно....Да знаете какви ми ги наприказва приятел полицай днес-******и,напикани,хленчещи,сумтящи,сополиви и ревящи,събути гащи и др.простотии.Да им имам великата публика,да си се гордеят с нея.
Да се благодарят на адекватните действия на ченгетата и стюардите.
И някой от модовете доста постове ми трие,аз пак ще повторя.Щели да пробиват, 3000,погроми,освобождения ,палежи,тупалки.Нямаха и 1000, и да спрат долнопробната дрога,че наистина стават свине,пък били те и татуирани.[/quoте]
Всички видяхме какво представляват тези! Лошото е, че вчера един цивилен полицай им викаше на опашката "СКРИВАЙТЕ АТРИБУТИТЕ, ЧЕ ИНАЧЕ НЯМА ДА ВИ ПУСНАТ" вместо да се отстранят преди още да са влезли!
Ако някой от ръководството на клуба чете това, моля да уреди безплатен пропуск за това дете и придружителите му за "безопасен сектор" , а още по добре за трибуната , за да няма повече такива случаи.
Ако пък никой от ръководството не чете , ние феновете също можем да направим това за детето през следващия сезон.
Ако пък никой от ръководството не чете , ние феновете също можем да направим това за детето през следващия сезон.
- bobonikolov
Хубаво храните тук публиката на ЦСКА и ги наричате повечето хулигани и не знам си какви ама ние наричаме ли ви вас такива заради хвърлените бутилки по треньорите на ЦСКА по време на мача?Не нали?Не слагайте всички под общ знаменател.Стюардите ви нямаха никакво право да млатят наред.Дори нямат право да носят палки там.Само полицията може да въдворява ред по този начин.Заради побоя на вашите стюарди са пострадали невинни хора,които са наръгани с ножове от тях и са бити с палки.Това е наказуемо по българският Наказателен кодекс.Част от биещите са от охраната на Домусчиев доколкото разбрах-още по-голям срам ако това е истина.
- D.Georgiev
- Контакти:
bobonikolov написа:Хубаво храните тук публиката на ЦСКА и ги наричате повечето хулигани и не знам си какви ама ние наричаме ли ви вас такива заради хвърлените бутилки по треньорите на ЦСКА по време на мача?Не нали?Не слагайте всички под общ знаменател.Стюардите ви нямаха никакво право да млатят наред.Дори нямат право да носят палки там.Само полицията може да въдворява ред по този начин.Заради побоя на вашите стюарди са пострадали невинни хора,които са наръгани с ножове от тях и са бити с палки.Това е наказуемо по българският Наказателен кодекс.Част от биещите са от охраната на Домусчиев доколкото разбрах-още по-голям срам ако това е истина.
Добре, съгласявам се - не всички са под общ знаменател. Ще ти задам само няколко въпроса:
1. Да хвърлиш бутилка същото ли е като да хвърлиш бомбичка под ивалидната количка на болно дете?
2. Как така в Разград дойдоха всички отбори и НИКОГА, ама НИКОГА не е имало никакви разправии и сега изведнъж видите ли те хората ходели с НОЖОВЕ към тях? Пълни глупости, моля ви замислете се.
3. Палките знаеш ли защо ги носеха? Защото седмица преди мача се сипеха закани за това как ще ни трошат стадиона, ще бият хората и какво ли още не. Всичко това придружено с факта, че навсякъде всички се оплакват от ВАШИТЕ фенове мога да кажа че сами са си виновни. Вярно е, че много хора в клетката не са го заслужавали, но нека благодарят на лумпените при тях.
4. Това няма да е въпрос, а ще е факт. Разград е градът с най-миролюбива публика. Цесекари бяха в другите сектори и с тях е нямало проблем, с изклюение, че може би тяхна сигурност са ги накарали да си оставят фенските артикули. С "Левски" беше същото - лично до мен имаше левскари, които дори си викаха за отбора и нищо. Дори си говорихме с тях.
П.П. Бъди сигурен, че тези с бутилките ще си платят глобите, след като ги индефицират и ще се научат. Не същото важи за част от вашите обаче, които и човек да убият пак няма да им дреме, все пак за това са отишли. А това, че не могат да кажат и 5 човек от обтора не е важно. Ти изглеждаш много свестен и едва ли на теб трябва да ги говоря тези неща, но такива хора просто не са за защитаване, без значение от кой отбор са. Пак казвам тук никога не е имало никакви проблеми и са ми смешни тези твърдения, че тия стюарди едва ли не са били там да ги бият без никаква причина.

да попитам, защо винаги цска като отиде някъде и след мача феновете им излизат с това "биха ни с палки, с лопати, ръгаха ни с ножове"?
Искам мирните и трезвомислещи фенове на Цска (сигурен съм че има такива) да излезнат и да кажат защо преди мача 5 фена с бутилки в ръка и бомбички предизвикваха нагнетяване на напрежението пред входа за влизане преди мача откъм лъва?
Стойте си в голямото село и не ми се оправдавайте че някой ви е бил понеже имам инфо че 5 на 5 сте били доста понабити ама това е то публиката на ЦСКА.... голяма, величествена, готова да обърне всеки един мач с подкрепата си но същевременно с това скарана с доброто поведение и правещи се на мъже като са стотици или хиляди като са 10 човека им лъсват гащите така както лъсват тия на футболистите им в края на Август месец.
Лумпени!!! стойте настрана от футболните градове, дрогирайте се по полянките в София футбола е за феновете а не за ВАС!
Малък град, голям ад.... добре дошли в Разград.
Искам мирните и трезвомислещи фенове на Цска (сигурен съм че има такива) да излезнат и да кажат защо преди мача 5 фена с бутилки в ръка и бомбички предизвикваха нагнетяване на напрежението пред входа за влизане преди мача откъм лъва?
Стойте си в голямото село и не ми се оправдавайте че някой ви е бил понеже имам инфо че 5 на 5 сте били доста понабити ама това е то публиката на ЦСКА.... голяма, величествена, готова да обърне всеки един мач с подкрепата си но същевременно с това скарана с доброто поведение и правещи се на мъже като са стотици или хиляди като са 10 човека им лъсват гащите така както лъсват тия на футболистите им в края на Август месец.
Лумпени!!! стойте настрана от футболните градове, дрогирайте се по полянките в София футбола е за феновете а не за ВАС!
Малък град, голям ад.... добре дошли в Разград.