ШЛ | Лудогорец - ПСЖ | 28.09.2016г. 21:45ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: ШЛ | Лудогорец - ПСЖ | 28.09.2016г. 21:45ч.

Мнениеот Lyubooo » 29 сеп 2016 07:36

Супер мач за гледане беше! Браво!
Имаше и обрат, което много се нрави на тото-джиите.
Лудогорец показаха, че са сила! За съжаление все още крехка сила. Можеха да си бият с лекота, но дребни детайли показаха кой какъв е, и защо е такъв!
Поздравления и благодаря за тръпката да видя български отбор да играе наравно с европейските грандове!

Иначе, 2 засади в една и съща зона и 3-тата вече е гол, статично положение и Кавани е оставен сам самичък, следва добра засилка, отлично пласиране и гол, Моци да поработи върху литването на вратаря, че снощи се изложи като софийска кифла. И естествено най-големия дефицит от снощи - контра-атаката, толкова много възможности, и съответно толкова много комичен брак, че човек да си помисли, че сте продали мача!

Очаквам с нетърпение следващия мач!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 29 сеп 2016 07:42

gacobacov написа:
ShooterMan написа:Всеки иска да се забавлява. Примерно не мога да прочета такива наркомански мнения на фенове на Ботев Пд, Локо Пд, Берое и т.н., докато от вашите неадекватници идват на кило. Особено яко е преди мачове като този със Звезда - Кангааааа, Гелор Кангаааа, гооооооол.....после унилост хахахахаха :lol: . Всеки се ебава с тези, дето падат низко, а вие мой човек - УДАРИХТЕ ВСИЧКИТЕ ДЪНА НА ПОЗОРА - припознаване на селяни, наркоман президент съден за ДДС, Мура, Зимбру....всеки се е*ава с вас, не съм само аз, ВСИЧКИ ВИ СЕ СМЕЯТ, така, че свиквай :lol:

За да се забавляваш от псувните и моментното неразположение на някой друг, това значи че този някой много те е комплексирал в миналото, друго обяснение няма, колкото и да въртиш и сучеш ;) Примерно ние като бием, въобще не ми пука как и докъде му е бръкнало в здравенцето на някое селско бекче, че чак и в личния форум да му влизам, втф :lol: А припознавачите са само жалки бояджийчета като теб, къде днеска са от един, утре от друг, важното е да бие, нема значение турски ли е, цигански ли е, арабски ли е. Утре Гела ги зарязва и палячета като теб ще забравят, че такъв отбор е съществувал. Такава е съдбата на фирмените тимчета и производните им. ;)

Правилно,утре пашата на измисления минус София като го няма,и Чавдар-Микре отива в небитието. :lol:
Такава е съдбата на на измислените отбори!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 29 сеп 2016 08:03

Сега, като гледах мача на спокойствие, остава известно разочарование... не знам дали можеше да ги бием, но равния по си прилягаше :( До 20-та мин.- доста приличен футбол и след гола - кофти, което не е новост! За добър мач на Лудогорец в ЕКТ, първо трябва да инкасират, което да ги "включи" !Френския отбор не ми допадна, като игра...все пак може да им се вземе нещо в Париж /по традиция;)/ :idea:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 29 сеп 2016 08:07

KalinS37 написа:
Долно уйно написа:Официална статистика
Attendance: 17,155

[wrapimg=]https://s21.postimg.org/5rn8std2f/14359241_10207053703287767_1729790120653467773_n.jpg[/wrapimg]

На мен стадионът ми се вижда препълнен. :lol:

За по-голяма "достоверност" ти трябва ...шот, от19.30ч. ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 29 сеп 2016 08:51

Лудогорец заслужават респект. Да им се присмиваме и подиграваме е глупаво. Факт - постигнаха много.

Едно време каквото било - било. Няма да се върне. Нито Ботев ще бие пак Барселона и Байер, нито ЦСКА или Левски ще стигнат четвърт или полуфинали...

Единствено съжалявам, че нямаме читави български футболисти, които да ни радват с присъствието си на терена. Трябва бразилци и холандци с африкански корени да вземат български паспорти, че да видим някакво подобие на футбол.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 29 сеп 2016 08:58

Винаги съм твърдял, че Лудогорец е бизнес, а не футболен проект. Целта е влизане в групите на ШЛ, за да се спечелят добри пари за нашите бизнес стандарти, а оттам нататък - ако нещо падне! На този фон момчетата от този отбор снощи играха достойно, използваха това, че ПСЖ трудно влезе в мача, опитаха се да наложат бърза игра по тревата, като с риск да получат попадение рисковано разиграваха пред пенала си, за да свалят топката, имаха и успехи в прегрупирането в средата на терена. Но трябва да разберем, че в състава на ПСЖ има много здрави, пъргави, бързи високо-технични играчи с най-важния компонент - игрова ефективност. Нашият Лудогорец страда от недостатък, който трудно може да бъде забелязан в тромавите игри в нашето първенство - нямат физика, ръст и широта на действието да затруднят стойностен, як противник в средата на терена, пускат прекалено близо до вратата си, а играчите на ПСЖ са способни да сътворят матови комбинации от такава дистанция с бързина, сила и владеене на елементите на играта. Ключът за успеха на Лудогорец снощи, според мен, беше да не допуснат гол във вратата си, но предвид горното, щом французите си намериха играта, това стана неизбежно.
Но аз бих искал да поздравя момчетата от Разград, че дадоха всичко от себе си, направиха някои впечатляващи неща и въпреки обективните си негативи бяха на път да вземат нещо от мача - в крайна сметка кой как играл, какви дефекти имал - броят се точките! Не бива да се сърдим и на Моци за дузпата! Нека да не забравяме и факта, че Лудогорец измива пред Европа срама ни от безобразната работа у нас с подрастващите футболисти, създавайки съвсем друго впечатление.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 29 сеп 2016 09:17

Факт е, че Лудогорец направи най-слабият си мач в ЕКТ този сезон.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 сеп 2016 09:23

Силичките стигнаха за едно полувреме. Според мен беше грешно лудогорци да се хвърлят така с главата напред от първата минута, но така са решили, така са направили. ПСЖ не са в най-добрата си форма, но и така класата си каза думата. Срещу такива отбори се играе умно и търпеливо, но от друга страна разбирам желанието на лудогорци да се надиграват с най-големите отбори. От мен поздравления за опита въпреки загубата. :) Имат голям шанс да се преборят с Базел за третото място и в ЛЕ да направят нещо повече. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 29 сеп 2016 09:31

Има го и друго - забелязвам, че когато Дерменджиев събере Вандерсон, Кафу и Мисиджан в нападение нищо не става. Трябваше по-рано да пусне Кешеру или Кишада. Ако си спомняте Роман Безяк - през целият мач не спираше да тича и да притеснява противниковият отбор.
Също Лукас Саша може би беше по-добрият вариант вместо Анисе.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 сеп 2016 09:33

ShooterMan написа:затова и цяла България се кефи на Лудогорец, щото вижда комунистически жалкари ЦСКА минус София и Левски натикани и осмяни...45 години купувате, "Агата" купува само 5 и ви сложи в малкото си джобче хахахахахаха

Абсофакинлютли 8-)
Голям кеф е да гледаш червено-синята гмеж смачкана и дълбоко комплексирана :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”