Цървена Звезда – Лудогорец - 2:2 (2:4 aet)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

И в следващия кръг отива.....

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Re: Цървена Звезда – Лудогорец | 2.8.2016 | 21:30ч.

Мнениеот thisisthelife » 03 авг 2016 00:58

Голям кеф да гледаш сърбите н*****и насред "великият" стадион. Не знам каква публика сънуват, то на мач между Скрита сила Мъдрево и Тъпчилещово ще има по-добра атмосфера сигурно. Големи закани, големи подигравки, но от високо се пада най-грандиозно. И се видя "великата публика" как преждевременно напуска стадиона. Смях. Честито на Лудогорец! Заслужиха си продължаването. Но...... всички тези милиони и не можете да намерите един свестен ЦЗ. Тоя Пластун не знам с какво е по-добър от Терзиев. В такъв важен мач си изкарваш два жълти картона за 1 минута - на това му се вика безобразие и пари на вятъра. Да връщат Керчев и това е.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 авг 2016 00:59

Реално и двата мача трябваше да си ги бием . Драмите ми идват вече в повече . Тоя Пластун сме го взели без да го гледаме май .
Да видиш 50 000 празен стадион 10 минути преди края на мача . :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 03 авг 2016 01:01

Dani Kiki написа:Това ще е краят на проекта Лудогорец! Две години без европейски мачове са твърде много дори за парите на Киро Параходчето! Какъв е смисълът да си мерят пи*ките с възродения от далаверите Микренски гном в измислената Първа лига? Гелосания разпродава каквото може, за да избие някой лев и футбола в Разград беше до тук.
На "Лудогорец Арена" отново ще пасат овце и крави, а трибуна "Моци" ще тъне в бурени....

Н**** ли се? :lol:

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 03 авг 2016 01:02

Идвали са на Маракана Реал, Барса, Милан, Байерн, но никога не сме играли такъв БУНКЕР като срещу българите :mrgreen:

Криво-ляво, може да не сто процента вялно, но това е смисълът.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 авг 2016 01:03

Едно голямо браво. А сега сърбите да ходят да поливат терена вече, може и фойерверки да запалят.
И да се порадваме и на сръбски...
http://aliez.tv/video/36951/zyaup92a/

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2016 01:08

thisisthelife написа:Голям кеф да гледаш сърбите н*****и насред "великият" стадион. Не знам каква публика сънуват, то на мач между Скрита сила Мъдрево и Тъпчилещово ще има по-добра атмосфера сигурно. Големи закани, големи подигравки, но от високо се пада най-грандиозно. И се видя "великата публика" как преждевременно напуска стадиона. Смях. Честито на Лудогорец! Заслужиха си продължаването. Но...... всички тези милиони и не можете да намерите един свестен ЦЗ. Тоя Пластун не знам с какво е по-добър от Терзиев. В такъв важен мач си изкарваш два жълти картона за 1 минута - на това му се вика безобразие и пари на вятъра. Да връщат Керчев и това е.

Паломино е още по-зле от всичките изброени :)

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 03 авг 2016 01:11

Обичам Левски написа:
thisisthelife написа:Голям кеф да гледаш сърбите н*****и насред "великият" стадион. Не знам каква публика сънуват, то на мач между Скрита сила Мъдрево и Тъпчилещово ще има по-добра атмосфера сигурно. Големи закани, големи подигравки, но от високо се пада най-грандиозно. И се видя "великата публика" как преждевременно напуска стадиона. Смях. Честито на Лудогорец! Заслужиха си продължаването. Но...... всички тези милиони и не можете да намерите един свестен ЦЗ. Тоя Пластун не знам с какво е по-добър от Терзиев. В такъв важен мач си изкарваш два жълти картона за 1 минута - на това му се вика безобразие и пари на вятъра. Да връщат Керчев и това е.

И той наистина една дантелка.... Терзиев от един мач на националите (в който от до всички бяха плачевни) го изкараха най-големия некадърник. Днес се видя, че тия скъпи покупки Пластун и Паломино са тотал щета и още по-зле. Аз ако съм ще залагам на Керчев, или Терзиев. Така и така с нищо не отстъпват на горните двама.... освен по заплати най-вероятно.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 авг 2016 01:14

Обичам Левски написа:

Според мен централни ще са Моци и Паломино. Аржентинеца има качества, още не се е сработил и аклиматизирал. Пластун резерва, Терзиев в Левски, Керчев...кой знае къде.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 авг 2016 01:16

dream team написа:Идвали са на Маракана Реал, Барса, Милан, Байерн, но никога не сме играли такъв БУНКЕР като срещу българите :mrgreen:

Криво-ляво, може да не сто процента вялно, но това е смисълът.

Ми знаеха си хората за кво става въпрос, че ако се отворят са загинали. Само дето не можаха да се затворят, нищо че имаха желание. Божович каза след мача, че са направили врло више глупости, та да могут да отстранат таква учена репрезентация.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Лудогорец”