Vladislav написа:Не можеш да знаеш кой ще спечели 11:11. Просто мача е друг. Така както можеше да не спечели Лудогорец, така можеше и да спечели по- убедително.
Такива картони се дават. Не казвам че е кристален, не казвам че не е леко пресилен, но такова нещо се вижда нерядко например в Англия.
Няма значение колко гола има Минев в нац. отбор. Важното е че вчера вкара. ... От Лудогорец играят двама или трима в нац. отбор. Едва ли точно те са най- не намясто. Там проблемите са други и мисля че всички знаят къде са.
И накрая... зарадвайте се на победата на бългаския отбор бе, мамка му. Няма да станете по- малко левскари, цесекари или каквито и да е.
Ми Базел цяло полувреме играха по-добре от Лудогорец.
Това безцелно изритване им изяде главата.
Не можеш да се биеш в гърдите,че имаш половин национален отбор,а тази половина не показва и 10 % от това,което показва в клубния.
Няма оправдание за такова поведение. И не искам да ме разбирате погрешно. Отнася се за всички футболисти. Тези на Лудогорец и останалите. И ако играещите в чужбина,не ги виждаме как играят в клубовете си,но при тези на Каузата просто се набива в очи.