Лудогорец - Базел - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец - Базел

Мнениеот subzero » 23 окт 2014 19:58

Vladislav написа:Не можеш да знаеш кой ще спечели 11:11. Просто мача е друг. Така както можеше да не спечели Лудогорец, така можеше и да спечели по- убедително.
Такива картони се дават. Не казвам че е кристален, не казвам че не е леко пресилен, но такова нещо се вижда нерядко например в Англия.
Няма значение колко гола има Минев в нац. отбор. Важното е че вчера вкара. ... От Лудогорец играят двама или трима в нац. отбор. Едва ли точно те са най- не намясто. Там проблемите са други и мисля че всички знаят къде са.
И накрая... зарадвайте се на победата на бългаския отбор бе, мамка му. Няма да станете по- малко левскари, цесекари или каквито и да е.

Ми Базел цяло полувреме играха по-добре от Лудогорец.
Това безцелно изритване им изяде главата.
Не можеш да се биеш в гърдите,че имаш половин национален отбор,а тази половина не показва и 10 % от това,което показва в клубния.
Няма оправдание за такова поведение. И не искам да ме разбирате погрешно. Отнася се за всички футболисти. Тези на Лудогорец и останалите. И ако играещите в чужбина,не ги виждаме как играят в клубовете си,но при тези на Каузата просто се набива в очи.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 23 окт 2014 20:02

subzero написа:Съдбата си го върна.
След Ливърпул и Реал,Съдбата пак целуна Зализания.
Честита победа. Заслужавате радостта си.
Дано е за последно. ;)
Лудогорец нямаше да спечели при равни футболисти на терена,но това не омаловажава победата им.
Друг е въпроса дали за подобно влизане ще дадат картон на Лудогорец в България.
Още повече червен.
Другото,което се питам е колко удара към вратата има Минев за националния отбор и защо футболистите на Каузата играят по разлчиен начин в Европа и в националния отбор ??
И третия въпрос е Кога ще спрете с това "Българи-юнаци"? Не стига,че рядко се чувахте,ами да бяхте подкрепяли обора си.
И ще завърша с това с което започнах,честита победа.

И защо се надяваш да е запоследно? Защото "копърките" играха за последно в А предния сезон ли? Виждам, че много те е яд за моментното състояние на любимците ти, но по-скоро трябва да се радваш, че български отбор е постигнал нещо. Аз пък се надявам другите в А групата да се стегнат и да са достойна конкуренция. Надявам се да има и един бургаски отбор в групата. Надявам се и Лудогорец да имат още успехи. Надявам се на развитието на родния футбол. Та защо искаш да е за последно? Това е чиста омраза и нищо повече. Не печелиш нищо. Нито Черноморец го прави - те вървят към В и Лудогорец не им е никакъв конкурен. Очакват ги Банско и Добруджа.

Стой си с хейта. Не ти се отразява добре със сигурност. Омразата не е помогнала никому. Българинът за съжаление много мрази хората, които могат, знаят и имат постижения, вместо да се води бележки, да ги уважава и следва (не казвам да ги величае) и дори надминава! Най-малкото, дори това да не прави, може просто да си гледа своята работа и да работи по нея, вместо да плюе другите. Затова не постигаме нищо като нация от години. Твърде много такива хора има.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 окт 2014 20:11

matador1 написа:
Дано е за последно. ;)
Лудогорец нямаше да спечели при равни футболисти на терена,но това не омаловажава победата им.
Още повече червен.
Другото,което се питам е колко удара към вратата има Минев за националния отбор и защо футболистите на Каузата играят по разлчиен начин в Европа и в националния отбор ??
И третия въпрос е Кога ще спрете с това "Българи-юнаци"? Не стига,че рядко се чувахте,ами да бяхте подкрепяли обора си.

И защо се надяваш да е запоследно? Защото "копърките" играха за последно в А предния сезон ли? Виждам, че много те е яд за моментното състояние на любимците ти, но по-скоро трябва да се радваш, че български отбор е постигнал нещо. Аз пък се надявам другите в А групата да се стегнат и да са достойна конкуренция. Надявам се да има и един бургаски отбор в групата. Надявам се и Лудогорец да имат още успехи. Надявам се на развитието на родния футбол. Та защо искаш да е за последно? Това е чиста омраза и нищо повече. Не печелиш нищо. Нито Черноморец го прави - те вървят към В и Лудогорец не им е никакъв конкурен. Очакват ги Банско и Добруджа.

Стой си с хейта. Не ти се отразява добре със сигурност. Омразата не е помогнала никому. Българинът за съжаление много мрази хората, които могат, знаят и имат постижения, вместо да се води бележки, да ги уважава и следва (не казвам да ги величае) и дори надминава! Най-малкото, дори това да не прави, може просто да си гледа своята работа и да работи по нея, вместо да плюе другите. Затова не постигаме нищо като нация от години. Твърде много хора има.

Аз имам един любим отбор и се радвам само на неговите успехи. Като няма не се радвам.
Много станахте тези дето ми правите психо портрет тука в тоя форум.
Земете се съберете в нЕкой форум за взаимопомощ.
Не понасям Лудогорец. Имам си причини. Ти вероятно не харесваш някой отбор. Обвинявам ли те за това ?? Гледам си фен на Германия. Обвинявам ли те в това,че не си сложил България в подписа си ??
Всеки има право на мнение и никой не е длъжен да се носи по модната вълна.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

slavchoshumanov
Контакти:

Мнениеот slavchoshumanov » 23 окт 2014 20:20

Мога да кажа само едно нещо за Лудогорец- ПОКЛОН ВЕЛИКИ СТЕ!

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 23 окт 2014 22:22

Голям Лудогорец кефи България. 8-)
Ако спечели и реванша, направо се бори за продължаване в ШЛ
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 23 окт 2014 22:27

Базел напоследък ми стават симпатични.
Първо, миналата година пратиха Лудогорец в ЛЕ, където спечелиха евопейска група.
Второ, миналото издание на евротурнирите отстраниха Макаби ТА, пряк конкурент на Лудогорец за поставен статус в трети кръг на ШЛ
Трето, това, което съдиите отнеха на Лудогорец срещу еврограндовете, именно срещу Базел Лудогорец си го взе обратно. 8-)
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 23 окт 2014 22:29

[offtopic]
subzero написа:
matador1 написа:
Дано е за последно. ;)
Още повече червен.

Стой си с хейта. Не ти се отразява добре със сигурност. Омразата не е помогнала никому. Българинът за съжаление много мрази хората, които могат, знаят и имат постижения, вместо да се води бележки, да ги уважава и следва (не казвам да ги величае) и дори надминава! Най-малкото, дори това да не прави, може просто да си гледа своята работа и да работи по нея, вместо да плюе другите. Затова не постигаме нищо като нация от години. Твърде много хора има.

Аз имам един любим отбор и се радвам само на неговите успехи. Като няма не се радвам.
Много станахте тези дето ми правите психо портрет тука в тоя форум.
Земете се съберете в нЕкой форум за взаимопомощ.
Не понасям Лудогорец. Имам си причини. Ти вероятно не харесваш някой отбор. Обвинявам ли те за това ?? Гледам си фен на Германия. Обвинявам ли те в това,че не си сложил България в подписа си ??
Всеки има право на мнение и никой не е длъжен да се носи по модната вълна.

Звучиш много жалко.[/offtopic]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 23 окт 2014 23:05

Мнениеот subzero на 23 Окт 2014 16:54

Съдбата си го върна.
Дано е за последно. ;)

Е, Дака жив ли си бре ??? Не се ли спомина от мъка от "любимият" ти отбор !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И пак проклинаш ЗЕЛЕНИТЕ !!! Комплекси явно ! И един съвет от бат Ицо. Пожелай си собственик, като "зализания", а не като ИЗРОДА !!!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 23 окт 2014 23:08

Казвате, че левскари и цскари са се комплексирали от Лудогорец, но всяко второ мнение е за тях. Не може да се зарадвате без да ги споменете. Кои са комплексираните ? Вие!

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 23 окт 2014 23:13

BRF написа:
matador1 написа:Ми нека го нареди. Не ги ли виждате как играят националния. Сигурен съм, че ако той ги нареди нещата ще са поне с идея по-добре. Директно да го направят шеф на БФС.

Направо министър-председател да става!

Не може,това място си е заплюто за Апашо..

Върни се в “Лудогорец”