EuroGorets написа:chakalat написа:visentii написа:mozart написа:Виж приятел, не съм прочел тук някой да оспорва постиженията ви в миналото.
@mozart ти сериозно ли?Аз не пиша празни приказки,ето да се убедиш:matador1 написа:Това на 100% показва, че Лудогорец е светлинни години пред ЦСКА и вече им надмина цялата над 65 годишна клубна история за няколко сезона!matador1 написа: Лудогорци вече направиха много повече. Никога не е имало по-успешен български отбор.
...и този смешник не е единствен...както казах не се учудвайте,че половин България ви мрази...високо литнахте,ама то каквито шефовете на отбора,такива и "феновете"...
Да си пожелаем успех за Лудогорец и повече мълчание от "феновете" му.
Кви фенове бре човек ... ако има такива може ли да ми кажат за кой отбор бяха преди 5 години.Ще видиш смях на домакинските им мачове с Ливърпул и Реал ще са като гости освен ако не мобилизират целия Разград и всичките служители на боса
Аз! Бях фен на Левски и още гледам всеки мач на Левски, който мога, но Лудогорец има стил, който не съм виждал в Българския футбол мноооого отдавна, затова вече съм фен и на тях! Проблем? Общо взето не подкрепям Лудогорец само срещу Левски, но много ме кефи как дъни ЦСКА под път и над път и как злобеете по въпроса
П.П. И да, първо мнение ми е. И?
Първо не съм фен на ЦСКА тъй че няма какво да злобея.Ако си си направил акаунт само за да покажеш че може да има такива хора това е доста тъжно.Ако "стила" на Лудогорец те впечатлява толкова значи е по -вероятно да гледаш футбол от толкова време колкото съществува на домусчиев развлечението.А като фен на колко мача на Лудогорец си бил? Знаеш ли тяхна песен(съдейки по предаванията по тв на Лудогорец песента е "Българи юнаци "....)? Имаш ли техен екип,шал?Като усети че в малкото градче нещата не стават както преди години Илиев смени Кюстендил с Пловдив или му писне и зареже всичко кой ще подкрепяш? Хора дето до вчера синхронното плуване им е бил любим спорт нямат много права да говорят за футбол и що е тва футболен фен