Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот BEROE_StZ » 01 сеп 2014 00:20

3latan написа:
BEROE_StZ написа:
snakebite написа:Слабичък мач, от това което видях дузпа за нас няма, както няма и за Берое....
Все пак и на Стяуа срешу нас свириха несъществуваща дузпа, приемете че съдиите свирят за по-силните - не знам защо го правят...
Никой не им е виновен на Берое че отпред имат две дръвчета като Мапуку и Венци, иначе ни зашиваха поне три гола с тази наша защита..
Странен състав от треньора, странни смени,
Пускането на слаби защитници на фона на Терзиев и Моци, като Сашо и Барт, както и дебютанта Василев който е пълна щета напред срещу яки и бързи играчи като беройци е самоубисйтво и то почти се получи.
Гошо Дерменджиев просто е слаб треньор...
Ако продължаваме с това темпо , титла няма да видим....
Не издържаме физически, психически, напрежението е голямо...
Ако не играехме в евротурниите щяхме да сме шампиони с около 15 точки разлика, но сега ще е много трудно. Повече грешки не трябва да правим до края на сезона, което ми се вижда невъзможно...
Предполгам още с Ботев Пловдви ще направим нов хикс, щото ще се пазим за Анфиийлд

Колега поне едно картонче да ви беше вдигнал СтТ, ама как да вдигне - ще остане без тлъстия хонорар от Домуса.... :mrgreen:
Най-противното отборче сте. Както казва Санди - факт... :mrgreen:
Видно е от мненията за мача - "уважени" сте от цялата палитра фенове на отбори от А група- :mrgreen:

С марулите от Ст. Загора винаги сме били на нож,но тази вечер лично аз исках да ви бият, въпреки че щяха да ни изпреварят.Грандоманщината на Киро Гела ще ви докара до там,че "върлите" ви фенове освен кренвирши ще почнат да ядат и бой!

Колега хайде без марули и перушина :mrgreen:
Сега очаквам да ги намачкате в Пловдив и заради нас.
Успех на Ботев срещу Биовет :)
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 01 сеп 2014 00:21

Рядко може да се види, такова обединение на фенове срещу един отбор, този на Разград....Вярно е обединител на нацията....
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 01 сеп 2014 00:26

BEROE_StZ написа:онорар от Домуса.... :mrgreen:

Колега хайде без марули и перушина :mrgreen:
Сега очаквам да ги намачкате в Пловдив и заради нас.
Успех на Ботев срещу Биовет :)

Аз също им пожелавам успех. Между другото, откакто бега Цветан Василев с парите и направиха лятната разпродажба, въпреки овчеглавия, станаха симпатично отборче :)
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 01 сеп 2014 01:18

snakebite написа:
BadBoy написа:При положение, че следват 13 дена пауза от какъв зор се дава почивка на основни играчи ми е много интересно, а ако тези играчи не могат да изкарат два мача на високо ниво през 4 дена по-добре да сменят професията.

И аз това се чудя. Дерменджиев тотално опропасти мача...
Моци и Дяков липсваха много, това са двама от лидерите..

Може би така са ги блъскали с химия, че сега да не могат да играят.

Иначе се замислете над това, че все повече ставате съдийски отбор. Не е красиво. А и е вредно.

Reckless

Мнениеот Reckless » 01 сеп 2014 03:42

CSKA 78 написа:Положението на Мапуку и неговият удар в гредата,ще има подобни положения за Реал М. умножени по 100(или поне умножени по 20).Та,Лудогорец не могат да се справят с Берое в бели фанелки,камо ли с "белите" от Испания, въобще къде са тръгнали в групите на ШЛ да играят?!

Как къде са тръгнали !? Бият наред и влизат в групите на ШЛ ! Или някой ги вкара с връзки там ???
Който може, играе в ШЛ ! Който не може, да си мълчи и да не става смешен с подобни глупави въпроси !

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 01 сеп 2014 06:34

Не следя дискусията за мача, но на Домусчиев ще му се наложи да "уволнява" още един журналист неподържащ "националната кауза" - Лудогорец......Как може този дето вземаше интервюто от Петьо Хубчев да каже, че нямаше дузпа?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 01 сеп 2014 08:00

Тези верно станаха обединители на нацията :shock:
Такова обединение против тях не се беше случвало от времената на ВИС 2 :lol:
Само тия от Локо Пд още са зад тях, но и те като отнесат по някоя секира ще вият на умряло.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 01 сеп 2014 09:15

Bate_Mitko написа:
snakebite написа:Слабичък мач, от това което видях дузпа за нас няма, както няма и за Берое....
Все пак и на Стяуа срешу нас свириха несъществуваща дузпа, приемете че съдиите свирят за по-силните - не знам защо го правят...
Никой не им е виновен на Берое че отпред имат две дръвчета като Мапуку и Венци, иначе ни зашиваха поне три гола с тази наша защита..
Странен състав от треньора, странни смени,
Пускането на слаби защитници на фона на Терзиев и Моци, като Сашо и Барт, както и дебютанта Василев който е пълна щета напред срещу яки и бързи играчи като беройци е самоубисйтво и то почти се получи.
Гошо Дерменджиев просто е слаб треньор...
Ако продължаваме с това темпо , титла няма да видим....
Не издържаме физически, психически, напрежението е голямо...
Ако не играехме в евротурниите щяхме да сме шампиони с около 15 точки разлика, но сега ще е много трудно. Повече грешки не трябва да правим до края на сезона, което ми се вижда невъзможно...
Предполгам още с Ботев Пловдви ще направим нов хикс, щото ще се пазим за Анфиийлд

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Щели да сепазят за Анфийлд, ха ха ха...............................!

Девственици! :twisted:
105 години / 4 поколения ботевисти!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 сеп 2014 09:38

Дали Домусчиев притиска,заплашва или плаща на съдиите аз не знам.Но,че с поведението си те правят"мечешка услуга"
на клуба съм сигурен.Даже би трябвало да свирят всички спорни положения в мачовете в полза на противниковия отбор.
Само по този начин ще подготвят футболистите за европейските мачове,които ги очакват.

Pantera12
Контакти:

Мнениеот Pantera12 » 01 сеп 2014 09:52

Честито! Лудогорец се превърна в най-мразения отбор в България. Напълно заслужено.

Върни се в “Лудогорец”