Локомотив (Москва) обяви контрола срещу българския шампион и един от лидерите в класирането Лудогорец. Приятелската среща ще се проведе на 8 февруари в Кадис по време на лагера на двата отбора в Испания.
http://www.fclm.ru/ru/info/news/index.php?id_4=23007
Добра контрола.Локомотив са втори в Русия след Зенит.
Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
tsonpen написа:Soul_VB написа:Сериозно ли вярваш, че Иван Стоянов ще получи шанс за изява в Лудогорец? Единственият шанс е, недай си боже, да се изпоконтузят всички останали алтернативи. В противен случай - примерът с Емо Гъргоров според мен е доста показателен с това как се действа при изтичащ неподновен договор на застаряващи играчи, без значение какъв принос са имали до сега.
Да си ходят заедно с Бакалов. В противен случай ще е поредна недобра стъпка в зимната селекция (предвид високите им заплати и никаквият потенциален принос) наред с това, че имат пари, пък не ги харчат .. а не е като да няма място за подобрения.
Венци Христов и Манолев са задължителни .. и пак хартисват пари за един играч от класата на Йоунес.
Сега треньорът е друг, ситуацията също. Не мисля, че ще спрат Стоянов да играе, ако си върне формата.
Колкото до Венци Христов - според мен Безяк остава и това е причината да не бъде привлечен. Не е изключено и играчът да е проявил предпочитание. Реално не се знае наистина къде е по-добре за него. При по-малката конкуренция в ЦСКА би блеснал по-добре. Но пред кого? А и в такава несигурност в червения клуб, за мен е лекомислено да ходи там.
За Манолев е ясно, Стоев го каза - десните крайни защитници са достатъчно и са добри.

Иван е вече затворена страница. Сега като изпусне и подготовката, няма го броят за жив.. директно става дори след Бакалов.. 
От селекцията мисля, че няма какво повече да се иска. Видя се, че този прозорец няма да вземем АМ и ЛБ
Така че вероятно това ще ни е състава.
В оставащите 7 мача от подготовката, дано се налага повече Луму, защото това момче ако се сработи и свикне сотбора в комбина с Мисиджан ще е страшно.. прекалено много скорост на 1 място е това..

От селекцията мисля, че няма какво повече да се иска. Видя се, че този прозорец няма да вземем АМ и ЛБ

В оставащите 7 мача от подготовката, дано се налага повече Луму, защото това момче ако се сработи и свикне сотбора в комбина с Мисиджан ще е страшно.. прекалено много скорост на 1 място е това..
kev1n написа:Иван е вече затворена страница. Сега като изпусне и подготовката, няма го броят за жив.. директно става дори след Бакалов..
От селекцията мисля, че няма какво повече да се иска. Видя се, че този прозорец няма да вземем АМ и ЛБТака че вероятно това ще ни е състава.
Дааа!Майната им на Бакалов и Стоянов!Да живеят Вура и Луму

Ако от комбината Мисиджан-Луму не излезе нещо "страшно",може да излезе нещо смешно,така че няма за какво да се притеснявате!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- D.Georgiev
- Контакти:
BRF написа:kev1n написа:Иван е вече затворена страница. Сега като изпусне и подготовката, няма го броят за жив.. директно става дори след Бакалов..
От селекцията мисля, че няма какво повече да се иска. Видя се, че този прозорец няма да вземем АМ и ЛБТака че вероятно това ще ни е състава.
Дааа!Майната им на Бакалов и Стоянов!Да живеят Вура и Луму!
Хайде за Луму още нямам изградено мнение, но да. По-добре чужденци, на които им се играе, отколкото българи, които мислят за всичко останало, но не и за футбол. Щом това им е отношението - майната им.
Последна промяна от D.Georgiev на 23 яну 2014 21:43, променено общо 1 път.

BRF написа:kev1n написа:Иван е вече затворена страница. Сега като изпусне и подготовката, няма го броят за жив.. директно става дори след Бакалов..
Нали знаеш израза "Равни възможности". Колко време се чака Бакалов и И.Стоянов да се разиграят. Е, Стоянов поне проблясва от време на време, но като отчетем колко пъти е разочаровал, не излиза сметката. Бакалов пък си беше познатата картинка в контролата. Забива се в двама защитници, лъже, лъже докато го затворят и върне топката назад. Прозрачно ясно, че няма никаква идея.
Оказва се, че тези чужденци не губят времето на отбора и са ефективни. Дали Стоичков са го пренебрегвали, че е чужденец. Хайде да обърнем така нещата.
И все пак, въпреки тази конкуренция, в отбора има 3-4 българи, които са несменяеми титуляри.
[center]
[/center]

Те са титуляри и в национала - Стоянов, Дяков, Данчо, Александров, Златински, скоро и Мишо.. Терзиев капитан на маките.. нека имаме чужденци.. ама другите отбори от А гурпа общо нямат толкова национали така че..
ФАКТ!
цифрите като говорят.. 

^Терзиев ако продължава да играе толкова стабилно скоро ще е титурял и при мъжете в националния отбор с оглед контузията на Иван Иванов и слабата форма на Николай Бодуров.
[center]R.I.P[/center]
D.Georgiev написа:BRF написа:kev1n написа:Иван е вече затворена страница. Сега като изпусне и подготовката, няма го броят за жив.. директно става дори след Бакалов..
Хайде за Луму още нямам изградено мнение, но да. По-добре чужденци, на които им се играе, отколкото българи, които мислят за всичко останало, но не и за футбол. Щом това им е отношението - майната им.
Няма проблем!Щом това ви е отношението,кой съм аз да ви съдя