ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец
Жалко! Явно един евроидиот не ни стига 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Недоумявам. Безумие. Още ми виси мандибулата...Трябва да положиш свръхусилия за да загубиш спечелен мач и то с човек повече.
Вина за двата гола имат Петев и Вл. Стоянов. Последния е най-хазартния вратар, който помня.

Вина за двата гола имат Петев и Вл. Стоянов. Последния е най-хазартния вратар, който помня.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
В момента в който Петев каза отбора да се прибере и се видя 
същото беше и при 2та мача с Загреб, трябва да бъде отстранен веднага този човек дори и преди реванша ! мача си завършваше 0-1 само от глупостта му ще си играем отново само в нашата кочина ...

същото беше и при 2та мача с Загреб, трябва да бъде отстранен веднага този човек дори и преди реванша ! мача си завършваше 0-1 само от глупостта му ще си играем отново само в нашата кочина ...
Този Петев просто ми скъса нервите! Вместо Лудогорец да беше тръгнал напред и вкарал втори гол, което щеше да реши мача още преди реванша, сега ще трябва да гони дивото във втория мач. Все пак 2:1 не е лош турнирен резултат, за мен Лудогорец все още има много добър шанс да продължи напред. Пожелавам ви успех, ще ви стискам палци и на реванша и не обръщайте внимание на жалките провокаторчета - те ще си умрат дребни и незабелязани.
- alexveselinov
- Контакти:
durex написа:Няма такива малоумници или не няма такъв малоумник треньор като Петев
И двете са верни

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
OOP написа:Каква поредна футболна драма.....селски отбор, селски манталитет....за феновете им каквото и да кажем ще е малко
Пич още ти е мокро от Иртиш, на другите се подиграваш...

Абсолютно никакъв шанс Лудогорец да продължи след такова изпълнение, Слован ще си правят гаргара с тях на реванша.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Това го може само Български отбор по най-идиотския начин да отпаднеш още имат шанс Лудогорец но като гледам как играе Холенар не съм голям оптимист.
Seichov написа:Резултата е добър, тука Лудогорец бият поне 2-0! Така че спокайно, а за сравняване с евроидиотите да не говорим, къде са Слован, къде е Иртиш-смешници!
що не млъкнеш,а....2-0 ама за слован,а пич....голям патриот си
Варна мрази софия
Мизерия, позор, евнуси, безкадърен треньор, какви мъже са тия... няма толкова жалка и страхлива игра в последните минути... аз съм потресен, не знам на феновете на лудогорец какво ви е... даже ми е празно, не знам как да опиша случилото се... не може да се асимилира такава глупост