Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Разбивката за жребия на Лудогорец е ясна!

Мнениеот smoothc » 24 юни 2013 13:01

Не мога да проумея,защо някои хора искат Лудогорец да се провалят!?
ЕКТ са една обща кауза за всички български отбори и мисля,че е редно да подкрепяме всеки един,защото по този начин подкрепяме българския футбол.
В предварителните кръгове на ШЛ,някак си звучи нелепо да подценяваш,който и да било отбор,защото за разлика от българското,другите Източноевропейски първенства постоянно се усъвършенстват и вече доста техни представители успяха да пробият в Шампионската лига ;)
Аз залагам на Макаби Тел Авив ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 24 юни 2013 13:03

smoothc написа:Не мога да проумея,защо някои хора искат Лудогорец да се провалят!?
ЕКТ са една обща кауза за всички български отбори и мисля,че е редно да подкрепяме всеки един,защото по този начин подкрепяме българския футбол.
В предварителните кръгове на ШЛ,някак си звучи нелепо да подценяваш,който и да било отбор,защото за разлика от българското,другите Източноевропейски първенства постоянно се усъвършенстват и вече доста техни представители успяха да пробият в Шампионската лига ;)

щОТО СА ЗЛОБНИ КОМПЛЕКСАРИ ! Група на ШЛ За Лудогорци и 3 те клуба в ЛЕ в Групите !!!!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 юни 2013 13:03

Син до гроб_ написа:Кажете ми ,че се шегувате, че БАТЕ са преодолим съперник?!

Вие преди няколко години как бихте Марсилия и Оксер, че за малко да изклатите и Шалке (хомосекшуал-а) ?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 юни 2013 13:05

PFK_Levski написа:Най-добре според мен е да играете срещу БАТЕ - с най-голям коефициент са и ако ги отстраните ( което мисля ,че ще направите , а и им време да паднат от БГ отбор , за мен не са кой знае колко добри , по-скоро са големи късметлии , но както и да е ) ще им вземете техния коефицитент , което пък от друга страна директно ви прави поставени сигурно и до плейофите ( мобе би и включително ) . Така че отстраняване на БАТЕ би ви улеснило пътя към групите на ШЛ . Успех който и да ви се падне !

Не в плейофите всеки разчита на собствения си коефициент!
А иначе прекалено много ги подценявате когато играе в Европа този отбор има страхотно самочувствие че те през изминалия сезон биха Европейския шампион Байерн с 3:1 :? Вярно е че останаха съмнения за букмейкърски намеси но е факт огромното самочувствие с което играят в ЕКТ нещо което нашите отбори само могат да си мечтаят! ;)

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 24 юни 2013 13:06

Син до гроб_ написа:Кажете ми ,че се шегувате, че БАТЕ са преодолим съперник?!

Защо не Литекс беше много близо да ги отстрани но отпаднаха по тъп начин.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 юни 2013 13:06

щОТО СА ЗЛОБНИ КОМПЛЕКСАРИ ! Група на ШЛ За Лудогорци и 3 те клуба в ЛЕ в Групите !!!!

Това си е за тяхна сметка...
Изглежда като илюзия,но пък ако се случи,това ще бъде огромен успех за българския футбол,паралелно със страхотното развитие на Българския национален отбор :)

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 24 юни 2013 13:06

shotgun blues написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:след днешните събития е ясно едно- единственият български отбор който ще играе в групи тая година е ГРАНДЕ ЛЕВСКИ. Лудогорец отпадат още от първия съперник, Берое няма смисъл да ги коментирам-досадно-протоколен участник ...САМО ЛЕВСКИ-това е истината младежи, стискайте ни палци,че иначе коефицента на България съвсем се срива! :twisted:

Стискаме палци ,стискаме ...ама на плейофа как ще елиминирате Тотнъм,Валенсия и т.н ,само вие си знаете

Абе вие така говорихте и преди Auxerre, ама знаем какво стана.
От дълги години не сме играли с непоставен отбор в ЕКТ.А такива редовно ги чукаме.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 24 юни 2013 13:08

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
Iv4o88 написа:Успех на Лудогорец и на всички Бг отбори в Евро турнирите.Само жалки душици могат да се молят за неуспеха на другите при положение че става въпрос за доброто на Бг.Успех на Лудогорец, Левски, Берое и Ботев или Цска и дано вдигнеме малко коефициента защото последните години е трагедия и за това сме виновни предимно ние и Цска след срамните мачове с Сараево и Мура...

когато Левски и ЦСКА си оспорваха титлата, играехме с по три отбора в групите на УЕФА, едните отстраняваха Леверкузен ,другите играеха 1/4 финал в УЕФА и в групите на ШЛ, България имаше висок коефицент, и дори по едно време имахме шансове да се преборим за втора квота за ШЛ. В последните 4 години, откакто некв'ви селски тимчета тръгнаха да си избиват провинциалните комплекси и селска чест, коефицента ни се срина чудовищно.Каква беше ползата примерно от участието на Берое през 2010г.- ами никаква, Рапид(Виена) ги опляска на ходом с резервите, нула точки, нулев принос за коефицента на България.Литекс и Лудогорец какво направиха-абсолютно нищо.Хем не могат, ама се натискат като даначета...но айде вече стига толкова- 4 години се наиграха, видя се че не стават, айде вече следващия сезон да си седат на село и да дадат път на тези които са доказали че МОГАТ! ;)

Стига се излага и ти бе ..... влезнал си да сипеш помия само .... какво имаш против провинциалните отбори ? Да не би само в София да трябва да има отбори ? Който играе най-добре , той ще участва - това е ! И на мен ми се иска ние да сме шампиони всяка година , ама не става явно !

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 24 юни 2013 13:08

smoothc написа:Не мога да проумея,защо някои хора искат Лудогорец да се провалят!?

Според някакви си "императори" тука , няма смисъл България да бъде представяна в Европа от "некв'ви селски тимчета". Тогава защо ви е коефициент ? Нека България си остане с 2-3 евроквоти и Левски , Левски (B) , Левски (C) да ни представява всяка година и да трупа успехи.

Върни се в “Лудогорец”