30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА"

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 11:17

donpacko написа:Поздравявам Георгиев и tsonpen както и мад,сега преди малко по телефона ме направи на прах,че не съм отишъл на мача,някой пуснал и слух че съм си продал картата за 100 лева,абе направо съм бесен като цяло.Както обичам да казвам,във нашия град край Абритус ако пръднеш до Гецово вече ще имаш разстройство.За мене мача беше много слаб,сравнено със мача със Черноморец примерно.Не искам да коментирам други неща,че все още съм под налягане заради случката със билетите,и все още си държа на мнението,че мача ми със Локо Пловдив е последния на който съм бил на тоя Лудогорец.

Поздрави и на теб и честита титла!
Мачът наистина беше по-слаб от мача с Черноморец, но първото полуврреме според мен беше добро, макар, че не можах да го изгледам цялото, защото бях в сектор А и то в частта му към клетката. Беше нещо като бойно поле. Слабоинтелигентни страхливци под прикритие хвърлиха запалителна ракета и много бомбички измежду мирна публика измежду която имаше и деца.
Второто полувреме само пазихме резултата, нямаше футбол и от двете страни, но червените се поокопиха и бяха вече опасни на терена.
След награждяването пък нашата част на сектор А беше подложена на обстрел с камъни, които идваха извън оградата.
Голубович отново във важен мач дава всичко от себе си, макар и гредите да му помогнаха на два пъти. След като го оставиха на пейката за един мач, като че ли е доста по-съсредоточен. Гулдан както винаги оправяше и грешките на другите. На Иван Стоянов не му беше ден, Деко направи перфектно изпълнение. Всъщност, от самото начало на мача натискът на Лудогорец беше силен и голът изглеждаше близо. Към края пък само гледах към таблото и броях минутите. Прави ми впечатление, че както в мача с "Левски", така и в този, нашите не могат да се възползват от численото си предимство. При 10 на 10 също отстъпваха. Дори си помислих, че играта с 10 човека ще се окаже с лош изход, защото Лудогорец не само, че играе подчертано отборно, но и няма мачове в които да са играли така за да са привикнали.
През второто полувреме, обаче, имаше и няколко добри пробива на Лудогорец, но заради неточна стрелба не завършиха с гол. В самия край Мишо Александров за малко не вкара от много далеч като прехвърли Мболи, но топката беше само малко по-висока (или силна), отколкото трябваше за да влезе.
Финал като финал - в такива мачове обикновено няма красив футбол, всеки се бори за да вземе трофея ;)
[center]Изображение[/center]

nikec
Контакти:

Мнениеот nikec » 24 май 2012 11:37

честита победа и титла и купа!
Нека направим преброяване на счупените червени глави! :)
Интересно ми е дали ще си признаят :mrgreen:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 12:01

nikec написа:честита победа и титла и купа!
Нека направим преброяване на счупените червени глави! :)
Интересно ми е дали ще си признаят :mrgreen:

За счупени глави не знам, но бяха много жалки, когато в крайна сметка им щракнеха белезниците. Един ревеше като дете, а друг стоеше със смъкнати гащи. В тълпата - мъже, извън нея .....
Горд съм, че нашата публика с нищо не провокира.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 май 2012 12:11

Шампиони смееееееееееееее
на есен требъл :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 24 май 2012 12:43

То много мятаха тия простаци,даже по едно време мислехме,че се запалиха седалките.В сектор Б имаше има няма 10 чорбара,но си траеха и не създаваха проблеми.Стана напрежение от централната,бяхме близо до оградата.Няколко глупака бяха изведени набързо.
Много ни хвана яд от сектор Б,когато разбрахме,че детето с инвалидната количка е било замярано и разплакано .Почувствах се много зле.Това дете не е изтървало домакински мач,винаги сядаха с родителите си в сектор Б,но изглежда поради простотията с билетите,са намерили за А сектор.
Само Лудогорец,да се пукат душманите.Златен ДУБЪЛ,пишем история-нямаме аналог.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 24 май 2012 12:47

Честито на Лудогорец
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 24 май 2012 12:49

За детето преди малко ми казаха,че него са замервали.Просто познавам майка му,и ми стана още по гадно.Това дете е инвалид,а сутринта слушах свинята дето разправя,че са ги били удряли със чукове.Пак казвам,не съжалявам,че не бях на мача,яд ме е за организацията.Като разбрах,как един дядо е стоял три часа прав направо откачих,а тоя дядо е бил на всички мачове,даже и във "В" група,за тия неща ме е яд и за билетите.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 13:12

donpacko написа:За детето преди малко ми казаха,че него са замервали.Просто познавам майка му,и ми стана още по гадно.Това дете е инвалид,а сутринта слушах свинята дето разправя,че са ги били удряли със чукове.Пак казвам,не съжалявам,че не бях на мача,яд ме е за организацията.Като разбрах,как един дядо е стоял три часа прав направо откачих,а тоя дядо е бил на всички мачове,даже и във "В" група,за тия неща ме е яд и за билетите.

Проблемът с местата ще се реши като удвоят капацитета, но не е лошо да сложат скенери като не летищата на входа на клетката за гости и вътре да се влиза само с дрехи, пари, документи и транпарант. Могат да се сложат и кутии като на входовете на супермаркетите, където да се оставят непозволените неща за времето на мача.
Имам видео с ужасеното дете. Това са покъртителни кадри! Не знам какво да "пожелая" на тези, които го направиха, но искам да знаят, че в оня момент ако бяха дошли при нас, ние със сигурност щяхме да свършим някоя благородна глупост и никой нямаше да може да ни спре. При все, че преди това бяхме най-кротките.
Още първият инцидент беше фрапантен, когато гръмна бомбичка и един човек изскочи измежду публиката, а от крачолите му излизаше дим. С нищо не беше заслужил - най-обикновен зрител. Камъните накрая можеха да спукат коя да е глава - на стюард, фотограф, играч, дете...
А организацията за мен беше добра. Стюардите вадеха провокативни фенове на ЦСКА още преди началото на мача. Според мен с това се избегна сериозен инцидент, защото тези фенове се бяха конценрирали точно там, където после летяха бомбичките. Тогава и някакъв екземпляр изненада полицията в гръб, но славата му продължи секунди. Предполагам, че идеята беше да се направи пробив в посока централната трибуна, каквито призиви имаше в интеренет преди мача. В края на срещата опитаха да пробият към терена и там стана сериозно меле. Ще ми е интресно за последиците на база видеозаснемане и съд.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот D.Georgiev » 24 май 2012 13:20

И тук ще благодаря на всички фенове на другито отбори за поздравите. Честито и на всички фенове и симпатизанти на "Лудогорец"! В тази тема ще говоря само за мача:

Първо искам да уточня, че бях зад врата и не претендирам за абсолютна достоверност на всичко, което казвам, защото не можах да видя много. Първото полувреме мисля, че напълно надиграхме "червените" и си заслужихме отбелязването на гола. Играта страшно ни вървеше като на моменти чак се учудвах как всичко ни се получава. Нещата най-често се развиваха пред другата врата и доколкото видях в последсвие - правилно решение за отмяна на първия гол. "ЦСКА" играха точно толкова, колкото и очаквах - нищо. Червения картон си беше заслужен, това беше от малкото неща, които видях защото стана точно пред мен.
Второто полувреме обаче лично аз видях най-слабият "Лудогорец" за последните 2 години, откакто играе професионален футбол и най-силният "ЦСКА", който съм гледал този сезон. Бях много изненадан, защото това не е тично, особено за нашите. Изключителна глупост за мен на Дяков, при човек повече и гол аванс да направиш такова нарушение. Та на нас играта не ни вървеше с 11, какво остава за 10 човека? "ЦСКА" си разцъкваха с по едно-две докосвания, бягаха изключително много, а нашите необляснимо приемаха играта в своята половина. Това ми напомни мача с "Левски", но тук нещата бяха още по инфарктни. Не може така да се дърпаш, когато играта ти е вървяла. Три греди! Какъв късмет! Вярно, че и трите бяха от външната стана, но все пак греди!
Мачът мога да го обобщя с едно изречение: "ЦСКА" заслужаваше равния, но не и титлата.
Аз съм възхитен от това, което Младенов направи с този отбор и от играта на младите момчета в него, но с такива собственици и управление и това което постигнаха беше изключителен успех.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот D.Georgiev » 24 май 2012 13:24

Изключително грозно поведение от публиката на "ЦСКА"! Това да хвърляш бомбички в крата на хора, които просто си гледат мач и дори не са ти подвикнали каквото и да е - просто жестоко. Та хората тогава дори не гледаха към агитката, за да се предпазят. Какви са тези хора, за какво се борят и какви идеали имат, за да нападат деца? Големи мъже...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”