Виктория Пилзен - Лудогорец | 2:2 FT (2:4 общ резултат)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Виктория Пилзен - Лудогорец | 2:2 FT (2:4 общ резултат)

Мнениеот smoothc » 24 авг 2016 09:57

Едно голямо Браво на Лудогорец!
Няма смисъл от тежки анализи, важното е, че в рамките на 2 години България отново има отбор в Шампионската лига.
Изводът от всичките квалификационни мача(общо 6) бе, че опитът на част от играчите и специално Дерменджиев в турнира, изиграха ключова роля за крайния успех.
Да видим какво ще отреди жребият, но така или иначе след силните игри или най-вече достойното представяне срещу Реал, Ливърпул и Базел, мисля че няма нещо, което да уплаши(грубо казано) Лудогорец.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 10:00

Готвача написа:Поздравявам ви за големият успех който постигнахте отново!Дано стадион Варна бъде готов по-скоро и да започнете да си играете мачовете там.Поради тази причина мисля че ще е необходимо Киро да помогне с нещо/неща/ строежа да стане по бързо и да скъсате връзката си с националния стадион.Успех в груповата фаза на ШЛ и дано се паднете с някой в Англия за да отида да ви гледам.Но и мачовете с Барса няма да пропусна,ако ги изтеглете тях.Единствено ви пожелавам да си губите мачовете от Черно море,с което да се закрепим на върха и ние! :)

Дано по-скоро нашият стадион бъде готов, че да играем там. Мястоо на този отбор си е в Разград, иначе на мен ми е по-удобно да играят във Варна!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 24 авг 2016 10:01

Честито!
Личи си, че имате класа, особено в предни позиции. Може да поднесете някоя изненада в групите. Малко ще е трудно да ги минете, но 3-то място е възможно при добра група. Успех!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 10:03

Jürgen написа:Честито!
Личи си, че имате класа, особено в предни позиции. Може да поднесете някоя изненада в групите. Малко ще е трудно да ги минете, но 3-то място е възможно при добра група. Успех!

Е то вече зависи от жребия. Я си представи една група като Барселона, Атлетико, Аякс . Май тогава може и да се надяваме само на точка.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 авг 2016 10:14

Има десетки варианти, но по мое мнение "като че ли най-лесният" изглежда така:
ЦСКА Москва
Леверкузен
Брюж
Лудогорец

Нерядко се дънят(като домакин), слаби гости са, общо взето лъхат на колебливост, въпреки че на хартия са доста по-класни, но фактите са такива, че при 100% концентрация и доза късмет, Лудогорец най-малкото има реални шансове за 3-то място.

На другия полюс е нещо такова:
Барселона
Дортмунд
Тотнъм
Лудогорец
Тук вече и точката ще е успех :)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 24 авг 2016 10:15

Дълги години, нашите отбори изградиха един стереотип за мачовете им в Европа, които сега Лудогорец разбива един след друг!
Най-ми харесва, как вече български отбор, не само играе ДОСТОЙНО на чужд терен, но и печели, като налага стила си и показва характер!
Впечатлен съм и от факта, че в такива напечени мачове, не се раждат от наша страна изрази от типа: "диз ис бритиш хомосекшуъл",а точно обратното! (това е злорадство, но дългоочаквано).

Браво на всички в клуба!
Успех!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 24 авг 2016 10:22

Честито на Лудогорец!.Още 1-2 отбора като разградчани и футбола ни ще тръгне нагоре.Зависи от жребия имат шанс да играят и напролет в евротурнирите.Доживяхме най-накрая във важен мач за български отбор съдията да прави грешки в наша полза.Визирам ситуацията при изравнителния гол на Лудогорец,отменения гол на чехите и играта с ръка на Паломино във вратарското поле секунди преди това.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 24 авг 2016 10:25

Lyubooo написа:Впечатлен съм и от факта, че в такива напечени мачове, не се раждат от наша страна изрази от типа: "диз ис бритиш хомосекшуъл",а точно обратното! (това е злорадство, но дългоочаквано).

Който броукън тъ мач!

Честито и от мен, ама трябва да отбележа, че може да ви помислиме за скръндзи. На мен лично десетина литра обикновена Каменица са ми достатъчни, за да се убедя, че не е така, ама все пак става въпрос за ШЛ, та може и с нещо повече да се поотпуснете. :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 24 авг 2016 10:34

mozart написа:
Jürgen написа:Честито!

Е то вече зависи от жребия. Я си представи една група като Барселона, Атлетико, Аякс . Май тогава може и да се надяваме само на точка.

Нали точно затова казах "добра група" ;)

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 авг 2016 11:43

Честито на лудогорци! Пожелавам им успех в групите и да ги гледаме и напролет.

Върни се в “Лудогорец”