Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2014 02:26

onegavon написа:
dunavfc написа:
russia написа:
dunavfc написа:С какво ЦСКА заслужава титлата повече от Лудогорец ? Истината ще се види ясно в плейофите, тогава да видим, кой ще им е виновен , когато завършат сезона на 10 точки от Лудогорец.

Що бе, чак на 6-то място ли ще сме? :)
Сега сериозно! Дунав Русе на колко точки са от Лудогорец? А от ЦСКА? Много ме кефите от "Б" и "В" групите да определяте класирането в "А" :?

Помни ми думата. Айде, може малко да съм се изхвърлил , но 6-8 точки са напълно сигурни. И мен ме кефи, как отбори, които никога не са помирисвали ШЛ, конентират, такива, които са, ама нищо не казвам, нали ?
Дунав Русе е скромен, но достоен отбор. След 25 год. по села и паланки, русенската общественост не е предала отбора си и продължава да го подкрепя.

За да коментираш трябва да си фен на отбор играл в ГМО-то ШЛ.Много си жалък.Аз пък казвам ,че единствения турнир със справедливи правила беше КЕШ.Ек на ек се играеше и само шампиони, останалите по другите турнири. Сега ме играят редовно измекяри като Арсенал които златен медал не се виждали от времето на пияндето Адамс.

Да я кръстят Лига на водещите клубове и готово-Шампионът е само един единствен и само той може да се бори с друг шампион.Мсичко останало е ЛЕ 1 е ЛЕ 2 с различни наградни фондове.

Такава простотия, скоро не бях чел... Това е все едно аз да кажа, че за мен, тази "А' група е смешна и нелепа и единственото първенство, което признавам е това, което е било преди 30-40 год. Естествено, че за фен на ЦСКА, ШЛ е смешен турнир, гроздето е кисело..
Кое му е справедливото на КЕШ ? Играеш 4 мача срещу някакви анонимници и отиваш на финал. Погледни "великият" и "славен" ЦСКА с какви отбори е играл при големите си пробиви.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 дек 2014 03:41

@dunavfc
Ми виж!С шампиона на Англия и актуален шампион на Европа,шампиона на Испания,шампиона на Германия и шампиона на Северна Ирландия.Като записва пет (5) победи,две (2) загуби) и един (1) равен.При това правилата на турнира са рицарски - два отбора се изправят един срещу друг и по-добрият продължава,а другия спира участието си в ЕКТ!Сега всичко е комерсиално и има възможност да победиш и в двата мача даден отбор,но да отпаднеш от ЕКТ за сметка на победения.За това аз също съм за връщането на рицарските правила в ЕКТ.За мен ШЛ е измислена за пари,защото това го налага модерния футбол.Сега в ШЛ е пълно с отбори които не са шампиони на своите страни или Европа и колегата onegavon е напълно прав,че името на турнира лъже.Турнира си е като ЛЕ,само,че с много голям награден фонд!Ако не си съгласен бих прочел с интерес доводите ти "против" връщането на рицарските правила във футбола и "за" ШЛ в комерсиалния му вариант!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 дек 2014 05:20

Всеки който посегне на двуполюсният модел е обречен да бъде мразен.Свикналите на държавно друсане на колянце трудно преживяват друг да се намеси.Литекс ли се казва или Лудогорец е без значение.Важно е да не посяга към съдийски,наказателни и всякакви комисии които са запазена марка за грандовете.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 дек 2014 08:38

За какъв феърплей говорим, когато ''Динамо'' и ''Академик'' уреждат първия мач у нас :?:
За какъв феърплей говорим, когато ЦСКА не се класира за ''А'' група, и формално правят обединен отбор за да участва в нея :?:
За какъв феърплей, говорим , когато лично Бай Добри издава заповед за наказание на ''Черно море''. защото били ЦДНА насред София.
За какъв феърплей говорим, когато пак същия Бай Добри изрично предупреждава пак ''Черно море'' че ще трябва да паднат през пролетта на 1966г, за да стане ЦСКА шампион.
За какъв феърплей говорим , когато ''Спартак'' Вн и ''Левски'' уговарят мач през 1982г.
За какъв феърплей говорим, когато Чорни купи 3 пъти подред титлите на ''Левски''.Хубаво, е сините моралисти, да знаят как на полувремето на мача на Герена през май 2000г, покойният Грашнов обещава по 10 000 лв на играчите на ЦСКА...някой спомня ли си хипер-фрапантния пропуск на Бербатов. :?:
И може би апотеоза на синьо-червената любов продадената титла от ''харизматъ'' към Герена през 2006г.
а и още един позабравен случай, когато за да се спаси ''Славия'' , ''харизматъ'' пада.
или пък , през 1983 когато отново за да се спаси ''Славия'', се измислят плейофи и завършилият на 11 място ''Шумен'', изпада за сметка на завършилата на 13 място ''Славия''....да голям ще да е морала в българския футбол.
Плачът срещу Разград е смешен,породен от твърдата любовна игра, която практикува към отборите от столицата, особено към евробоеца на пенсионерите.
Народът мъдро е казал ''С лайняни ръце, лице не се мие'', ама заради Стою от Плоски, и членът на ДПС Тодор Батков, някой другари съвсем загубиха връзка с реалността.
Един е футболния морал и Стою е негов пророк...........
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 дек 2014 09:54

HEATSEEKER написа:За какъв феърплей говорим, когато ''Динамо'' и ''Академик'' уреждат първия мач у нас :?:
За какъв феърплей говорим, когато ЦСКА не се класира за ''А'' група, и формално правят обединен отбор за да участва в нея :?:
За какъв феърплей, говорим , когато лично Бай Добри издава заповед за наказание на ''Черно море''. защото били ЦДНА насред София.
За какъв феърплей говорим, когато пак същия Бай Добри изрично предупреждава пак ''Черно море'' че ще трябва да паднат през пролетта на 1966г, за да стане ЦСКА шампион.
За какъв феърплей говорим , когато ''Спартак'' Вн и ''Левски'' уговарят мач през 1982г.
За какъв феърплей говорим, когато Чорни купи 3 пъти подред титлите на ''Левски''.Хубаво, е сините моралисти, да знаят как на полувремето на мача на Герена през май 2000г, покойният Грашнов обещава по 10 000 лв на играчите на ЦСКА...някой спомня ли си хипер-фрапантния пропуск на Бербатов. :?:
И може би апотеоза на синьо-червената любов продадената титла от ''харизматъ'' към Герена през 2006г.
а и още един позабравен случай, когато за да се спаси ''Славия'' , ''харизматъ'' пада.
или пък , през 1983 когато отново за да се спаси ''Славия'', се измислят плейофи и завършилият на 11 място ''Шумен'', изпада за сметка на завършилата на 13 място ''Славия''....да голям ще да е морала в българския футбол.
Плачът срещу Разград е смешен,породен от твърдата любовна игра, която практикува към отборите от столицата, особено към евробоеца на пенсионерите.
Народът мъдро е казал ''С лайняни ръце, лице не се мие'', ама заради Стою от Плоски, и членът на ДПС Тодор Батков, някой другари съвсем загубиха връзка с реалността.

Твоя клуб и себе си като негов пророк, къде слагаш в цялата тая схема?
Между другото, пропуснал си да вкараш в статистиката един мач на "Юри Гагарин" през далечната 1988-9 г , когато ЦСКА, вече като шампион, направи и невъзможното мачът да свърши 0 на 0, та Морето да се спаси от изпадане. Имаше редица комични моменти в тоя мач, например при корнер пред вратата на Морето и карамбол топката влизаше, та Любо Пенев игра като централен защитник на домакините и я изчисти от гол-линията в аут, за да не стане 1 на 0 за ЦСКА. Смях и веселие по трибуните...
То Черно море в тия години си бяха като асансьор между А и Б група. Колко пъти се налагаше Тракия,ЦСКА и Сливен да ги спасяват с някоя друга точица.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 дек 2014 10:04

pampi написа:
HEATSEEKER написа:За какъв феърплей говорим, когато ''Динамо'' и ''Академик'' уреждат първия мач у нас :?:

Твоя клуб и себе си като негов пророк, къде слагаш в цялата тая схема?
Между другото, пропуснал си да вкараш в статистиката един мач на "Юри Гагарин" през далечната 1988-9 г , когато ЦСКА, вече като шампион, направи и невъзможното мачът да свърши 0 на 0, та Морето да се спаси от изпадане. Имаше редица комични моменти в тоя мач, например при корнер пред вратата на Морето и карамбол топката влизаше, та Любо Пенев игра като централен защитник на домакините и я изчисти от гол-линията в аут, за да не стане 1 на 0 за ЦСКА. Смях и веселие по трибуните...
То Черно море в тия години си бяха като асансьор между А и Б група. Колко пъти се налагаше Тракия,ЦСКА и Сливен да ги спасяват с някоя друга точица.

Аграрен, ти по-добре прочети добре, какво съм написал.Помниш ли 2006, как оревахте света, това помни и тогава говори .Ти си типичния селяк, който живее в някакво малко провинциално градче,но си пишеш фен на ЦСКА,за да е по-интересно.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 дек 2014 10:10

Между другото, пропуснал си да вкараш в статистиката един мач на "Юри Гагарин" през далечната 1988-9 г ,

Само от това личи, колко си кух и прост, този същия сезон ЧМ завършва на 7 място, какво изпадане те гони... :lol: :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 дек 2014 10:24

HEATSEEKER написа:
Между другото, пропуснал си да вкараш в статистиката един мач на "Юри Гагарин" през далечната 1988-9 г ,

Само от това личи, колко си кух и прост, този същия сезон ЧМ завършва на 7 място, какво изпадане те гони... :lol: :lol:

Мачът съм го гледал лично, драги.Беше края на май месец и се игра на Гагарин, годината плюс-минус една около 1988. Бях студент във Варна по него време и от скука доста мачове и на Морето и на Спартак съм гледал, не че имаше нещо особено за гледане .
Ами за парите дето се даваха по мачовете в Б Северна група нещо да кажеш. Не плащаш кога гостуваш, не влизаш в А група. Имаше корави отбори, не като сега. Бенковски- Исперих с по 4 на 0 ви е отнасял...
И се научи,че когато обиждаш хората, обиждаш себе си. Лично на мен ми дреме на папура за изразите, с които ме удостояваш. Колко ти е орбитата, че да кажеш нещо умно... 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 дек 2014 10:44

HEATSEEKER написа:

Ей накара ме да се заровя в статистиката!

http://a-pfg.com/%D0%BC%D0%B0%D1%87/8489/
Имат грешка за стадиона, не е "Тича", а "Гагарин". Моята грешка е месеца, април 8. Морето бяха между изпадащите заедно със Спартак. Гледам накрая Спартак са го отнесли:
http://a-pfg.com/%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0% ... /1988-1989
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 дек 2014 11:00

Значи като преди е било така,сега трябва да си мълчим и да изчакаме Киро и той да се налудува,после ще дойде някой с повече пари от него и на него ще му правим шпалири.Нали всички искаме да имаме класен футбол и добър национален отбор,за да се случи това трябва да имаме достойни ръководители на БФС,чиновниците в този съюз трябва да се съобразяват с правилника, а не с това кой отбор има по богат и влиятелен собственик.За съжаление вече 10години българския футбол се управлява от един мафиотски кръг който убива футбола в България,тези "управници" се занимават с това кой треньор ще е послушен че да го наместим на работа,кой мач можем да уредим че да вземем някой лев,кой отбор да оправим да не изпадне и как да преправим правилника друг "наш" отбор да заиграе по-бързо в професионалния футбол,а да не върви по нормалния път към тази цел,как всеки кръг да глобим тези клубове дето имат фенове,за БФС феновете са пречка за далаверите им,как да си опечем така работата че на конгреса пак да бъдем избрани същите тарикати и т.н.,на тези така наречени футболни хора последна грижа им е футбола и феновете в България,мъчат се да добутат някакси националния отбор я на Европейско,я на Световно,защото там са големите пари и БФС ще си осигури финансов благодат,но благодарение на тяхната "работа" това на този етап няма как да стане.След снощния репортаж на Господари на ефира за това как се "организира" конгреса на шахматната федерация,представям си какво става като наближи футболния такъв.Това което дразни в поведението на Кирил Домусчиев е че дори и не прикрива че в момента коли и беси в българския футбол и БФС са му подчинени защото са зависими от неговите пари.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Лудогорец”