onegavon написа:dunavfc написа:russia написа:dunavfc написа:С какво ЦСКА заслужава титлата повече от Лудогорец ? Истината ще се види ясно в плейофите, тогава да видим, кой ще им е виновен , когато завършат сезона на 10 точки от Лудогорец.
Що бе, чак на 6-то място ли ще сме?![]()
Сега сериозно! Дунав Русе на колко точки са от Лудогорец? А от ЦСКА? Много ме кефите от "Б" и "В" групите да определяте класирането в "А"
Помни ми думата. Айде, може малко да съм се изхвърлил , но 6-8 точки са напълно сигурни. И мен ме кефи, как отбори, които никога не са помирисвали ШЛ, конентират, такива, които са, ама нищо не казвам, нали ?
Дунав Русе е скромен, но достоен отбор. След 25 год. по села и паланки, русенската общественост не е предала отбора си и продължава да го подкрепя.
За да коментираш трябва да си фен на отбор играл в ГМО-то ШЛ.Много си жалък.Аз пък казвам ,че единствения турнир със справедливи правила беше КЕШ.Ек на ек се играеше и само шампиони, останалите по другите турнири. Сега ме играят редовно измекяри като Арсенал които златен медал не се виждали от времето на пияндето Адамс.
Да я кръстят Лига на водещите клубове и готово-Шампионът е само един единствен и само той може да се бори с друг шампион.Мсичко останало е ЛЕ 1 е ЛЕ 2 с различни наградни фондове.
Такава простотия, скоро не бях чел... Това е все едно аз да кажа, че за мен, тази "А' група е смешна и нелепа и единственото първенство, което признавам е това, което е било преди 30-40 год. Естествено, че за фен на ЦСКА, ШЛ е смешен турнир, гроздето е кисело..
Кое му е справедливото на КЕШ ? Играеш 4 мача срещу някакви анонимници и отиваш на финал. Погледни "великият" и "славен" ЦСКА с какви отбори е играл при големите си пробиви.