Селекция и подготовка - зима 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - зима 2014/2015

Мнениеот boabbb » 19 яну 2015 09:37

parazit написа:Доста добре са си подбрали съперниците Лудогорец като единствено Гройтер Фюрт и Унион Берлин са по-леки(ако може да се нарекат такива немски отбори,които имат със сигурност по-големи бюджети от всички в А група)

Спартак Москва преобразен от Мурат Якин(треньора,който игра 1/4 финал с Базел миналия сезон)
Риека участник в групите на Лига Европа този сезон завършил на 3-то място
Динамо Москва 1/16 финалист в Лига Европа този сезон(1-ви в групата си)
Динамо Киев 1/16 финалист в Лига Европа този сезон (3-ти в групаа си в ШЛ)
Легия Варшава 1/16 финалист в Лига Европа този сезон(1-ви в групата си)

Нещата не са точно така ;) Бих казал, че съм привърженик на Спартак и смятам, че Мурат Якин скоро ще си стяга багажа :? Слабо представяне в Премиер лигата с доста силни играчи ... Добър удар направи с Куинси Промес, доста силен играч 8-) Отборът има много класни играчи - определено качествена контрола 8-) Риека, според мен, трябва да си ги биете без ядове. Динамо М имат доста пари и класни играчи, и се представят добре в Премиер лигата, също интересна контрола. Киевското Динамо е лидер в Украйна, не знам дали Мбокани няма да е на КАН, но все пак Ленс и Белханда са гаранция за класа 8-) С Легия ще берете ядове :lol: Пребиха Селтик и ги изхвърлиха служебно от ШЛ ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 19 яну 2015 17:19

kev1n написа:Не знам Василев, ама Петров ми хареса повече! Доста пвоече се движеше, стабилен в отиграванията, бързо я цъка и прочие.. :) Има има хляб.. :) Тея двете момчета директно могат да са титуляри в "А" група :) Жалко, че няма да ги вземат с отбора в Испания и да ги налагат на пролет.. :)

Василев и Петров ще са в Испания.Димитров,Любпомиров и Дани Александров няма да отиват.Василев и Петров трябва да се налагат,но могат само да израстват ако край тях има качествени играчи.Така Михаил Александров изсрастна като играч макар,че все още доста неща му куцат в играта.

boabbb написа:
parazit написа:Доста добре са си подбрали съперниците Лудогорец като единствено Гройтер Фюрт и Унион Берлин са по-леки(ако може да се нарекат такива немски отбори,които имат със сигурност по-големи бюджети от всички в А група)

Спартак Москва преобразен от Мурат Якин(треньора,който игра 1/4 финал с Базел миналия сезон)
Риека участник в групите на Лига Европа този сезон завършил на 3-то място
Динамо Москва 1/16 финалист в Лига Европа този сезон(1-ви в групата си)
Динамо Киев 1/16 финалист в Лига Европа този сезон (3-ти в групаа си в ШЛ)
Легия Варшава 1/16 финалист в Лига Европа този сезон(1-ви в групата си)

Нещата не са точно така ;) Бих казал, че съм привърженик на Спартак и смятам, че Мурат Якин скоро ще си стяга багажа :? Слабо представяне в Премиер лигата с доста силни играчи ... Добър удар направи с Куинси Промес, доста силен играч 8-) Отборът има много класни играчи - определено качествена контрола 8-) Риека, според мен, трябва да си ги биете без ядове. Динамо М имат доста пари и класни играчи, и се представят добре в Премиер лигата, също интересна контрола. Киевското Динамо е лидер в Украйна, не знам дали Мбокани няма да е на КАН, но все пак Ленс и Белханда са гаранция за класа 8-) С Легия ще берете ядове :lol: Пребиха Селтик и ги изхвърлиха служебно от ШЛ ...

Промес го следях още като играеше във втора Дивизия на Холандия.Прекрасно крило .Якин е много добър треньор,но може би Русия не е за него.Риека са доста корав отбор.Трудно ще е.Руските клубове играят за премии дори в контролите така,че ще се хвърлят да играят срещу Лудогорец.В момента Динамо Москва са втория най-силен клуб в Русия след Зенит.Динамо Киев винаги са били класа.Легия Варшава са стикован отбор.Тези 3 контроли срещу Спартак,Динамо К. и Легия отбора вече трябва да е избистрен титулярния състав и резултатите ще са важни.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 19 яну 2015 19:45

Много се превъзнасяте та чак анализ на контролите се правят.
В контролите е важно да няма контузии и нищо повече.
До момента не зная дали има нови имена в селекцията на Лудогорец, контролата с Гройтерфюрт не съм я гледал, но ми е достатъчно да видя в блиц вариант текстовото отразяване за да разбера за себе си, че отбора няма нападател, а наличните, с които разполагат не стават.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 19 яну 2015 23:18

Незнам доколко е вярно.Новина от 5 дни.
Привличане­то на чужденци в академията на Лудогорец не е нещо ново. Преди година в тима пристиг­наха бразилците Матеус Сан­тяго и Биел Силва, съответно на 17 и 19 години, които също тренираха с младежката група. В момента двамата са в роди­ната си, но почти сигурно до няколко седмици отново ще се върнат в Разград.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 20 яну 2015 00:57

BadBoy написа:Ти явно не помниш, какво пускаш ludogorets/viewtopic.php?p=6656545#p6656545

Помня ама напомням. :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 яну 2015 01:00

Ти явно не помниш, какво пускаш ludogorets/viewtopic.php?p=6656545#p6656545
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 20 яну 2015 12:53

Сагата с изтичащите договори на някои от основните футболисти на Лудогорец е на път да приключи с хепиенд за „орлите". „Мери­диан Мач" научи, че всички от въпросни­те футболисти са се съгласили с предло­жените им условия и е въпрос на време да се обвържат офи­циално за по-дълъг период с шампиони­те. Най-вероятно това ще се случи в дните между лаге­рите в Турция и Ис­пания.

Въпросните игра­чи, чийто договори изтичат през юни, са Светослав Дяков, Роман Безяк, Дани Абало и Фабио Еш­пиньо. Заради все още неофициално обявеното преподписване дори се по­явиха информации, според които сло­венският нападател щял да бъде нака­зан, което не е исти­на. А отгоре на всичко той дори бе титуляр в първата контрола на Лудого­рец за 2015 г. срещу германския втородивизионен Гройтер Фюрт. Самият Безяк също даде ин­тервю, в което от­рече да има пробле­ми с новия му конт­ракт.

Договорът на Алекс Барт също изтича в края на се­зона, като и той би трябвало да преподпише, но това ще стане на по-късен етап. Заради забавя­нето на преподписването, купища агенти се опитваха да изкушават игра­чите.

През този сезон контрактите си с разградчани вече удължиха Жуниор Кайсара, Марселиньо, Христо Златински, Георги Аргилашки и Иордан Минев.

Дяков вече преподписа.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 яну 2015 12:59

Определено ви е нужен нападател, поне според мене :roll: Безяк е далече от най-добрата си форма, а Хамза ... ами, дърво за милион лева :lol: Един пас даде на гостуването в Англия и това е ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 20 яну 2015 17:21

Радвам се ,че Златински е преподписал . Помислих ,че ще го сметнем за ненужен , а аз лично много харесвам желанието с което играе ..

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 20 яну 2015 23:52

След големия интерес
Русия - вариант за трансфер на Владо Стоянов

Чакат отварянето на прозореца в първенството за продажба на вратаря

Белек
Симеон Кичуков
наш пратеник

Вратарят на „Лудогорец” Владислав Стоянов ще поеме към Русия, в случай че бъде продаден от тима си, научи „7 дни спорт”. Най-добрият страж в България за последните 3 сезона има големи шансове да напусне Разград, ако „зелените” се съгласят на трансфер. Стоянов направи страхотна 2014 г., като първо стана вратар №1 в групите на Лига Европа, после се наложи в националния тим, а след това беше и сред най-добрите в Шампионската лига на поста си.
Към вратаря на разградчани има няколко запитвания от чуждестранни клубове. Все още обаче няма конкретна оферта за стража на шампионите, което беше признато и от ръководството на отбора. По информация на „7 дни спорт” обаче единствената причина в офиса на „Лудогорец” още да не е постъпила конкретна оферта за Владислав Стоянов е това, че трансферният прозорец в някои от първенствата в Европа още не е отворен. Пазарът в руската Висша лига отваря на 28 януари, като тимовете от най-голямата страна още не са се активизирали. Освен това кризата в Русия и обезценяването на рублата също пообъркаха плановете на някои от местните тимове, но главно на по-малките риби, тъй като големите клубове не срещат проблеми. Именно от Висшата лига на Русия е и най-сериозният интерес към вратаря на разградчани. Очаква се новини и раздвижване около него да има едва в края на месеца, което ще съвпадне с лагера на „Лудогорец” в Испания.
Личният агент на Владислав Стоянов Владимир Коев също говори загадъчно в последните няколко дни и не коментира бъдещето на своя клиент. Той изгледа на живо контролата с „Гройтер Фюрт” в неделя, но отказа коментар.
„Знам за какво ме търсят всички и за какво ме питате. На този етап обаче няма новини, нито нещо интересно”, каза Владо Коев.
До момента не са отворили трансферните прозорци в две от силните първенства на Източна Европа – Русия и Украйна. Освен това в началото на февруари отваря и пазарът в полската Екстракласа.

Върни се в “Лудогорец”