Какво липсва на Лудогорец?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Прескочи ли Лудогорец нивото на развитие на другите отбори?
Ако продължат да се развиват правилно, очаквам да са шампиони още поне 3 г. Развитието на другите БГ отбори е катастрофално, не е особено трудно да бъдат прескочени. Хубаво е да има добра конкуренция. Липсата на реална конкуренция във вътрешното първенство, обрича всеки доминант на посредственост. Селтик е най-точен пример.
- Captain Stottlemeyer
parazit написа: ...Левски и ЦСКА ще ги коментирам заедно,защото за мен те са на едно ниво.И двата отбора се намират в затворен кръг от 6,7 години,от който не виждам измъкване скоро.Едни и същи грешки се повтарят.Взимат се слаби играчи,които после са освободени идват нови такива и така всичко продължава.Всяка година се гради нов отбор,а юношите на клуба сякаш са табу.
Именно юношите обаче са тези,които могат да дадат тласък на двата клуба и да ги измъкнат от блатото на посредствеността....Стадионите и на двата клуба са под-всякаква критика,за отбори наричащи се грандове...
1. Сигурно защото стадион "Георги Аспарухов" е под всякаква критика (ти изобщо знаеш ли къде се намира той), "Лудогорец" ще домакинства в мачовете си от Младежката ШЛ именно на него...

2. Приказките за юношите са ала-бала, а темата е много обемна и засяга всички български клубове. Все пак, колко юноши на "Лудогорец" и изобщо колко българи има в първия състав на този отбор?!...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
1. За 4г. не развиха нито един български футболист и от година на година българите в този отбор стават малцинство.
2. Не знам на какво викаш стадион , но доколкото аз знам имат едно тренировъчно игрище които дори не могат да напълнят ако не им гостуват отбори като ЦСКА,Левски,Ботев,Локо Пд.
3. Първата титла им я подариха от Миньор Пк с тогавашен треньор Стоев който заради този подарък беше за малко треньор в Лудогорец.
4. В първият си мач ма младежката ШЛ Ливърпул ги смазаха с 4:0.
5. Свършиха корабите за скраб в ПБМФ и не вярвам да видим стадион в Разград на който могат да играят мачове от ЕКТ.
Мисля , че това стига относно въпросчето на авторчето !
2. Не знам на какво викаш стадион , но доколкото аз знам имат едно тренировъчно игрище които дори не могат да напълнят ако не им гостуват отбори като ЦСКА,Левски,Ботев,Локо Пд.
3. Първата титла им я подариха от Миньор Пк с тогавашен треньор Стоев който заради този подарък беше за малко треньор в Лудогорец.
4. В първият си мач ма младежката ШЛ Ливърпул ги смазаха с 4:0.
5. Свършиха корабите за скраб в ПБМФ и не вярвам да видим стадион в Разград на който могат да играят мачове от ЕКТ.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Има доста примери в Европейските първенства в които даден отбор се превръща в хегемон. Така е в Молдова, Беларус, Украйна, Румъния и др. Мисля че и в България Лудогорец ще доминира и през следващите години.
За мен Лудогорец категорично надмина, нивото на другите отбори. Някой хора злобеят и отдават всичко на парите, но е факт че и Левски и цска имаха богати периоди и резулататът беше, че пак се взимаха основно нискоразрядни футболисти или ако все пак се случеше някой по-свестен на първата година се продаваше независимо къде. Лудогорец действително е изграден около чуждестранни футболисти, но първо са качествени и второ не се продават при първата по-апетитна оферта поне засега и те се отплащат със силна игра и сработен колектив. При тях линията е ясна високи амбиции , на фона на сериозни инвестиции и съхраняване на достигнатото ниво. Другите грандове само претендират, но без покритие на база на закърпени с много некачествени свободни агенти състави, които се сменят основно на всяка зимна и лятна пауза.
iliyan написа:5. Свършиха корабите за скраб в ПБМФ и не вярвам да видим стадион в Разград на който могат да играят мачове от ЕКТ.
11 банки, ще отпуснат близо 275 млн.евро на Хювефарма.Така че най-вероятно може да кредитира отбора си.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
KAT90 написа:iliyan написа:5. Свършиха корабите за скраб в ПБМФ и не вярвам да видим стадион в Разград на който могат да играят мачове от ЕКТ.
11 банки, ще отпуснат близо 275 млн.евро на Хювефарма.Така че най-вероятно може да кредитира отбора си.
Консултирай се с дерматолог, защото от злоба може да получиш неврологичен дерматит!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:parazit написа: ...Левски и ЦСКА ще ги коментирам заедно,защото за мен те са на едно ниво.И двата отбора се намират в затворен кръг от 6,7 години,от който не виждам измъкване скоро.Едни и същи грешки се повтарят.Взимат се слаби играчи,които после са освободени идват нови такива и така всичко продължава.Всяка година се гради нов отбор,а юношите на клуба сякаш са табу.
Именно юношите обаче са тези,които могат да дадат тласък на двата клуба и да ги измъкнат от блатото на посредствеността....Стадионите и на двата клуба са под-всякаква критика,за отбори наричащи се грандове...
1. Сигурно защото стадион "Георги Аспарухов" е под всякаква критика (ти изобщо знаеш ли къде се намира той), "Лудогорец" ще домакинства в мачовете си от Младежката ШЛ именно на него...![]()
2. Приказките за юношите са ала-бала, а темата е много обемна и засяга всички български клубове. Все пак, колко юноши на "Лудогорец" и изобщо колко българи има в първия състав на този отбор?!...
Гарантирани 4,а може и 5 или 6.Ако Левски не беше толкова беден в момента,колко щяха да бъдат.Справка.виж си
състава срещу ЦСКА миналото първенство.
Re: Какво липсва на Лудогорец?
На преобладаващата част от феновете им липсва една част от кожата.