Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот iliyan » 05 сеп 2014 20:14

BadBoy написа:Съдбата ще им върне тройно повече.
Вземат да опънат Базел тук и там да им извадят един равен, ей така на майтап и това ще е равно на 3 милиона лева и продължаване в турнира на ЛЕ. Всички знаем, че това е в сферата на приказките, но нали говорим за съдбата, та тези дето в момента се кефят нищо чудно след двойно да ги боли. :mrgreen:

Миналата година когато им трябваше победа тук катастрофираха :lol: Не очаквам нищо по-различно.
А за онзи който обясняваше да го света , че има разлика между сектор А и VIP зоната. И да светна в VIP зоната ходят яко авантаджии които хич не им пука за Лудогорец , а само за шведската маса. Имам едно приятелче което ходи с такива покани и инфото е първа ръка.
Така , че едва ли ще компенсират тази загуба и съм сигурен , че много скоро ще започне плюенето по фенове заради които ще загубят тези пари.
А и нали вие е ясно , че няма как да има комбо билет за сектор А след като отпада точно мача с Реал.Да видим сега какви ще бъдат комбо-та за сектор а ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 20:14

petko.h.markov написа:
RedeviL написа:
petko.h.markov написа:
RedeviL написа:
iliyan написа:Опс ! Отиде голямата печалба от билети на Кирето :lol: :lol: :lol: И сега всички близки на шефовете в фирмичките на Кирето не може да гледат мача от сектор А :lol: Язък ! Сега Кирето няма да може да се подмаже на този и онзи и да се направи на велик :lol: :lol: :lol: Шефчетата гледат само от Сектор А :P

А като чета и паскивла на Петричев, все повече започвам да се притеснявам, че накрая всичко това ще рефлектира върху ЦСКА! Още повече, че и тази година се очертаваме единственият реален конкурент на Лудогорец. Атаките ще са под всякаква форма - медийни, насъскване на съдии, плащане на противникови отбори да се хвърлят на кръв срещу ЦСКА и т.н. Колкото и да е богат Домуса, празен Сектор А и то срещу Реал - не е шега работа! А и освен финансовата страна, с това наказание бе оцапан медийния образ на "каузата", който ще лъсне с пълна сила и то в ШЛ!!! А отмъстителен и надменен човек като Домусчиев трудно би преглътнал подобно отношение спрямо неговия отбор. И разбира се, отново ще си го изкара на ЦСКА! Обърнете внимание, че изобщо не засягам темата "кой-крив, кой-прав", че единствената причина за това наказание е селския манталитет и примитивността на неговата публика... Това няма никакво значение, защото отново на топа ще е ЦСКА!

"Да би мирно седяло,не би чудо видяло"Вие си пишете тук до когато си искате,но аз не разбирам-с какво финансовите
загуби на Лудогорец,ще подобрят нашето финансово състояние,та толкова се радвате.

И ти си прав, но да ти кажа честно, въпреки това изпитвам чувство на удовлетвореност. А и принципно това отношение не е непознато за ЦСКА. Цялата тази обстановка около влизането в ШЛ, медийният шум и прокламирането на "националната кауза" ми дойдоха в повече. Това наказание е един вид като шамар за всички тези журналисти и чантаджиите в БФС, които пригласяха и лижеха обувките на Домусчиев. Едва ли не, този успех на Лудогорец им осигури пожизнена слава и хегемония в българското първенство, а другите отбори просто трябваше да сведат глава и да се примирят със случващото се. Мачът с Берое е доказтелство за всичко, което казвам. Абсолютно тенденциозно съдийство и коментатор на мача! Така ги усещам нещата, така ги чувствам.

Ти си знаеш най-добре,а и щом това те радва-добре.Аз по природа не съм завистлив човек и винаги се радвам ако някой
успява.Не пожелавай на другия това,което не искаш да ти се случи на теб.Винаги е хубаво да имаш за приятел богат човек-ще ти даде акъл,пари на заем,ако не това-поне няма да ти иска.

Аз не мисля, че спортът и в частност фенството са определящи за личните качества на един човек. "Завиждам" е прекалено силна дума за това, което чувствам към Лудогорец. По-скоро е нещо като спортна злоба, само че от фенска гледна точка. Не е много точен пример, но е нещо подобно. :mrgreen: Това е като все едно фенове на кръвните врагове (Левски и ЦСКА) да са приятели, но като ходят на мачове между любимите отбори да се псуват и обиждат.. Смисъл такъв не е болка за умиране. Става въпрос за моментни емоционални чувства и нищо повече! :) Само някой болен мозък може да си мисли, че подкрепата на отбора на Стяуа е родоотстъпничество и тем подобни глупости. В това отношение неведнъж съм казвал, че българският фен е с изключително ниско ниво на култура, но не такава култура в общия смисъл на думата, а култура на подкрепа и отдаденост към любимия отбор. Много хора са се захласнали по успехите на Лудогорец, загърбили любимите си отбори, но те сочат с пръст, когато подкрепяш чужд отбор или стискаш палци за провал на Лудогорец.
Последна промяна от RedeviL на 05 сеп 2014 20:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 сеп 2014 20:20

iliyan написа:
Вземат да опънат Базел тук и там да им извадят един равен, ей така на майтап и това ще е равно на 3 милиона лева и продължаване в турнира на ЛЕ. Всички знаем, че това е в сферата на приказките, но нали говорим за съдбата, та тези дето в момента се кефят нищо чудно след двойно да ги боли. :mrgreen:

Миналата година когато им трябваше победа тук катастрофираха :lol: Не очаквам нищо по-различно.
А за онзи който обясняваше да го света , че има разлика между сектор А и VIP зоната. И да светна в VIP зоната ходят яко авантаджии които хич не им пука за Лудогорец , а само за шведската маса. Имам едно приятелче което ходи с такива покани и инфото е първа ръка.
Така , че едва ли ще компенсират тази загуба и съм сигурен , че много скоро ще започне плюенето по фенове заради които ще загубят тези пари.
А и нали вие е ясно , че няма как да има комбо билет за сектор А след като отпада точно мача с Реал.Да видим сега какви ще бъдат комбо-та за сектор а ;)

Не им бери грижата, все някак ще се оправят.
Според мен съдбата ще им върне загубеното, по какъв начин ще го стори ни остава да видим.

Как да се радвам на нещастието на друг, когато моя отбор е потънал в лайна, нещо такова е в България
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 20:22

BadBoy написа:
iliyan написа:

Според мен съдбата ще им върне загубеното, по какъв начин ще го стори ни остава да видим.

Как да се радвам на нещастието на друг, когато моя отбор е потънал в лайна, нещо такова е в България

Всички смятате, колко ще са печалбите на Лудогорец в ШЛ, но никой не казва, колко са разходите. Някъде бях чел, някой от ръковдството им да казва, че влизането в ШЛ няма да обезпечи проектът на Лудогорец. В този ред на мисли, от финансова гледна точка, това което направи Левски е много по-значимо.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2014 20:28

BadBoy написа:
iliyan написа:

Ама тук няма нищо общо съдбата!Може да я обвиниш ако това го е викнал само веднъж и то един човек и баш тогава делегата е минал от там!
Бяха предупредени след първия мач ,че има контенстация!На втори същата работа!Е,какво е виновна съдбата?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

В Македония пристеснени заради наказанието на Лудогорец

Мнениеот Red Warrior » 05 сеп 2014 20:33

В Македония приемат за лоша вест наказанието да бъде затворен сектор "А" на стадион "Васил Левски", за мача на Лудогорец с Реал Мадрид. Така се намалявал шанса македонци да присъстват на мача.

http://kanal5.com.mk/sport_detail.asp?ID=6291

Как само армейските фенове го набиха едновременно на делиорманци, мамалигари и македонци. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: В Македония пристеснени заради наказанието на Лудогорец

Мнениеот nikita 333 » 05 сеп 2014 20:40

Red Warrior написа:В Македония приемат за лоша вест наказанието да бъде затворен сектор "А" на стадион "Васил Левски", за мача на Лудогорец с Реал Мадрид. Така се намалявал шанса македонци да присъстват на мача.

http://kanal5.com.mk/sport_detail.asp?ID=6291

Как само армейските фенове го набиха едновременно на делиорманци, мамалигари и македонци. :mrgreen:

На теб май Лудогорци така са ти го набили,че доде си жив ,все ще ти е вътре!!! :)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 05 сеп 2014 20:42

Red Warrior написа:

И на вас самите, защото ставате все по-малко и малко с подобни постъпки.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 сеп 2014 20:43

В Македония се вълнуват за отбора на България Лудогорец.В България истерията по абсолютният хегемон и властелин Лудогорец е тотална.Лудогорец-това е България.Българският футбол е само и единствено Лудогорец Разград.Факт.Пожелавам от все сърце на Лудогорец успех в ШЛ и тоталната им хегемония в България да е много дълга и естествено болезнена и кошмарна за противниците им.Напред Лудогорец,цяла България вас гледа.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 05 сеп 2014 20:47

Турците ще ги оправи Томов. Още няколко месеца и официално ще ги закрие. ;)

Върни се в “Лудогорец”