ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот AN71 » 27 фев 2014 21:00

haha написа:
FC_LEVSKI написа:Тъпата ти ирония си я запази за пред децата от махалата...и мога да пиша както си искам смешникът по-горе да не ми се прави на много грамотен..

Картаго, сега няма ли да му удариш един БАН на тоя, че ми вика смешник? :)

To като му гледам и на Картаго благия тон би трябвало да си удари и един бан на него ;)

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 27 фев 2014 21:00

haha написа:
Stanislav_Ivanov написа:Лудогорец като са напълнили стадиона та атмосферата е страхотна просто .. 30 000 души викат през 20 минути българи юнаци и през другото време мълчат.Ама така става с платени фенове толкова. ;)

30 хиляди платени. :lol: Много ми харесват такива разбирачи като вас.

Абе то в Разград има по-малко население от колкото на стадиона бе.Що не се чуват песните ''има ли лудогорци'',а само българи юнаци ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 27 фев 2014 21:01

Stanislav_Ivanov написа:Лудогорец като са напълнили стадиона та атмосферата е страхотна просто .. 30 000 души викат през 20 минути българи юнаци и през другото време мълчат.Ама така става с платени фенове толкова. ;)

Еми който си го може може ! Другите "велики" клубове едвам доплащат на 10000 да дойдат на "дербитата" им....
Простотията не ходи по гората..
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2014 21:02

AN71 написа:
haha написа:
FC_LEVSKI написа:Тъпата ти ирония си я запази за пред децата от махалата...и мога да пиша както си искам смешникът по-горе да не ми се прави на много грамотен..

To като му гледам и на Картаго благия тон би трябвало да си удари и един бан на него ;)

Та защо да го правя, "модераторе"?

haha

Мнениеот haha » 27 фев 2014 21:02

Stanislav_Ivanov написа:
haha написа:

30 хиляди платени. :lol: Много ми харесват такива разбирачи като вас.

Абе то в Разград има по-малко население от колкото на стадиона бе.Що не се чуват песните ''има ли лудогорци'',а само българи юнаци ?

И това значи, че са платени? Логиката ти е "ум да ти зайде"...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 27 фев 2014 21:04

castiel написа:

Еми който си го може може ! Другите "велики" клубове едвам доплащат на 10000 да дойдат на "дербитата" им....
Простотията не ходи по гората..

Ти сериозно ли?
Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 27 фев 2014 21:04

kartago написа:
AN71 написа:
haha написа:

Ако имаш нещо в главата си прочети коментарите си и разбери модераторе :o

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 фев 2014 21:05

За всички,подкрепящи италианската измет!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2014 21:05

angel156 написа:
kartago написа:
bojo0o0o94 написа:Владо Стоянов отново показва играта от мача с Армения. При гола грешката е негова, не можа да изрита топката добре. Ама точно на него няма как да му се сърдим защото изкара доста мачове досега. Лошото , че има качества, но прави някакви такива лековати грешки. Ако ги изчисти ще стане перфектен вратар.

Налазиха пак "капацитете" както след мача с Армения, голям грешник е Владо, че си реагира момчето и така калитарски рикошира топката в Кейта, че и от такъв ъгъл влезе във вратата! Аз предлагам, след мача, ако паднат да се разстреля на място! :)

ти па kartago голяма излагация с тоя коментар тука направи честно ти говоря! що е титуляр в тоя мач да питам аз? не гледа ли миналия мач срещу лацио! ама то не е толкоз лесно да си МЪРЗЕЛ та да правиш такива смешни коментари! сорка че използвах думата мързел ама ти още малко ше полудееш от яд че ни вкараха гол зарад стоянов! ама че....!

Ще ме прощаваш! Въобще не можах да схвана дълбоко замаскираната ти мисъл. Да поясниш?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2014 21:06

AN71 написа:
kartago написа:
AN71 написа:
haha написа:

Ако имаш нещо в главата си прочети коментарите си и разбери модераторе :o

Прочетох, нещо да ме насочиш? По-конкретно, на теб точно какво не ти хареса, какво не ти угодихме? Че не подържаме "Лацио" ли?

Върни се в “Лудогорец”