volf написа:Аз пък искам да попитам honda, той от коя представителна извадка е, на грамотните или на неграмотните?
Стиска ли му да проверим, спрямо колко от феновете на Лудогорец в този форум е по-грамотен?
Аз не съм от Разград, но съм с впечатление, че в града преобладава Българското население, а преките ми наблюдения са че имено в този регион Българщината е по-ревностно съхранявана отколкото в голямата част на държавата.
По каква причина honda е стигнал до тези крайни изводи ми е известно и те далеч не са резултат на логично търсене, а са елементарна пристрастно фенска инфантилност.
Проблемът с несъстоятелноста на Левски и пропорционално нарастващата комплексираност на феновете му в форума, започва да придобива солидни размери и ако направим една представително проучване може да се окаже, че комплексарите са повече от Българите подкрепящи този отбор!
Горе долу в такава смислова зависимост са и стаистическите заключения на honda - не им липсва патетика, но определено им липсва смисъл.
vaskonti твърди, че мненията му са имали тежест, поради което ще отдам твърденията му на негативното влияние на празниците..., нещо такова......, за да има мир.
В деиствитетелност използувах словосъчетанието "национално геройство" за да провокирам повече внимание върху текста ( похватът не е забранен), въздействайки върху първосигналната нервна система на потребителите.
Кой да предположи, че в някои потребители ще се задейства само тя?!!!
Не аз използвах израза "национално геройство"- един израз ,чийто използване за постижение на спортния терен е меко казано безкрайно неуместно,за да не кажа кощунствено.
На потребителя хонда му стиска да провери от колко от феновете на Лудогорец е по-грамотен

Затова дали ми липсва смисъл:
- Би ли проверил ,кой е първия потребител в този форум споменал името К.Домусчиев и какво ще се случи след неговата поява на футболната сцена в България,когато го написа беше посъветван да си смени дрогата ,после се оказа ,че е познал на 100%
- Би ли проверил ,кой е първия потребител в този форум написал какво представляват т.н. Титани и какво ще се случи с ЦСКА при тяхното управление,когато го написа беше упрекнат , че е злобно подуенско говедо,накрая се оказа че пак е познал на 100%
- Би ли проверил,кой е първия потребител в този форум написал,че Литекс ще стане шампион през 2010, в момент в който Литекс беше 6-ти в класирането.
- Би ли проверил ,кой е първия потребител в този форум написал, че Г.Ганчев ще има проблеми с властта заради контарбанда на захар;
- Би ли проверил ,кой е първия потребител в този форум написал, че ГЕРБ ще се обвърже с ФК Левски;
- Би ли проверил ,кой е първия потребител в този форум написал ,че шумно рекламирания проект за нов супермодерен стадион на ЦСКА е прах в очите;
- Би ли проверил ,кой е първия потребител в този форум написал ,че африканските таланти от Академията "Аспайър" няма да бъдат картотекирани в ЦСКА;
- Би ли проверил дали въпросния потребител не се подписва под псевдонима honda:

На теб оставям да решиш дали правя тези мои прогнози благодарение на кристално кълбо

Ако искаш може да направя и една прогноза относно съдбата на бизнеса на собственика ви?