Генчев спи при техния гол, а положението на Марсело е невероятно !!!
Какво чисто положение са имали в края Черноморец че не видях

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
snakebite написа:Сега изгледах видеото. Не виждам някакво мачкане, от страна на Черноморец....с оглед на положенията чист равен мач !
Генчев спи при техния гол, а положението на Марсело е невероятно !!!
Какво чисто положение са имали в края Черноморец че не видях..прострелно центриране и нападател и защитник бягат, но се разминават поне с метър !. Това ако е положение...за гол
tsonpen написа:Излезе видеото на сайта на Лудогорец: http://ludogorets.com/news.html?full_news=467
Аз ще се въздържам повече от писане в тази тема, защото не смятам за редно да се толерират нападки на лична основа. Опитах само да споделя мнението като един от феновете на Лудогорец, който е гледал мача.
Как смятате, редно ли е модераторът и на двете теми (и в двата подфорума) да е от Бургас?
snakebite написа:Чиста засада, забележете че съдията не е на линията !!!. От неговата точка и от перпсективата, може и да му се е видяло че Генчев покрива !!
snakebite написа:Благодаря на volf и chivas..за обективните нотки за мача. Явно съдията не е повлиял по никакъв начин, Странни са ми тия бургазлии, били - били, какви съдии пак нищят
Явно гледат с едни голееееми сини очила - щом имало фаулове срещи Азис и Шаешу , където очевидно няма,представям си за някакви спорни положения какви интерпретации предлагат и как опищяха света , включително и сега
Пак повтарям радвайте се на победата си, явно е заслужена щом всички коментари са в тази псоока. Оставете нашите "проблеми" на нас .
от Ивайло Лудогорец на 27 Окт 2012 19:52
Честито на Черноморец. Ние продължаваме напред към 2-ра титла ... само да питам пак ли ни подпираха? Или като падаме всичко е ок ? :Д
mad forest написа:tsonpen написа:mad forest написа:Само на мен ли ми се струва, че има засада при второто подаване след центрирането? Може и да бъркам, но така изглежда от това видео!
Не само на теб:
А така! И сега кой мач да прекратим? Да почваме да ревем или да покажем, че наистина не приличаме на тях? Хаха! Колко са добри само, да ни бият с гол от засада! Иначе претенции към съдията...!
mad forest написа:snakebite написа:Чиста засада, забележете че съдията не е на линията !!!. От неговата точка и от перпсективата, може и да му се е видяло че Генчев покрива !!
Май станахме трима! да видим акулите какво ще кажат...!
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта