VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот BRF » 05 ное 2012 21:56

mad forest написа:
BRF написа:Ами води си ги(ако имаш),кой ти пречи?При нас е пълно с баща и син,дядо и внук!Няма никакъв проблем!

При вас къде? В Бургас или на Армията? Не съм много сигурен, че искаш да заведеш детето си точно там, където за час и половина ще научи анатомията на човешкото тяло! Лично съм го правил с моя син във Варна и в Разград, за съжаление положението идентично. Въпреки че едните са "граждани", а другите "селяни" псува се на поразия и според мен това трябва да се глобява! Никой не е длъжен да слуша това! За Бургас мисля, че ще е идентично положението, но може и да сте по-културни там!

Ми последно на стадион Славия в неделя :lol: за огромно мое съжаление!Голямото ми момче съм го водил и на Черноморец и на ЦСКА,но за мое съжаление футбола не го влече :( .Стадиона е олицетворение на цялата държава!Там не се случва нищо по-различно от улицата ;) !

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 05 ное 2012 22:01

BRF написа:
mad forest написа:
BRF написа:Ами води си ги(ако имаш),кой ти пречи?При нас е пълно с баща и син,дядо и внук!Няма никакъв проблем!

При вас къде? В Бургас или на Армията? Не съм много сигурен, че искаш да заведеш детето си точно там, където за час и половина ще научи анатомията на човешкото тяло! Лично съм го правил с моя син във Варна и в Разград, за съжаление положението идентично. Въпреки че едните са "граждани", а другите "селяни" псува се на поразия и според мен това трябва да се глобява! Никой не е длъжен да слуша това! За Бургас мисля, че ще е идентично положението, но може и да сте по-културни там!

Ми последно на стадион Славия в неделя :lol: за огромно мое съжаление!Голямото ми момче съм го водил и на Черноморец и на ЦСКА,но за мое съжаление футбола не го влече :( .Стадиона е олицетворение на цялата държава!Там не се случва нищо по-различно от улицата ;) !

То и моят не го влече, ама все ми викаше "Тате, тези не ги чувам" :) ! Тук ставаше дума за други неща! Не може да се толерира псуването на обществени събития каквито са мачовете, напротив трябва да се наказват! Нека да си викат, но да псува така е отвратително и поради този факт скоро няма да го заведа пак на стадиона!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 ное 2012 22:23

mad forest написа:То и моят не го влече, ама все ми викаше "Тате, тези не ги чувам" :) ! Тук ставаше дума за други неща! Не може да се толерира псуването на обществени събития каквито са мачовете, напротив трябва да се наказват! Нека да си викат, но да псува така е отвратително и поради този факт скоро няма да го заведа пак на стадиона!

Не съм толкова краен като теб!Хората псуват навсякъде!Не казвам,че е правилно,но да се сатанизират футболните фенове е неприемливо за мен!

Върни се в “Лудогорец”