Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Мнениеот Sole » 08 дек 2014 21:15

При феърплей: Левски - ЦСКА отдавна да са дербито на "В" група, заради отнети лицензи!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 08 дек 2014 21:22

GOLEADOR написа:@"0007"
Пич,със мотивация да сглобиш отбор от нищото и така няколко пъти не е лесно.Да направиш отбор с най-добрата защита в А група (за миналия сезон) със играчи събрани от плажа си е постижение достойно за уважение.Тази година пак сме с най-добрата защита,а до мача ни с Марек и с най-доброто нападение.При това селекцията ни бе разбита и ни напуснаха няколко основни играчи.И въпреки това "Има опасност ЦСКА да стане шампион".Да те попитам вие от 2012 до сега колко треньора сменихте?На бас,че не можеш да ги изредиш на прима виста!Относно ЕКТ,сигурен съм,че ако не разпродадат отбора на Младенов ,ЦСКА ще влезне в групите на ШЛ.А там каквото сабя покаже.И при едно добро представяне,ЦСКА може да спечели пари достатъчни за да изчисти голяма част от задълженията на клуба.За това подкрепям Младенов,защото той може да осъществи тези цели!а направи ли го,може да му викаш,че е тъп колкото си искаш!!!

Сини и червени продължавате да живеете в самозаблуда,с тези коефициенти още 2-ри кръг срещате корави отбори,а после не ми се мисли.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 08 дек 2014 21:24

Май тук има малоумници! Кой отбор в БГ в настоящата ситуация си позволява трансфери от по милион евро? И плаща заплати от по 40 000 евро? (говоря за Марселиньо).Сметни колко струва това на Гела.Добави и безумните премии за точките му. Дали наистина е на кой знае каква печалба от проекта си? Защото само М му струва около милион годишно.Но на кого му пука! Киро дава милиони за проекта,а работниците му са на по 400 лв запалта.Без да броим съсипания,нарязан и разпродаден БМФ.Без направените включени в договора инвестиции.Това си е класическа пирамида(ограбване на наше,за да се даде малко на ПР,повече в джоба).А вие ръкопляскайте и си говорете простотии! Още римляните са рекли: Тълпата се контролира с хляб и зрелища! Да, Киро ви даде зрелищата,на малцина-кренвирши...но не мога да разбера идиотията на средния запалянко(дори не казвам българин),който да толерира това,което става.Не,че Батков,Титаните,Лупи или Джуджето от Микре са стока...Но са на светлинни години от мозъчните промивки( в стил наци) на Киро Гела,на които зомбитата ръкопляскат!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 дек 2014 21:57

Абе добре е, че го има Лудогореца - че да си дадем малко почивка от омразата сини и червени. Червените тъкмо бяха надигнали глава с обичта си към петолъчката - и ето че пак омразата ги обзема. Сините ближат рани и няма кого друг да мразят сега освен себе си - тази омраза им струва вече един добър за нашите стандарт играч. Като гледам как се включват и те в червения хор - май няма да се спрат до тука ... То май освен омразата нищо друго нас не ни обединява по тези ширини :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 дек 2014 22:21

България е най-нелогичната, двулична и аморална държава в света ! Футболисти, ръководители, треньори и фенове на Левски и ЦСКА тръгнали да говорят за фейърплей :shock: Лудогорец е на сцената от 5 год. но някой други отбори са ни добре познати с техните прийоми и номера от десетилетия.
Лафчис да ми говори за морал, фейърплей ? С какво ЦСКА заслужава титлата повече от Лудогорец ? Истината ще се види ясно в плейофите, тогава да видим, кой ще им е виновен , когато завършат сезона на 10 точки от Лудогорец.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 дек 2014 23:23

dunavfc написа:С какво ЦСКА заслужава титлата повече от Лудогорец ? Истината ще се види ясно в плейофите, тогава да видим, кой ще им е виновен , когато завършат сезона на 10 точки от Лудогорец.

Що бе, чак на 6-то място ли ще сме? :)
Сега сериозно! Дунав Русе на колко точки са от Лудогорец? А от ЦСКА? Много ме кефите от "Б" и "В" групите да определяте класирането в "А" :?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 дек 2014 23:33

russia написа:
dunavfc написа:С какво ЦСКА заслужава титлата повече от Лудогорец ? Истината ще се види ясно в плейофите, тогава да видим, кой ще им е виновен , когато завършат сезона на 10 точки от Лудогорец.

Сега сериозно! Дунав Русе на колко точки са от Лудогорец? А от ЦСКА? Много ме кефите от "Б" и "В" групите да определяте класирането в "А" :?

Помни ми думата. Айде, може малко да съм се изхвърлил , но 6-8 точки са напълно сигурни. И мен ме кефи, как отбори, които никога не са помирисвали ШЛ, конентират, такива, които са, ама нищо не казвам, нали ?
Дунав Русе е скромен, но достоен отбор. След 25 год. по села и паланки, русенската общественост не е предала отбора си и продължава да го подкрепя.

haha

Мнениеот haha » 09 дек 2014 00:35

dunavfc написа:Футболисти, ръководители, треньори и фенове на Левски и ЦСКА тръгнали да говорят за фейърплей :shock: Лудогорец е на сцената от 5 год. но някой други отбори са ни добре познати с техните прийоми и номера от десетилетия.

Това изчерпва темата. Всичко останало е смешен рев на тройчовци, лупита, гонзовци и т.н.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 дек 2014 01:07

dunavfc написа:
russia написа:

Помни ми думата. Айде, може малко да съм се изхвърлил , но 6-8 точки са напълно сигурни. И мен ме кефи, как отбори, които никога не са помирисвали ШЛ, конентират, такива, които са, ама нищо не казвам, нали ?
Дунав Русе е скромен, но достоен отбор. След 25 год. по села и паланки, русенската общественост не е предала отбора си и продължава да го подкрепя.

За да коментираш трябва да си фен на отбор играл в ГМО-то ШЛ.Много си жалък.Аз пък казвам ,че единствения турнир със справедливи правила беше КЕШ.Ек на ек се играеше и само шампиони, останалите по другите турнири. Сега ме играят редовно измекяри като Арсенал които златен медал не се виждали от времето на пияндето Адамс.

Да я кръстят Лига на водещите клубове и готово-Шампионът е само един единствен и само той може да се бори с друг шампион.Мсичко останало е ЛЕ 1 е ЛЕ 2 с различни наградни фондове.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2014 02:17

твоето желание написа:Молете се Георги Домусчиев да не вземе Локо Пд

То и такъв вариант ли има :O
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein