ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот matador1 » 23 ное 2014 10:14

subzero написа:
ELFen написа:
BRF написа:
ELFen написа:
BRF написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/video-grubostta-na-kajsara-i-sredniiat-pryst-na-eshpinio-306209

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... rec-306191

Ще ни накажат,въпроса е с колко!Явно коментар очакваш!Защото и аз очаквах от тебе,ама..........

...не, бе брат майтапя се закачка ;) аз харесвам футбол, който днес нямаше! За това си гледах после Арсенал - Ман Ю: няма балерини , подскачане към съдията с 10-отрно по-голям заряд,публиката си пее, ръкопляска, няма павета и така...културна работа, с кеф да гледаш :),а иначе Кайсара срита - топката, на Ешпиньо "средния" е простотия и трябва да пропусне 1-2 мача ! :idea:

Срита топката,ама друг път.
Вие сте най-противния отбор,с най-наглите футболисти,ръководители и фенове.
Дано ви закрият скоро.
Което много ме съмнява предвид фризьорския салон заформил се в сградата на БФС.

Пък вие колко сте нагли, с това копуване на мачове в Б група :lol:

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 23 ное 2014 11:37

GOLEADOR написа:Честито на лудогорци.Успяхте да ни вземете 2 точки.Явно Домуса наистина е обещавал невиждани премии за победа над ЦСКА,защото такова зверско ритане и скачане върху играчи и съдии от страна на Лудогорец аз не съм виждал.Добрата новина за ЦСКА е,че успяха да излезнат от този мач без сериозно контузени играчи.

Типична чорбарска наглост :!: Това беше първият мач в ,който им свириха реално и те ореваха света :!: Ако не бяха съдиите щяхте да се борите за 6-то място с близнака ви от подуене.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 23 ное 2014 11:45

Това дето направи снощи Тасков ако е реално свирене значи ние с теб двамата сме трамваи....

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 ное 2014 11:46

matador1 написа:Пък вие колко сте нагли, с това копуване на мачове в Б група :lol:

:mrgreen:
Забавен си. ;)
Ний пари за храна нямаме,мачове ше кОпуваме.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 23 ное 2014 12:14

subzero написа:
matador1 написа:Пък вие колко сте нагли, с това копуване на мачове в Б група :lol:

:mrgreen:
Забавен си. ;)
Ний пари за храна нямаме,мачове ше кОпуваме.

В Б отборите и на малко са съгласни.

haha

Мнениеот haha » 23 ное 2014 12:52

bobonikolov написа:
haha написа:Според мен си ги имаше червените картони, което обаче няма да попречи на Тройчо да реве цяла седмица след мача.
П.п. Интересно, какво мислят феновете на ЦСКА за хвърлените камъни към "зелените"?

Ще кажа, че е лъжа, защото вашите фенове не могат да си позволят пътуване до София за мач и съответно сектора винаги е празин. Няма как да хвърлиш камък по някого, когото го няма там :-D

Все си мисля, че в софийските фенове има някаква капчица акъл, но се появява някой като теб да ме опровергае. Само за протокола, всички освен теб видяха, че камъни бяха хвърлени към игрището.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 ное 2014 13:20

haha написа:
bobonikolov написа:
haha написа:Според мен си ги имаше червените картони, което обаче няма да попречи на Тройчо да реве цяла седмица след мача.
П.п. Интересно, какво мислят феновете на ЦСКА за хвърлените камъни към "зелените"?

Ще кажа, че е лъжа, защото вашите фенове не могат да си позволят пътуване до София за мач и съответно сектора винаги е празин. Няма как да хвърлиш камък по някого, когото го няма там :-D

Все си мисля, че в софийските фенове има някаква капчица акъл, но се появява някой като теб да ме опровергае. Само за протокола, всички освен теб видяха, че камъни бяха хвърлени към игрището.

Хах май не схвана иронията ми. Пошегувах се. А да и не съм от София, за да съм софийски фен ;)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 ное 2014 13:34

Лудогорец е най-слаб от както е влязъл в А група и дори оптимистите от Разград го разбраха вече !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 ное 2014 13:43

stefani написа:Лудогорец е най-слаб от както е влязъл в А група и дори оптимистите от Разград го разбраха вече !

Така е, но дано не се разбере точно следващия кръг ;)!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 ное 2014 15:57

GOLEADOR написа:Честито на лудогорци.Успяхте да ни вземете 2 точки.Явно Домуса наистина е обещавал невиждани премии за победа над ЦСКА,защото такова зверско ритане и скачане върху играчи и съдии от страна на Лудогорец аз не съм виждал.Добрата новина за ЦСКА е,че успяха да излезнат от този мач без сериозно контузени играчи.

И ти повтаряш като папагал, не разбра ли че няма специлани премии за този мач. Има само ако сме на първо място !
За мача , ЦСКА бяха съвсем малкоооо по добри - като владеене на топката и игра в нашата половина и толкова. Не се сещам за голово положение, освен онова на Йоахим и една глава на Тунчев. А ние имахме доста добро още в 9-тата минута. При 1:0 за нас щяхте даже и да загубите !
Чудя се защо бягахте толкова или пак пребегнахте до сиропите. Такова бягане на Бг отбор като на ЦСКА не бях виждал...
От друга страна пък вероятно Лудогорец мислеха за Ливърпул, дори и чисто физически и хикса влизаше в плановете на страхливия треньор Дерменджиев. При 10 на 10 трябваше да наложим някакъв натиск,,но не се получи.....
Дори с Левски натиснахме с 10 човека и бяхме на косъм да изравним на 2-3 пъти, но тук това го нямаше !
каквото и да си говорим слаб мач за Лудогорец и силен за ЦСКА - чисто като желание и влагане..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”