Лудогорец - Базел - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Базел
За Стоев е повече от ясно, че изгонването му няма нищо общо с проведената от него подготовка. По-скоро е свързано с отношенията между собственик и треньор.
RedeviL написа:За Стоев е повече от ясно, че изгонването му няма нищо общо с проведената от него подготовка. По-скоро е свързано с отношенията между собственик и треньор.
Много "специалисти" около Домусчиев говореха лоши неща за него и му подливаха вода , не знам защо
тези "специалисти" не са на работа в клуба да изясня
иначе Стоев си беше добър избор за треньор на отбора и на мен ми допадаше
Ключовият момент при освобождаването на Стоев беше (липсата на) подготовка (лично мение). А основата на това, което се случи, беше разногласието между братята. Георги подкрепяше Стоев, а Кирил имаше друго мнение. При грешката на Стоев с подготовката, Кирил надделя.
Така че е нормално да си мислите, че между Кирил Домусчиев и Стойчо Стоев е имало лична неприязън, което може би е било наистина така. Заради заявените (но несбъднали се, по ред причини) амбиции на Стоев за Англия. Което си е негова грешка, защото никога не трябва да се правиш на по-умен от шефа. Но е по-дълбоко.
Така че е нормално да си мислите, че между Кирил Домусчиев и Стойчо Стоев е имало лична неприязън, което може би е било наистина така. Заради заявените (но несбъднали се, по ред причини) амбиции на Стоев за Англия. Което си е негова грешка, защото никога не трябва да се правиш на по-умен от шефа. Но е по-дълбоко.
Добре, че ви направих тема, та да биете
Айде, сега по едно кило лионска наденица да донесете, може и кИбапчИта

Леевски, оле

Радвам се за последните няколко страници, защото се получава интересен диалог без типичните за темите с Лудогорец заяждания и злобеене (с изключение на ЦСКА78, който сигурно ако Лудогорец спечели Шампионската лига ще се самоубие от яд
) Добре е, че се включиха и хора от Разград за да може най-точно да се обсъди тяхното представяне..
Иначе аз за разликата между Стоев и Дерменджиев съм писал доста и няма да се повтарям. Става ми забавно като си помисля, че в една друга ситуация (Гуардиола в Байерн), аз лично защитавам точно обратната теза (твърдо съм за по-бавния и изчаквателен, ''разиграващ'' футбол) като причината е много прозаична - първо Гуардиола е много по-гъвкав треньор от Дерменджиев и стилът, който налага изисква екстра класа футболисти, докато, да си кажем истината, такива в Разград няма. Затова смятам че за този тим е по-удачен треньор от типа на Стоев - залагащ на директния футбол и по-солидната защита, като в никакъв случай нямам предвид окопните тактики на повечето ''родни специалисти''

Иначе аз за разликата между Стоев и Дерменджиев съм писал доста и няма да се повтарям. Става ми забавно като си помисля, че в една друга ситуация (Гуардиола в Байерн), аз лично защитавам точно обратната теза (твърдо съм за по-бавния и изчаквателен, ''разиграващ'' футбол) като причината е много прозаична - първо Гуардиола е много по-гъвкав треньор от Дерменджиев и стилът, който налага изисква екстра класа футболисти, докато, да си кажем истината, такива в Разград няма. Затова смятам че за този тим е по-удачен треньор от типа на Стоев - залагащ на директния футбол и по-солидната защита, като в никакъв случай нямам предвид окопните тактики на повечето ''родни специалисти''

CSKA69 написа:Радвам се за последните няколко страници, защото се получава интересен диалог без типичните за темите с Лудогорец заяждания и злобеене (с изключение на ЦСКА78, който сигурно ако Лудогорец спечели Шампионската лига ще се самоубие от яд) Добре е, че се включиха и хора от Разград за да може най-точно да се обсъди тяхното представяне..
Слабостта на отбора ни тази пролет и сега есента е трудното отбелязване на голове, лошото е че сега се правят смешни грешки в защита и допускаме леки голове и става трудно да обръщаме мачовете
Никой български отбор не излиза да се надиграва с нас а застават отзад и дебнат на контраатаки и засега често успяват.
АКо пролетта не се намери решение ще изтървем титлата, но и участие в лига Европа изобщо не е зле (ние ще сме поставени там при всички кръгове)
- Udoji90
- Контакти:
След драматичните мачове на Лудогорец в ЕКТ, които видяхме през този и миналия сезон, очаквах нещо да се случи в последните минути вчера и честно казано вече даже не съм толкова изненадан. Не бяха създадени много чисти ситуации, но Базел с 10 души се браниха наистина добре. При гола може би имаше известна доза късмет, но и той си е част от играта. След този кръг изглежда поне математически възможно Лудогорец да играят в ЕКТ и след Нова година. Трябва доста сериозно да се хвърлят най-вече в следващите 2 мача, защото в последния кръг на Бернабеу е почти илюзорно да се вземе нещо, въпреки че Реал най-вероятно вече ще са си осигурили челната позиция.
П.П. Момента с червения картон го изпуснах и не съм гледал повторения, така че засега ще се въздържа от коментари относно правилността му.
П.П. Момента с червения картон го изпуснах и не съм гледал повторения, така че засега ще се въздържа от коментари относно правилността му.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Поздравявам феновете на Лудогорец, че са обективни и донякъде критични реалисти, което говори за високо интелектуално ниво, даже и при тази невероятна победа. Респект!
-
- Контакти:
matador1 написа:Прав си според мен. Наистина обаче не разбирам, защото толкова разчита все още на Безяк. Мисиджан, Хамза и Вандерсон наистина можеше да влязат и по-рано. Последните двама често се пренебрегват повече от необходимото.
...
Просто Безяк е най-доброто, с което се разполага. Въпреки слабата му форма. Доста тича, бори се и пресира. Хамза е по-статичен в фаза защита, но във вчерашния мач трябваше да го пуснат малко по-рано според мен с оглед на безбройните захождания по фланга, завършващи с центрирания.
Мисиджан също трябваше да влезе по-рано.
Ако трябва да сме честни, Стоев по-добре правеше ротациите и смените.
dickinson написа:RedeviL написа:За Стоев е повече от ясно, че изгонването му няма нищо общо с проведената от него подготовка. По-скоро е свързано с отношенията между собственик и треньор.
Много "специалисти" около Домусчиев говореха лоши неща за него и му подливаха вода , не знам защо
тези "специалисти" не са на работа в клуба да изясня
иначе Стоев си беше добър избор за треньор на отбора и на мен ми допадаше
Стоев е много добър треньор (за мен по-добър от Дерменджиев). За некоректно отношение - спрямо работодателя беше освободен.[offtopic]Истината е някъде там.[/offtopic]
Смените бяха малко закъснели,Мисиджан с пет докосвания до-топката,изостри атаката с още 50%!
Честита Победа!
Последна промяна от JACKO на 23 окт 2014 17:18, променено общо 2 пъти.