Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот KAT90 » 05 сеп 2014 19:48

0007 написа:Комплексарите пак налазиха,напоследък само от каузата се интересуват :lol: Жалко само,че се радват на чуждото нещастие,докато собственото им щастие го няма ;) Уж няма злоба,няма хейт,а излезе ли нещо против лудите,се появяват 20 добре познати лица,които първи се записват с хейта :lol:

Абе май комплеските излизат от тях :lol: Втори ден ЦСКА им е в устата и ЦСКА са виновни.Сигурно като паднат Стойчо ще е виновен, защото е викал за тях и нищо чудно да му се отнеме гражданството! :lol:
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2014 19:51

Аз лично не се радвам,все ми е тая!Въпроса е ,че и след първия мач излезе информация,че Стяуа ще подават оплакване за скандиране-цигани!Не че не са такива,но не е там работата.Направиха го и втори път!Сега доказано(по критериите на уефа)публиката на Лудогорец е най-расистката в България!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 05 сеп 2014 19:53

Голям праз ! Кой знае колко не е финансовата загуба .. няма да съборят Лудогорец . Просто много привържаници на Реал няма да ги гледат . Да обвиняват който си искат , но първо трябва да се пуснат 10 -15 000 билета в Разград и после на останалите места ;) Айде бе Киро прави стадиона по - бързо че ни писна :mrgreen:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 05 сеп 2014 19:55

Аз друго немога да си обесня .. за един или два мача , ние сме викали цигани и ни отнасят с глоби , а в Бг почти всички гостуващи викат "турци сте " и нито веднъж не съм чул за забеежка дори ....ех тва бг първенство . :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2014 19:56

ELFen написа:
BRF написа:
ELFen написа:
Долно уйно написа:Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.

Ако не се играеха в Сф, нямаше как да се случи, но от до година, нещата се променят !Кофти, че ще имаме вече фенове и от столицата, а километрите много, но няма как...

Фенове от столичата :lol: !Разградчани,които живеят в София,може!

...еее много "селяни" идват на стадиона,като гледам, е не могат да се сравнят със "столичани"- 2000 човека на "вечно" дерби, ма 40 000 си е сериозно присъствие само от село Разград, дето сме 30 000 всичко на всичко 8-)
P.S. Под определението "фен" не се крие ултрас със свастика в едната ръка и спринцовка в другата /мое виждане / :roll:

Тва,че ще ме обидиш ми е през оная работа!Ти знаеш ли значението на думата фен?На мача с Локо Сф,колко хора подкрепиха каузата?Това са ви феновете в София!Единствения мач на ЦСКА в Бургас,който съм изтървал за 15 години е с Нефтохимик 3:3 не знам коя година беше през февруари!Бях на ски и както обикновено бфс промени програмата!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 сеп 2014 19:56

RedeviL написа:
petko.h.markov написа:
RedeviL написа:
iliyan написа:Опс ! Отиде голямата печалба от билети на Кирето :lol: :lol: :lol: И сега всички близки на шефовете в фирмичките на Кирето не може да гледат мача от сектор А :lol: Язък ! Сега Кирето няма да може да се подмаже на този и онзи и да се направи на велик :lol: :lol: :lol: Шефчетата гледат само от Сектор А :P

А като чета и паскивла на Петричев, все повече започвам да се притеснявам, че накрая всичко това ще рефлектира върху ЦСКА! Още повече, че и тази година се очертаваме единственият реален конкурент на Лудогорец. Атаките ще са под всякаква форма - медийни, насъскване на съдии, плащане на противникови отбори да се хвърлят на кръв срещу ЦСКА и т.н. Колкото и да е богат Домуса, празен Сектор А и то срещу Реал - не е шега работа! А и освен финансовата страна, с това наказание бе оцапан медийния образ на "каузата", който ще лъсне с пълна сила и то в ШЛ!!! А отмъстителен и надменен човек като Домусчиев трудно би преглътнал подобно отношение спрямо неговия отбор. И разбира се, отново ще си го изкара на ЦСКА! Обърнете внимание, че изобщо не засягам темата "кой-крив, кой-прав", че единствената причина за това наказание е селския манталитет и примитивността на неговата публика... Това няма никакво значение, защото отново на топа ще е ЦСКА!

"Да би мирно седяло,не би чудо видяло"Вие си пишете тук до когато си искате,но аз не разбирам-с какво финансовите
загуби на Лудогорец,ще подобрят нашето финансово състояние,та толкова се радвате.

И ти си прав, но да ти кажа честно, въпреки това изпитвам чувство на удовлетвореност. А и принципно това отношение не е непознато за ЦСКА. Цялата тази обстановка около влизането в ШЛ, медийният шум и прокламирането на "националната кауза" ми дойдоха в повече. Това наказание е един вид като шамар за всички тези журналисти и чантаджиите в БФС, които пригласяха и лижеха обувките на Домусчиев. Едва ли не, този успех на Лудогорец им осигури пожизнена слава и хегемония в българското първенство, а другите отбори просто трябваше да сведат глава и да се примирят със случващото се. Мачът с Берое е доказтелство за всичко, което казвам. Абсолютно тенденциозно съдийство и коментатор на мача! Така ги усещам нещата, така ги чувствам.

Ти си знаеш най-добре,а и щом това те радва-добре.Аз по природа не съм завистлив човек и винаги се радвам ако някой
успява.Не пожелавай на другия това,което не искаш да ти се случи на теб.Винаги е хубаво да имаш за приятел богат човек-ще ти даде акъл,пари на заем,ако не това-поне няма да ти иска.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2014 19:57

IvailoRz написа:Аз друго немога да си обесня .. за един или два мача , ние сме викали цигани и ни отнасят с глоби , а в Бг почти всички гостуващи викат "турци сте " и нито веднъж не съм чул за забеежка дори ....ех тва бг първенство . :mrgreen:

Ми щото се преекспонира с това в световен мащаб!Наказанието ви е една пръдня от дебел гъз на чичко от уефа!

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 20:02

IvailoRz написа:Голям праз ! Кой знае колко не е финансовата загуба .. няма да съборят Лудогорец . Просто много привържаници на Реал няма да ги гледат . Да обвиняват който си искат , но първо трябва да се пуснат 10 -15 000 билета в Разград и после на останалите места ;) Айде бе Киро прави стадиона по - бързо че ни писна :mrgreen:

Пепел ти на устата, БМФ ще остане без кораби :(

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2014 20:05

IvailoRz написа:Голям праз ! Кой знае колко не е финансовата загуба .. няма да съборят Лудогорец . Просто много привържаници на Реал няма да ги гледат . Да обвиняват който си искат , но първо трябва да се пуснат 10 -15 000 билета в Разград и после на останалите места ;) Айде бе Киро прави стадиона по - бързо че ни писна :mrgreen:

600 000 са си 600 000!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 сеп 2014 20:07

Съдбата ще им върне тройно повече.
Вземат да опънат Базел тук и там да им извадят един равен, ей така на майтап и това ще е равно на 3 милиона лева и продължаване в турнира на ЛЕ. Всички знаем, че това е в сферата на приказките, но нали говорим за съдбата, та тези дето в момента се кефят нищо чудно след това двойно да ги боли. :mrgreen:

На мен ми е все тая дали са ги наказали или не, това си е техен проблем.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”