Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот subzero » 31 авг 2014 23:28

volf написа: Бяха.... :oops: , ама когато раздаваха кебапчета, а после НЕбяха.
Черноморец няма фенове и за това върви на там от където идват другите.
Черноморец има корумпирано и некадърно управление, което е допълнителна екстра за отбор без публика и фенове!!!
Нека не се обиждат онези 19 които дваж пъти месечно се изброяват като такива, защото на тях проблемът им е че нямат отбор......
С теб феновете им стават почти 20, но ти си по-разумен и си намерил поприще в темите за Лудогорец да изливаш отчаянието от неблагополучния си избор на страсти в системно, безмислено упорство.
Трябва да призная,че го намирам за забавно, и съжалявам че за теб, че е в резултат на сериозни душевни страдания с устойчива тенденция към задълбочаване на проблемите.

То пък щото Лудогорец имаше фенове преди кренвиршите и безплатните билети.
И като свършат кренвиршите,ше свършат и феновете.
Знаеш го по-добре от мен. Колко кИфтета си ял на "Лазур".
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 31 авг 2014 23:35

ronnie написа:
petko.h.markov написа:
RedeviL написа:
petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Явно Берое ще бъде фактор в първенството тази година. Минаха през Левски като на парад, биха Славия като гост, сега изпуснаха Лудогорец в Разград. Изобщо много стабилен състав са направили старозагорци!

Берое днес,наскоро Локо София и някои други могат да вкарват голове и взимат точки,само ние-не.

И аз това си мислех. Айде отборът ни е нов и е нормално да загубим, но така и не разбрах защо излезнахме с толкова дефанзивна тактика, при положение че точно Стойчо трябва да знае най-добре от всички силните и слаби страни на Лудогорец. Всичко, което видяхме днес от Берое, не го видяхме в играта на ЦСКА. Тичане по целия терен, висока преса, особено след загуба на топката. Пасове по шиирината на терена, бързи контра-атаки и търсене на свободното пространство по терена. Това е рецептата срещу отбори със стила на Лудогорец.

Локото вкараха два гола и само рекушет накрая ги лиши от победа.Но при тях е оправдано-огромен бюджет,скъпа селекция,големи заплати плащани редовно,отбор граден вече 4-5 години.И не на последно място-стадион,терени,въобще
база за чудо и приказ.

Всъшност точно в ниват...ааа терена в Надежда е разковничето. Ти защо си мислиш, че нямат загуба у дома ;) Лошото е, че ние гостуваме там през февруари и не ми се мисли на какво ще прилича ТЕРЕНА.

Ако правилно съм те разбрал,разковничето да победим Лудогорец е лошия терен.Значи за домакинството срещу тях
да си поразкопаем терена и победата е сигурна.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 31 авг 2014 23:39

petko.h.markov написа:
ronnie написа:
petko.h.markov написа:
RedeviL написа:
petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Явно Берое ще бъде фактор в първенството тази година. Минаха през Левски като на парад, биха Славия като гост, сега изпуснаха Лудогорец в Разград. Изобщо много стабилен състав са направили старозагорци!

Берое днес,наскоро Локо София и някои други могат да вкарват голове и взимат точки,само ние-не.

И аз това си мислех. Айде отборът ни е нов и е нормално да загубим, но така и не разбрах защо излезнахме с толкова дефанзивна тактика, при положение че точно Стойчо трябва да знае най-добре от всички силните и слаби страни на Лудогорец. Всичко, което видяхме днес от Берое, не го видяхме в играта на ЦСКА. Тичане по целия терен, висока преса, особено след загуба на топката. Пасове по шиирината на терена, бързи контра-атаки и търсене на свободното пространство по терена. Това е рецептата срещу отбори със стила на Лудогорец.

Локото вкараха два гола и само рекушет накрая ги лиши от победа.Но при тях е оправдано-огромен бюджет,скъпа селекция,големи заплати плащани редовно,отбор граден вече 4-5 години.И не на последно място-стадион,терени,въобще
база за чудо и приказ.

Всъшност точно в ниват...ааа терена в Надежда е разковничето. Ти защо си мислиш, че нямат загуба у дома ;) Лошото е, че ние гостуваме там през февруари и не ми се мисли на какво ще прилича ТЕРЕНА.

Ако правилно съм те разбрал,разковничето да победим Лудогорец е лошия терен.Значи за домакинството срещу тях
да си поразкопаем терена и победата е сигурна.

Ми ти като гледаш лудите имат още проблеми на Лаута и Тича, а знаем какви са терените там... Това е положението, а иначе от последните 3 мача в два ги надиграваме, а в тетия ни биха в последната минута, така че не виждам защо да се нахвърляме на Стойчо.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 31 авг 2014 23:42

Манталитета на собственика на Биовет, каквито и успехи (калитарски) да има си остава селски.
Брутално хващане на всички рефери за да си гарантира титла и купи у нас.
Който се озъби - брутално рязане.
Опротивяхте на всички с "нац. кауза" и след "големия успех" със Стяуа последва голямо О****е, както се и очакваше...Срам сте, голям срам......
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 авг 2014 23:44

Слабичък мач, от това което видях дузпа за нас няма, както няма и за Берое....
Все пак и на Стяуа срешу нас свириха несъществуваща дузпа, приемете че съдиите свирят за по-силните - не знам защо го правят...
Никой не им е виновен на Берое че отпред имат две дръвчета като Мапуку и Венци, иначе ни зашиваха поне три гола с тази наша защита..
Странен състав от треньора, странни смени,
Пускането на слаби защитници на фона на Терзиев и Моци, като Сашо и Барт, както и дебютанта Василев който е пълна щета напред срещу яки и бързи играчи като беройци е самоубисйтво и то почти се получи.
Гошо Дерменджиев просто е слаб треньор...
Ако продължаваме с това темпо , титла няма да видим....
Не издържаме физически, психически, напрежението е голямо...
Ако не играехме в евротурниите щяхме да сме шампиони с около 15 точки разлика, но сега ще е много трудно. Повече грешки не трябва да правим до края на сезона, което ми се вижда невъзможно...
Предполгам още с Ботев Пловдви ще направим нов хикс, щото ще се пазим за Анфиийлд
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 31 авг 2014 23:47

subzero написа:
volf написа: Бяха.... :oops: , ама когато раздаваха кебапчета, а после НЕбяха.
Черноморец няма фенове и за това върви на там от където идват другите.
Черноморец има корумпирано и некадърно управление, което е допълнителна екстра за отбор без публика и фенове!!!
Нека не се обиждат онези 19 които дваж пъти месечно се изброяват като такива, защото на тях проблемът им е че нямат отбор......
С теб феновете им стават почти 20, но ти си по-разумен и си намерил поприще в темите за Лудогорец да изливаш отчаянието от неблагополучния си избор на страсти в системно, безмислено упорство.
Трябва да призная,че го намирам за забавно, и съжалявам че за теб, че е в резултат на сериозни душевни страдания с устойчива тенденция към задълбочаване на проблемите.

То пък щото Лудогорец имаше фенове преди кренвиршите и безплатните билети.
И като свършат кренвиршите,ше свършат и феновете.
Знаеш го по-добре от мен. Колко кИфтета си ял на "Лазур".

На Лазур кифтетата ми ги навираха под носа, но футбол, годен за "консумация" ни един път не ми сервираха!!!
В Разград не съм стъпвал от поне 5 години и не зная какво сервират на публиката, но това което виждам от екрана задоволява напълно кулинарните ми претенции за футбол.
Ако не беше толкова възмутен от това как преди 3 години "почистиха осраното" от Херо, може би и ти щеше да се наслаждаваш на "порциите" свеж футбол!

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 31 авг 2014 23:50

snakebite написа:Слабичък мач, от това което видях дузпа за нас няма, както няма и за Берое....
Все пак и на Стяуа срешу нас свириха несъществуваща дузпа, приемете че съдиите свирят за по-силните - не знам защо го правят...
Никой не им е виновен на Берое че отпред имат две дръвчета като Мапуку и Венци, иначе ни зашиваха поне три гола с тази наша защита..
Странен състав от треньора, странни смени,
Пускането на слаби защитници на фона на Терзиев и Моци, като Сашо и Барт, както и дебютанта Василев който е пълна щета напред срещу яки и бързи играчи като беройци е самоубисйтво и то почти се получи.
Гошо Дерменджиев просто е слаб треньор...
Ако продължаваме с това темпо , титла няма да видим....
Не издържаме физически, психически, напрежението е голямо...
Ако не играехме в евротурниите щяхме да сме шампиони с около 15 точки разлика, но сега ще е много трудно. Повече грешки не трябва да правим до края на сезона, което ми се вижда невъзможно...
Предполгам още с Ботев Пловдви ще направим нов хикс, щото ще се пазим за Анфиийлд

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Щели да сепазят за Анфийлд, ха ха ха...............................!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 авг 2014 23:51

volf написа: На Лазур кифтетата ми ги навираха под носа, но футбол, годен за "консумация" ни един път не ми сервираха!!!
В Разград не съм стъпвал от поне 5 години и не зная какво сервират на публиката, но това което виждам от екрана задоволява напълно кулинарните ми претенции за футбол.
Ако не беше толкова възмутен от това как преди 3 години "почистиха осраното" от Херо, може би и ти щеше да се наслаждаваш на "порциите" свеж футбол!

Ял ли си-ял си !!!
И остави Черноморец. Кажи имаше ли дузпа. И кажи страда ли бай Гошо от старческа деменция и как беше,ще бъде ли с 'устойчива тенденция към задълбочаване на проблемите."
Мерси.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 авг 2014 23:51

При положение, че следват 13 дена пауза от какъв зор се дава почивка на основни играчи ми е много интересно, а ако тези играчи не могат да изкарат два мача на високо ниво през 4 дена по-добре да сменят професията.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 авг 2014 23:51

От мене за оставката на Стойчо няма да чуете! Вярно е, че понякога не съм съгласен с подхода му, но причинте за някои резултати и игри в последните два сезона са комплексни и не зависят само от треньорите. Не съм кон с капаци и виждам, че отборът има нужда да се сработи и обиграе.. За съжаление обаче всяка година почваме да градим от нулата с почти изцяло нов състав. Затова и се надявам този път наистина да запазим основното ядро и да направим един пълен цикъл от поне два сезона! Много е важно това, за да се постигне надграждане в играта и облика на отбора. С нови играчи всеки сезон е абсурдно да се мисли за титла и пробив в Европа.

Върни се в “Лудогорец”