Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Тези ни се подиграват, но ние тук ще им лижем задниците http://www.blitz.bg/sport/article/241454 все ми е тая дали Лудогорец ще продължи или не, но да викам за някакви мангали няма да стане.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
[url]http://www.prosport.bg/news/37869/Аз-ще-подкрепя-Стяуа-Идвам[/url]Аз ще подкрепя Стяуа! Идвам!
Така. Парвенютата си позволиха да минат безобразно границата. Те отдавна са преодолели земното притегляне, но преминаха оттатък дъгата и стигнаха до другия бряг на междучовешките послания. Чрез безмозъчните си всеядни рупори само за няколко часа разпръснаха заплахи за някакви "частни охранители" за мача Лудогорец-Стяуа и бълвоч от внушения за всенародната любов и здравия патриотизъм у феновете на ЦСКА от Североизточна България.
Винаги, когато се премине границата се стига до битка. Някой пада, накой вдига триумфално ръце. До следващата.
Твърди се, че отборът от Разград бил обединил нацията. Истината. Няма такъв, който да я е озлобил повече в историята на българския футбол. И не заради треньорите, играчите или отрудените фенове от Делиормана. А заради парвенютата, които създават моделите на поведение и които си купуват влияние. Не съм спец, но си мисля, че търговията с влияние е престъпление (б.а. - апропо, журналистите длъжностни лица ли са или не? ).
Доколкото не съм специалист по право, а неподлежащ на манипулация "непатриот" имам вече не намерението, а решение да посетя този мач и да подкрепя Стяуа.
И още нещо за парвенютата и неграмотниците. Стяуа не е чужд отбор, а братски на ЦСКА клуб от общата ни държава Европейски съюз. Със сигурност Космос от Ню Йорк и Лос Анжелис Галакси са клубове от САЩ. Но в САЩ отдавна имат усещането за общност, а не непреходно анадолско влияние и манталитет.
Финално - Стяуа идва от Букурещ, градът, който е приютил на практика всичките български революционери оставили костите си за свободата на България, за да могат днес самозабравилите се лигльовци да наемат биячи. За разлика от градът, в който същите нискочели мускули разбиваха носовете и лицата на съвършено беззащитни хлапета.
Е, аз тази кръв няма да забравя и се присъединавям към момчетата на "Армията" в подкрепа на Стяуа. На който му харесва - харесва!
Дотам ни докараха делиорманските напъни да изкарат частното отборче от Разград, като "национална кауза"!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Финално - Стяуа идва от Букурещ, градът, който е приютил на практика всичките български революционери оставили костите си за свободата на България, за да могат днес самозабравилите се лигльовци да наемат биячи. За разлика от градът, в който същите нискочели мускули разбиваха носовете и лицата на съвършено беззащитни хлапета.
Както и градът от който са пратищали войски за да ни нападнат в гръб през Балканските войни и градът от който са били давани нареждания хиляди българи от Северна и Южна Добруджа да бъдат депортирани в лагери и избивани. Не на месвайте патриотични елементи.
Който вика за Стяуа е просто инфантил, който иска да го забележат.
matador1 написа:Финално - Стяуа идва от Букурещ, градът, който е приютил на практика всичките български революционери оставили костите си за свободата на България, за да могат днес самозабравилите се лигльовци да наемат биячи. За разлика от градът, в който същите нискочели мускули разбиваха носовете и лицата на съвършено беззащитни хлапета.
Както и градът от който са пратищали войски за да ни нападнат в гръб през Балканските войни и градът от който са били давани нареждания хиляди българи от Северна и Южна Добруджа да бъдат депортирани в лагери и избивани. Не на месвайте патриотични елементи.
Който вика за Стяуа е просто инфантил, който иска да го забележат.
Трябва да си много нагъл човек за да наречеш Полковника "инфантил,който иска да го забележат".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
Re: Столичани отново удрят сериозно рамо на Лудогорец
criminal написа:Писнало ми е, навсякъде из столицата ми говорят мьеко някакви "столичани"Направо ми иде да изхвърля телевизора през балкона като чуя: Лудогорьец олье...
A на мен ми е писнало от софийски селяндури, "кореняк селяци от Обеля" да ми говорят на някакъв по-скоро сръбски диалект, отколкото на български. дЕсно, лЕво, Оди, бате... Научете се как се говори тоя език и после правете забележки.
Още нещо за вас хейтърите. Лудогорец събра повече фенове на мача с Валенсия отколкото вие с Ливърпул и Фулъм. Ама сте милиони нали
Всичките дербита Левски и ЦСКА накуп за 1 година може и да съберат посещаемост колкото 1 евромач на Лудогорец

Всичките дербита Левски и ЦСКА накуп за 1 година може и да съберат посещаемост колкото 1 евромач на Лудогорец

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Който няма футболни аргументи почва да пише за фенове, кренвирши, мисли си, че като е софианец е нещо повече, а всъщност е най- вероятно да е някой наркоман и т.н.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Soulen написа:BRF написа:hijack1 написа:Ще чукаме армейци довечера
Мамин сладък!Утре като прочетеш в сайтове и вестници за бити фенове на отбора ти,се чувствай съпричастен с това,защото си помогнал да се случи!
Сам показваш нивото на вашите олигофрени. Аз не съм чул фен на Лудогорец да бие противников фен. Обиди и провокации са най-нормалното нещо, което се случва по цял свят. Заплашвате, а после се оплаквате как Домусчиев наемал мутри и ви биел. Ами така се процедира с животни, те от дума не разбират![]()
Ако бях на мястото на Домусчиев с тия пари и влияние, само като чуя за тия закани и ще ви се стъжни живота. Той и така процедира де, ама е прекалено мек с вас
То е ясно,че е пълно с малоумници,които ще ти разбият главата за няма нищо!Едва ли някой го отрича

Това да се съгласяваш с пребиването на хора от мутри

hijack1 написа:BRF написа:Мамин сладък!Утре като прочетеш в сайтове и вестници за бити фенове на отбора ти,се чувствай съпричастен с това,защото си помогнал да се случи!
Малоумник, ще бием Стяуа на терена, ти какво си помисли![]()
![]()
Стана ли ти пишката(ако имаш такава),че ме обиди пред компа?

Не е важно какво си мисля аз,защото такива работи не ги търся,важно е как ще се надъха някой,който ги прави!