Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за Кирил Домусчиев

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 12:20

boabbb написа:2355 места :shock: С какво ще ги пълните, бе :? Прогнозирам изчезване на кренвиршите от всички хранителни магазини в Разград :lol: :lol: :lol:

Я кажи само безплатен вход ли имаше за някои червени фенове, които викаха за Стяуа или раздаваха и лютеница (че е червена)? Или ти се прецака, та си плати билетчето хохо
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 30 авг 2014 12:28

Ако говорим за безплатни билети, аз лично съм ставал свидетел как много фенове от големите агитки влизат без билет в Ботев, ЦСКА и Левски примерно. А после обвиняват Лудогорец в безплатен транспорт, билети и кренвирши :mrgreen:

На Лазур също те пускаха без пари, че даже и ядене имаше и все пак нямаше фенове на Черноморец ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 12:32

Soulen написа:Ако говорим за безплатни билети, аз лично съм ставал свидетел как много фенове от големите агитки влизат без билет в Ботев, ЦСКА и Левски примерно. А после обвиняват Лудогорец в безплатен транспорт, билети и кренвирши :mrgreen:

На Лазур също те пускаха без пари, че даже и ядене имаше и все пак нямаше фенове на Черноморец ;)

Визирах офертата, отправена към някои ЦСКА-ри, включително и брат ми: записва се на обяд ли до обяд ли преди мача или нещо такова и някаква фракция (май Анималс) го урежда и си влиза да вика за Стяуа без пари.

Ако беше на мач на ЦСКА .. нейсе, няма лошо някой да удари кьоравото ама това ми се видя смешно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2014 12:33

Soulen написа:Ако говорим за безплатни билети, аз лично съм ставал свидетел как много фенове от големите агитки влизат без билет в Ботев, ЦСКА и Левски примерно. А после обвиняват Лудогорец в безплатен транспорт, билети и кренвирши :mrgreen:

Ама единствените,които го отричат са тези от Разград .
В крайна сметка се оказа,че един от форума е плащал транспорт за да е безплатен за останалите,а друг го ползвал.
Иначе няма такова нещо.
Бах тва ядене. много съм се минал. Честно !!! :(
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 14 сеп 2014 19:27

subzero написа:

Ама единствените,които го отричат са тези от Разград .
В крайна сметка се оказа,че един от форума е плащал транспорт за да е безплатен за останалите,а друг го ползвал.
Иначе няма такова нещо.
Бах тва ядене. много съм се минал. Честно !!! :(

Никой не ти е виновен че си се минал. Сега вече е късно. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2014 11:24

[offtopic]http://www.plovdivnews.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=52865%3A52865&catid=60%3Afootball&Itemid=82[/offtopic]
Срамно изказване!Все пак хората ви аплодираха,когато прецениха,че сте заслужили!Сега Ботев Пловдив стана някакво си Коматево!Пази Баже сляпо да прогледа :lol: !

CSKA69
Контакти:

Домусчиев пред "Аs": Започнах в Лудогорец с 25 хил. евро

Мнениеот CSKA69 » 30 сеп 2014 11:46

''Домусчиев е собственик на Лудогорец. Бизнесменът поема отбора от "Б" група и още в първия сезон печели промоция за висшия ешелон, а след това има три поредни шампионски титли и два требъла.

Как станахте собственик на Лудогорец?
- В Разград имаме голяма фармацевтична фабрика, където работят хиляди хора. В града от 1945 година има отбор, който се казва Лудогорец, но през 1999-2000 година тимът, обикновено играещ в "Б" или "В" група, фалира. През 2001 година група ентусиасти започнаха от нулата, като идеята им беше да работят с младежи и деца.

Кои бяха тези ентусиасти?
- Предимно бивши футболисти на Лудогорец, включително и президентът Александров. Той беше двигателят и организираше всичко в аматьорската лига. Започна да работи с нашата корабостроителница във Варна през 2008 година и така се запознах с проекта.

И решихте да се включите в него…
- Започнах да влагам по малко пари, за да им помагам. Първо внесох 25 хиляди евро. Александров ми се обади, когато отборът влезе в "Б" група, защото се нуждаеха от по-голям бюджет. Попитах: "Колко още ви трябват?" и той ми отговори: "250 хиляди". Реших да помогна, но само при условие че назначим наш финансов директор и друг, който да контролира инвестициите. И така, през сезон 2010/2011 влязохме в "А" група. Аз, брат ми и близки до нас хора разучихме какво е необходимо и организирахме нещата с най-добрите професионалисти. След това историята е известна… Три години поред сме шампиони на страната. Първия сезон направихме требъл, миналия - също. Няма друг такъв случай в света. Миналата година играхме в Лига Европа и отпаднахме на 1/8-финалите от Валенсия, но преди това победихме ПСВ, Динамо (Загреб) и Лацио.

Каква е тайната ви?
- Работа, организация… Имаме бюджет от 6 млн. евро, по-малко от други европейски отбори. Левски и ЦСКА са горе-долу със същият. В България има голяма криза и няма много хора, които да искат да инвестират. Но годишната издръжка на отбора се увеличава с успехите.

За четири години стигнахте от "Б" група до Шампионската лига…
- Това е невероятно, да. Не съм си го и представял, когато влязохме в "А" група, след като малко преди това бяхме във "В".

В България гледат ли на вашия отбор като на гранд?
- Имаме този проблем. Затова загубихме и от Левски. Отборът е уморен от шампионата и е изцяло концентриран върху представянето си в Европа. Всички опоненти играят срещу нас на 150% от възможностите си. В България да се играе срещу Лудогорец е все едно в Испания да се играе срещу Реал Мадрид или Барса.

А как мотивирате футболистите си?
- Те трябва да разберат, че шампионатът е важен. Следващата година ще бъде по-лесно да влезем в Шампионската лига, защото ще ни се покачи коефициентът при жребия. Затова е важно да спечелим. Ние сме коректни и понякога има и глоби…

Глоби?
- Когато виждам, че на терена не дават максимума от себе си… Едно е да загубиш, както стана в Ливърпул, но съвсем друго - както паднахме от Левски. Направиха много глупости, имаше и жълти картони за оспорване на решения, както и един изгонен… Това аз не го позволявам. Трябва да играем нашата си игра. Затова има и глоби.

А премии?
- Ако побеждават, получават добри премии…

Сигурно срещу Реал Мадрид ще са доста по-сочни…
- Бонуси ще има със сигурност, но не вярвам футболистите да мислят за тях, когато излязат срещу Реал. На терена ще дадат всичко от себе си, но не заради премиите.

Това ли е първата ви футболна инвестиция?
- Да. Инвестирам в различни бизнеси, но нямах опит да ръководя футболен клуб. Днес обаче този спорт е индустрия като всяка друга. Имаш продукт и е важно как го продаваш и какъв е резултатът. Трябва да контролираш приходите и разходите.

Носи ли ви печалба?
- Да, имахме сериозна печалба.

Имате ли проблем с финансов феърплей?
- Никакъв. Не ми харесва, когато някой клуб го нарушава, когато зад него има големи руски олигарси или пари от арабски фамилии. Например ПСЖ. Футболът трябва да бъде прозрачен. Реал Мадрид продава фланелки и печели, друг продава билети и печели. Това са пари. Аз вложих в началото, защото беше необходимо. Беше социален проект да помогна на едно много бедно място в България. Направихме тренировъчните игрища, реконструирахме стадиона, а сега започваме и нов. Но аз не съм като арабите, които дават пари, печелят и толкова. Нашите привърженици плащат скъпи билети. Откъде иначе ще идват пари в клуба? Отборът е на феновете и те трябва да си плащат. Същото е и с фланелките. Имаме добър финансов баланс. На първо място сме в България по приходи oт мачове, спонсори и телевизионни права.

Това ще ви помогне да отделите повече пари за трансфери.
- Както всеки друг, и аз мога да купя някой футболист за 4-5 милиона. Но какво ще постигна с това? Ще бъде нещо временно. Не искам клубът да зависи от моя бизнес, а да го развия малко по малко.

Харесва ли ви испанският футбол?
- Много. През тези три години сме изпращали треньорите си точно в Испания, за да видят как се работи в Барса, Виляреал и Еспаньол. Опитваме се да подражаваме на испанския модел и да го развием в България. Нашият стил на игра е подобен на испанския. Винаги искаме да притежаваме топката.

Така ли ще бъде срещу Реал Мадрид?
- Да. Да играем като равен с равен с грандовете е чест за нас. Ще бъде истински празник. Много от хората, които ще отидат на стадиона, ще се радват, ако Лудогорец победи, но пък други просто искат да видят Лос Галактикос. Прогноза? 2:2.''

http://www.sportal.bg/news.php?news=510776
Последна промяна от CSKA69 на 30 сеп 2014 12:02, променено общо 2 пъти.
Изображение

Изображение

cska-632
Контакти:

Re: Домусчиев пред "Аs": Започнах в Лудогорец с 25 хил. евро

Мнениеот cska-632 » 30 сеп 2014 11:54

Дано някога и ЦСКА да има подобен инвеститор.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 30 сеп 2014 12:00

Да го бяха питали защо инвестиции в другите му дейности са драстично намалели откакто реши да си прави ПР с Лудогорец.
Един пример - ПБМФ - бр. на корабите е на възможният минимум за да се съществува тази компания и от там само излизат инвистиции и нищо не влиза и не се развива.Да не говорим ,че въобще не спазва главата Инвестиции в приватизационният договор за ПБМФ.
И как има инвестиции за Лудогорец ,а няма за ПБМФ а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 30 сеп 2014 12:12

"В България да се играе срещу Лудогорец е все едно в Испания да се играе срещу Реал Мадрид или Барса. "

:lol: :lol: :lol:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Върни се в “Лудогорец”